Last news in Fakti

22 Януари, 2017 15:08 2 181 20

Българските "Нощни вълци" подкрепят Румен Радев

  • българските-
  • нощни вълци-
  • румен радев

Те му пожелаха здраве и дълъг мандат

Членове на българският клон на руската рокерска организация „Нощни вълци” бяха сред гостите на церемонията по встъпване в длъжност на президента ген. Румен Радев, съобщи bTV.

Пред камерата на bTV те посочиха, че по примера на Bikers for Trump в САЩ, у нас вече има „Нощни вълци за Радев”.

„Ние искаме да подкрепим нашия президент (…) От него очакваме мъдрост, правилни решения, които са в полза на България, а не като предишните, които бяха в полза на други държави”, заяви един от рокерите. Те му пожелаха здраве и дълъг мандат


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вени

    19 14 Отговор
    Еваларка,мъжаги са, много ме кефят,това лято ги срещнах преди Видин направи ми впечатление културата им на каране,спазваха всички правила на движение и бяха коректни.Нормално да подкрепят президента той даде заявка за справедливо и открито управление.
  • 2 каПутин

    16 17 Отговор
    Поредните български националисти които са....руски...Решенията в полза на Русия не са в полза на друга държава според тия юнаци...Боже пази нацията от националисти!.....

    Коментиран от #3

  • 3 ЛЕКО ПРОДАЖЕН БУНАК

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "каПутин":

    А РЕШЕНИЯТА ЗА КРАВАРСКИЯ ТЕЦ ДЕТ ПЛАЩАМЕ ТОКА НА ПЕТОРНА ЦЕНА ИЛИ РЕШЕНИЕТО ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА ДВАТА ЕНЕРГОБЛОКА НА АЕЦА И ИЗНАСЯНЕТО НА БГ.ЗЛАТНА РУДА В ЧИЯ ПОЛЗА Е АААААА.....
  • 4 onq s konq

    6 19 Отговор
    Едва ли има нормален човек в БГ,който да си мисли че Радев стана президент с "подкрепата" на групичка проскубани вълци,А НЕ С МОЩНОТО ХИБРИДНО РАМО НА "БРАТУШКИТЕ"!...И на щедрото им финансиране "на когото трябва" естествено:)

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s konq

    2 12 Отговор

    До коментар #5 от "onq s onq":

    Аре смени диска с препоръки и наставления за мед. помощ,хапчета,вреда от тревата,психиатър и т.н.,щото става досадно!.Говориш ПО СЪЩЕСТВО драги,пък кат тий свършил капацитета-завит през глава под юргана И МЪЛЧИШ!

    Коментиран от #10

  • 8 koturak

    1 6 Отговор
    еееi no6tni walci ne oskwerniawaite diwite jiwotni ta wie ste komunisti sram!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 681 БЪЛГАРИЯ

    13 2 Отговор
    До оня с коня . Ейй тоя Кон много глупости цвили , дайте му малко ярма да млъкне !

    Коментиран от #12

  • 10 Лъчо

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Радев стана Президент нес рускипари, а защото ни писна от номенклатурките като Цачева - от десетилетия лрапат пари пречат вредят. Ние познаваме тая безполезна за нас вредна номенклатура от десетилетия. Не можеш очаква нищо добро от нея и подобните и - доказаха се с гласуванията си досега..а и при гласували 176, общо, от тях 120 за, 100 против, откъдес е взеха останалите разлики...? Тияв п арламента от гроб останалите повечето са за разстрел заради манипулациите дори! радев е практик пилот, издигнал се с качествата си. не могжеш да не го уважаваш такъв. А и познава генералите офицерите доста, той е много по-подходящ за Главнокомандуващ, той е генерал все пак, завършил практик. каква Главнокумандуваща би била една дърта номенклатура която служи на мафиотският им БКП кръг като ЦЦ-ва? само вреди за нас... Руснаците са ти трън в очите, но не са виновни че тук има много калпав МАТРЯЛ по елита на властта! А това нито американос нито руснаците са виновни... Ето дори ББ-в, отрече Южен поток като вреден, а даже не бе чел проекта? Еее това е Министър? Ето такива ни яхат мачкат и вредят от десетилетия на власт. Ти защо обвиняваш руснаците затова? тия нашите са калпав матрял досега. Ами виж какво раждат като нормативи тоталитарни простотии и ще ги разбереш!
  • 11 курнел

    4 6 Отговор
    Тоест, разумното според тия е да служим безпрекословно на Путин и на Русия, не виждам нищо положително в тези действия за България
  • 12 onq s konq

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    Няма лошо че си си избрал рождената дата "681" по лична карта за ник,но аз някакси с хора с изтекъл срок на годност не разговарям
  • 13 Апропо

    8 1 Отговор
    Г-н / Г-жа Жокей , елементарно е дори за Вашето ментално ниво. Радев беше избран с гласовете на над 2 000 000 БЪЛГАРИ. Дори и да не Ви харесва или да не познавате числата , фактите са такива. Говоренето с клишета не Ви дава право да игнорирате волята на народа. Това се нарича демокрация. Благодаря !
  • 14 БОБИ

    5 9 Отговор
    Тези руски вълци са финансирани , дирекно от гаспадина Мутина . Просто за информация ,за онези дето мислят че не сме хибритизирани.
    ИНТЕРЕСНОТО е , тази мечка кара без зимен сън .
  • 15 име

    0 0 Отговор
    ако спорът м/у номер 2 и 3 е някакъв, то той не е на патриотична основа .
  • 16 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    българските нощни вълци...тва е достатъчно.
  • 17 Само в съюз с Русия може да има България

    3 2 Отговор
    Малка съм аз, за да те обичам! Сами не ще устоим на чужди апетити. За пример вижте нашите родни братя "македонци"! А да не говорим за останалите ни съседи- украйнините на запад с братята Сърби. На север Добруджа Тутракан - Силистра. На юг Пирин и Струма Кукуш Ксерес Гюмурджина, там и до днес свирят и танцуват български хора и хортуват тук таме с нашенски слова. А за Странджа да не споменавам в Одрин, Люлебиргас и до Цариградско цели села са били с наши люде. Времената показаха че спокоен живот няма и че изненади може да очакваме от всякъде. Можем ли да се опрем на някой сами? Едва ли. НАТО? От умрял писмо. Само с Русия бихме имали защита в труден час и ден. Да, трябва в замяна нещо да дадем. Ако пък не сме съгласни и на това , дървото ще ядем. Тъй че Вълчетата са приятен полъх в посивялото ни винящи общество но в каква посока президента ще потегли. Колко бързо ще усети посоката на вятъра и на къде ще поеме. Поживьом поувидим. После и ние ще се присъединим! Да живее България в мир и дружба с Русия!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Имат право момчетата но кравата е мъжка

    1 0 Отговор
    Иска им се българските вълчета да имат достоен, легитимен и силен лидер за който да се придържат в стремежа им да помогнат някакси в сплотяването на хората под национална идея и да живне цялата страна. Ама Румбата не е Путин! Жалко но факт. Ние все още нямаме нашият лидер - Левски, Раковски, Ботев! Няма такива дето да са сложили народ и отечество пред партийни и лични интереси! Как да се смея когато сърцето ми плаче как се топи бавно населението и стандарта ни на живот и не ни задушават чужди а наши български Душмани!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове