6 Октомври, 2011 11:15 900 0

Иван Костов: Бойко Борисов да дойде в парламента

  • иван костов-
  • бойко борисов

Да бъде изслушан министър-председателят Бойко Борисов, предложи в началото на днешния пленарен ден съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов.

Той настоя премиерът да представи пред депутатите предложения си, които направи при посещението си в Прага.

Иван Костов каза също, че реакциите, достигнали до него от българи в Европа, както и в България, са разнопосочни - едните били в потрес, а другите смятат, че Борисов се шегува. Идеите на премиера са предизвикали такива полярни реакции у хората, че е наложително да се види и как ще се приемат в пленарна зала.

Мнението на Костов е, че Бойко Борисов търси лумпенизирани слушатели сред електората. Предложението на синия лидер, обаче, не бе гласувано.

Председателят на парламента Цецка Цачева съобщи на депутатите, че парламентът не излиза във ваканция и че по време на пленарната почивка от 12 до 21 октомври, продължават да текат срокове за промени на законопроекти между първо и второ четене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА