Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 06:17 922 0

Синдикалните шефове отиват при Борисов

  • борисов-
  • бдж-
  • синдикати

Московски събира транспортните профсъюзи

Стачката в БДЖ за 24 ноември не е отменена, но въпреки това лидери на двата синдиката ще разговарят днес с министър-председателя Бойко Борисов. Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров вчера след продължилата над три часа среща между синдикатите от КНСБ и ПГ на ГЕРБ. Д-р Тренчев отсъства и затова на предстоящата среща при премиера ще бъде негов заместник, уточни Пламен Димитров.

"Стигнахме до съгласие, че не трябва да има вакуум в нашите взаимоотношения, а предложенията трябва да се правят без ултиматуми, тост без предварително взети решения за пенсионната система", обясни Пламен Димитров.

"Чухме от премиера, че той очаква от нас други варианти, различни от досегашните, за реформа в пенсионната система", продължи синдикалният лидер, който уточни, че вчера е имал разговор и с Борисов. Пламен Димитров подчерта, че се надява предстоящата среща при министър-председателят да не бъде ялова и каза: "защото при него винаги се намират решения".

Днес ще се проведе и среща между всички синдикати в транспорта с министър Ивайло Московски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА