Last news in Fakti

19 Ноември, 2011 19:21 748 0

Предимно слънчево в неделя

  • прогноза-
  • време-
  • нимх

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. След полунощ на места около реките и в котловините ще се образуват мъгли. Минималните температури ще са между минус 7° и минус 2°, по Черноморието - между минус 1° и плюс 2°, в София около минус 4°. В неделя ще бъде предимно слънчево съобщават метеоролозите от НИМХ към БАН. Преди обяд на места около реките и в котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност.  Максимални температури: между 7° и 12°, в София: 10°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и няма да се променя съществено.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще е почти тихо или със слаб северозападен вятър. Максимална температура на 1200 м около 7°, на 2000 м около 2°.

По Черноморието ще бъде слънчево и почти тихо. Максимални температури 9°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА