8 Ноември, 2011 09:38 836 0

Пребит мъж е в "Пирогов" с опасност за живота

  • пирогов-
  • пребит

В собствения му гараж, в жк "Люлин" е пребит 38-годишен мъж. Той е приет в „Пирогов” с фрактура на черепа, контузия на мозъка и мозъчен хематом. Има опасност за живота му, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.


С прорезни рани на лявото бедро и на левия лакът на лечение е приет 32-годишен мъж. Той е бил нападнат от непознати в кв. Княжево, които го наранили с нож. Няма опасност за живота му.

За изминалото денонощие в спешното консултативно отделение са приети 6 пострадали при катастрофи. 5 от тях са оставени на лечение. Трима от ранените са транспортирани от провинцията - жена на 26 г. от гр. Петрич, 21-годишен мъж от гр. Пазарджик и дете на 8 г. от Ботевград. Няма опасност за живота им.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА