Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 08:45 621 1

Мартин Димитров: Не ни подценявайте

  • сдс-
  • димитров-
  • мартин димитров
Мартин Димитров: Не ни подценявайте - 1
Снимка: БГНЕС

Не правете изводи от президентските избори. Те бяха като конкурс за красота, появяваха се хора с по едно изречение и нямаше дебат. Това каза пред „Тази сутрин“ по бТВ председателят на СДС Мартин Димитров.

„Примерно, ако в Германия има запис как се сменят бюлетини, няма ли да има касиране на изборите, знаете ли какъв скандал щеше да стане в Германия, ако се беше случило това“, риторично попита Мартин Димитров. Според него това бяха най-манипулираните избори от 1989 година насам.

Не очаквах такава ситуация, очаквах дебат. Попаднахме буквално в капан. Не подценявайте господин Румен Христов, просто не му беше даден шанс. Не ни подценявайте, категоричен е Димитров.

Признавам, че имаше и наши грешки, това е абсолютно вярно. Трябваше кандидатът ни да бъде ясен една или две години по-рано. ГЕРБ издигна своя кандидат един месец преди изборите. Това е уникално, ако ми се даде един пример в Европа някой, който е бил издигнат един месец преди изборите и да спечели, това просто е уникално.

ГЕРБ направиха нова серия тежки обещания – за увеличаване на пенсиите, на заплатите. Те обещаваха всичко на всички. При тях е малко като на покер, всеки път все по-големи обещания, подчерта Мартин Димитров. Той дори прогнозира, че ГЕРБ няма да вдигнат пенсиите и заплатите, и ще има още по-висока безработица.

Лидерът на СДС заяви, че перспективата на сините е да се борят за около 10% на следващите парламентарни избори.

„Но ще има нова политическа ситуация оттук до парламентарните избори. Само аз поисках вот на доверие, след такава сериозна загуба на президентски избори, се прави така – иска се вот на доверие, никой друг политик не го направи“, каза Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 graver

    0 0 Отговор
    Какви 10% на парламентарните избори бе Мартине?!?
    Хора, вие вярвате ли си изобщо или просто си говорите за да си мислите, че някой ви обръща внимание?
    Време е и ти да си ходиш Мартине.
    Слушах тази сутрин в колата Димо Гяуров и човека е прав. Направете нещо иначе ще изчезнете!