Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 08:02 1 011 0

Забраняват лова и алкохола в деня на изборите

  • избори 2011-
  • лов-
  • алкохол-
  • избори

Със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов се забранява ловуването на 23 октомври - деня за гласуване на първи тур на президентските и местни избори. При провеждане на втори тур на изборите забраната за лов остава в сила и в деня на балотажа.

Единствено ловуването по линия на организирания ловен туризъм в тези дни ще бъде позволено, тъй като има сключени договори и предварителни заявки.

Министър Найденов обяви, че ще компенсира забраната за лов покрай изборите с две недели през януари 2012 г. Дните ще бъдат след края на ловния сезон, който приключва на 15 януари, съобщават от Министерството на земеделието и храните.

Днес също така е забранена продажбата на алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА