Last news in Fakti

31 Май, 2017 08:15 8 264 20

Камерите на КАТ не работели в новите патрулки

  • камери-
  • патрулки-
  • кат
Камерите на КАТ не работели в новите патрулки - 1

Мобилните камери на КАТ не могат да снимат от новите патрулни коли КИА. Изображенията са мътни, номерата на колите не се четат.

Това съобщава "Труд", според който, ако искат да използват своите 148 устройства, пътните полицаи у нас ще трябва да поддържат в изправност досегашните си автомобили "Опел".

Информацията за проблема е потвърдена от шефа на "Пътна полиция" старши комисар Бойко Рановски.

Многократно пътните полицаи пробвали да монтират обектива TFR1-M на предното или на задното стъкло на КИА. Но поради различния кварцов състав на стъклата и наклоните, под които се пречупва светлината, снимките ставали мътни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анализатор

    52 0 Отговор
    А аз мисля че трябва да ги снабдим с лади-хем ефтини хем може да се снима
  • 2 ГОСТ

    68 1 Отговор
    аххахахахахахаххахахахахахха Българска работа, пак в последствие се проверяват нещата. Дай ще купим нови коли, дай ще им сложим камери, ха ама те камерите не стават на тея коли, нищо ще си карате старите нали направихме сделка за милиони и прибрахме добра комисионна от вносителя.
  • 3 Ловеца на поршета

    54 3 Отговор
    А защо им бяха тези нови коли като единственото което вършат от КАТ е да дремят скрити в храстите.
  • 4 КУЧЕ

    30 0 Отговор
    НИЩО НАЛИ ВЪТРЕ РАБОТЯТ КАМЕРИТЕ ДА ГЛЕДАТ ПОЛИЦАИТЕ А КЪДЕ СА КАМЕРИТЕ В КЪБИНЕТИТЕ НА МВР И НА СЛУЖЕБНИТЕ ИМ КОЛИ КАКТО И НА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ УПРАВНИЦИ ААААААААААА
  • 5 333

    36 3 Отговор
    За тези глупаци, трябва да се купят колела. Екологично, евтино и с минимална поддръжка.И без това колите ги ползват за спане.
  • 6 гост

    44 0 Отговор
    Идиоти. Това се тества преди да се платят купиша милиони. Поредната далавера с държавна поръчка. Сега този, който е уредил сделката да си оправи бакиите.
  • 7 ВБЕБЕБЕ

    23 0 Отговор
    АМА ЗАЩО СА ИМ СТЪКЛА.ДА ГИ МАХНАТ И ДА КАРАТ КАБРИА.В АМЕРИКАНСКИТЕ ЕКШЪНИ ДА НЕ БИ ТЕКСАСКИТЕ РЕНЖЙРИ ДА ИМАТ СТЪКЛА Я.
  • 8 гостенче

    20 6 Отговор
    А вариант за смяна на стъклата за по 200-300лв. бройката няма ли ??? Или ремонтите на опелите за по 10-15 000лв./год./за 1бр. са по-изгодни?????
    ПРОСТАЦИ!!!!!

    Коментиран от #14

  • 9 Полицаят от Сен Тропе

    30 0 Отговор
    Тез камерки не са за контрол на пътя ,а за пълнене на гуши , ама те техните като на пеликани- немат напълване ......
  • 10 Ушев

    20 1 Отговор
    Все да не работят
  • 11 законен

    17 3 Отговор
    Проблема не е в колите , които просто имат антисоларни стъкла , а в евтините камери , които не могат да се монтират отвън и никакви стъкла да нямат значение , а и снимките ще са възможно най-качествените
  • 12 мижи да те лажем

    17 1 Отговор
    все пак не вярвайте много на статията, нищо чудно да си снимат достатъчно добре за целта на занятието - да бръкнат в джоба на хората, или пък после снимките да се "доизкусуряват" - увеличават, изчистват, все пак живеем в дигиталната ера където такива неща са фасулска работа. А на нас да ни хвърлят прах в очите, уж че не работели, демек карайте си бързо пак а след 1-2 седмици - изненада по пощата. А официално за справяне с "проблема" пак ще трябва да се дадат едни държавни пари дето половината ще потънат в частни джобове.

    Коментиран от #16

  • 13 Станислав

    10 0 Отговор
    За нищо не стават нашите управници. Само гледат как да си пълнят касичките с пари от обикновения данъкоплатец. Много му пука на правителството че хората се трепят, пука му хазната да се пълни. Само гледат какви идиотщини да правят че да взимат на хората парите. Къде отиват тези пари обаче не се знае. Нито пътищата ни пътища, но иначе за камери на всяко кръстовище пари намират. Аз живея в красно село в София който уж се смята за приличен квартал( с високи данъци и тн.) а е дупка до дупка. Направо се впечатлявам ние ли сме най бедните и малоумна нация в Европа за да търпим всичко това незнам. Вуйчо ми хубаво си прави. Докара си 2008 бмв от щатите още си го кара с американските номера(уж е забранено). Нито камери го ловят, нито фиш могат да му напишат кадърните ни полицай. Но колкото и да си пишем никой не му пука. Тези в парламента си се возят на новите автомобили. Карат ги по 2 години и ги сменят. Те за 2 години нито ще тропнат нито ще лопнат. Да му мислим ние със старите бараки дето уж са на по 120000 км, и през 2 дена нещо им свети на таблото. А драгите управници камери да сложат през 5 км да сложат нека има, за камери ще се намери!
  • 14 джамб

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "гостенче":

    То за 10-15 000 хиляди може да си купиш на старо нещо доста по-добро от астра ф, даже две неща, че и ще са по-нови.
  • 15 Къртев

    14 0 Отговор
    Абе, как се монтира нещо, преди да се пробва. Тия пак ни взеха за мезе. Защото или са толкова безотговорни, (в което спор няма) или е някъква далавера, или пък падат от Марс. Това е безумие да монтират камери на 100 и колко там коли и тогава да разберат че не стават. Живея тук, иначе щях да се смея от сърце. Сега се срамувам от тия идиоти.
  • 16 Азазаз

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "мижи да те лажем":

    Много си филмиран

    Коментиран от #19

  • 17 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    15 0 Отговор
    В природата има равновесие. Боко каза, че маха знаците, които предупреждават, че ни снимат. За това сега камерите не могат да снимат. Няма знаци, няма камери. Всичко е толкова просто.
  • 18 Бойко Борисов

    7 3 Отговор
    До всички, които пишат по мой адрес: очаквайте честитки скоро! Следя ви под лупа!
  • 19 мижи да те лажем

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Азазаз":

    Защото живея в държава където всичко се случва като на филм, ама не някой хубав и интересен.......а жалка трагикомедия с криминален и хорър привкус.
  • 20 автостъклар

    4 1 Отговор
    Абе не се притеснявайте бе хора, няма проблем- просто трябва да се сменят стъклата с турски евтини от по 120-150 лв и камерите ще работят. За целта обаче някой трябва да се сети да го направи и да осигури парите....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове