Last news in Fakti

7 Ноември, 2011 13:05 2 456 2

Пет варианта за президент на ГЕРБ

  • герб-
  • избори-
  • президент-
  • борисов
Пет варианта за президент на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Ние имахме няколко варианта за президент. И всичките щяха да успеят. И аз. И Цветанов. Данчето Фандъкова. Кметът на Бургас Митко Николов. Възможните кандидати за президент на управляващите разкри премиерът Бойко Борисов в интервю за в. „Труд“. Премиерът признава, че на него е легнал финалната преценка.

„Как разсъждавах аз? Бургас е люлката на телевизия СКАТ, този град не трябва да го разклащам - и той би със седемдесет и няколко процента. Фандъкова вече си е влязла в амплоато на кмет. Ако нея бях извадил, трябваше Росен Плевнелиев да отиде кандидат за кмет на София - пак щеше да успее. Но в регионалното министерство Лили Павлова можеше мигновено да поеме работата и да не се отрази изобщо“, аргументира се той.

А за новоизбрания президент Борисов коментира: „Росен Плевнелиев говори като майчин немски, английски, ведър, демократ, с ясна визия, впечатлявал ме е с аналитичния си ум. Диалогичен човек. Той просто си пасна като идеалния кандидат. Оттук нататък за мен е президентът Плевнелиев. Той си има своята роля, аз - моята. Затова казах - да отчетем ролята на партията. Какво значи “Ние сме непартийни, надпартийни и не знам какви”. Аз не съм казал, че ако пратя Искра Фидосова, тя ще спечели президентските избори. Просто казвам кои бяха вариантите. И всеки от тях щеше да има този резултат, без грам да подценявам качествата на Плевнелиев. Но без партията това не може да стане“.

„ Не мога да разбера за какво “преяждане с власт” се говори. Досега всички големи партии са управлявали в такъв формат“, коментира още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА ПРИКАЗКИ

    0 0 Отговор
    СТИГА ПРИКАЗКИ И ХВАЛБИ ИМАШ ДВЕ ГОДИНИ А ИМА ОЩЕ ТОЛКОВА НЕИЗПЪЛНЕНИ НЕЩА ! КАТО СПЕЧЕЛИШ ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ТОГАВА СЕ ХВАЛИ ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ОЦЕНКАТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТЕ БИЛИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ! А НЕ Е ЗЛЕ ДА ПОМИСЛИТЕ И ЗА ОСНОВНОТО И НАЙ ЦЕННО НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА – ХОРАТА ! ( в момента сте ги зарязали на произвола) НЕ Е ХУБАВО КОГАТО СЕ ХВАЛИШ И ТО САМ ! ОСТАВИ ДРУГИТЕ ДА ТЕ ПОХВАЛЯТ АКО СИ ЗАСЛУЖИЛ ... ПРЕЗ 2013Г.
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    Имам чувството ,че г-н Бойко Борисов вече съжалява, че не се е кандидатирал за Президент. На него щеше да му приляга поста Президент. Всъщност хората не са гласували за Росен и Маргарита , а за Б.Борисов.