Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 13:17 1 560 4

Танев нарече Кунева „интелектуално бижу”

  • танев-
  • кунева-
  • нарече-
  • интелектуално-
  • бижу

Меглена Кунева официално пое поста министър на образованието на церемония в МОН

Танев нарече Кунева „интелектуално бижу” - 1
Снимки: БТА

Меглена Кунева официално пое поста министър на образованието от проф. Тодор Танев на церемония в Министерството на образованието и науката (МОН).

Тя благодари за сърдечното посрещане на Танев в МОН и помоли за малко време, за да се запознае с новия ресор. „Искам мотивацията и енергията на екипа на МОН да се запазят и надградят“, заяви тя.

"Благодаря много на министър Танев за представянето, за сърдечността, с която ме въведе не само в своя кабинет. Веднага започнахме да говорим за работа, така и ще продължим. Аз не искам да се разпилява нищо. Всичко онова, което е положително като енергия, като знания, като мотивация на екипа искам да се запази и надгради", заяви още Меглена Кунева.

"В нашия разговор, който прекъснахме само и само, за да не ни чакате вие и който ще продължи след малко, имаше няколко повтарящи се думи. Едната от тях беше свързана с професионалното обучение и знам колко много усилия професорът подложи за това и за уважението, което той отново засвидетелства към целия екип, с който е работил. Това е добра основа да продължим да обменяме идеи и опит. Сърдечно благодаря за джентълменството, за добрите думи и за всичко, което сте направили", обърна се тя към проф. Тодор Танев.

Танев нарече Кунева „интелектуално бижу”

„Благодаря на госпожа Кунева, че се захваща с този доста сложен ресор в доста сложно време. Аз съм сигурен, че с нейния опит тя ще успее да докара до край и това, което е започнато ще върви на добре. От името на всички колеги благодаря. Те тепърва ще разбират предполагам колко съм бил мил и вежлив с тях. Поднасяме ви едно от най-добрите интелектуални бижута, което има в момента в България - госпожа Кунева", каза от своя страна проф. Тодор Танев.

Смяната на караула стана с официалното връчване на звънец. Той се предава от министър на министър като символ на приемственост и успех.

Танев нарече Кунева „интелектуално бижу”


 
Факти.бг припомня, че вчера депутатите избраха Меглена Кунева за министър на просветата и гласуваха оставката на Танев. Оставката му беше поискана миналата седмица от премиера Бойко Борисов след серия от скандали с новите учебни програми и учебници.

В неделя Тодор Танев обяви, че по-скоро не одобрява кандидатурата й, защото тя не познава образователната система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да

    0 0 Отговор
    последния тъпизъм ...
  • 2 ало

    0 0 Отговор
    ало маймунева нали нямаше да ставаш министърка а само ще помагаш на десните и десноцентриските сили в България или зелето кисело и най-хубаво е луканката суджука и филе елена и то платено от державата....егати муфтите и авантите не им стигна да крадат и да правят мизерии само.
  • 3 анонимен

    0 0 Отговор
    истина е
    трябва да си много предубеден за да не го забележиш
  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Дясната вежда на темето и устата крива в ляво-белязана от сатаната да затрие една древна държава!!!Малко ли напечели бе Мунева!!!С тези пари дето ги изкара ще си живееш живота и няма да отидеш в забвение сато Емил Димитров например....ама сте хищни и все не ви стига!!!!Какво даде за БЪЛГАРИЯ бе маммуно мунева ????Не се ли насити бе ????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове