Last news in Fakti

6 Декември, 2011 09:39 851 1

Зам.-министър към фермерите: Нищо няма да се постигне със стачки

  • фермери-
  • светлана боянова

Ние се надявахме да не се стига дотук и положихме много усилия да обясним, че зърнопроизводителите нищо няма да постигнат със стачки. Това заяви в студиото на "Денят започва" по БНТ 1 Светлана Боянова - заместник-министър на земеделието и храните.

Опитахме се по всякакъв начин да им го обясним, добави Боянова. Факт е че много преди изборите имаше срещи и разговори с фермерите, дълга беше дискусията за финансовата рамка, посочи още Боянова.

Тя подчерта, че протестиращите фермери не са били подвеждани, че парите са сигурни. „За подвеждане и предизборни трикове не може да се говори”, посочи още Светлана Боянова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илия

    0 0 Отговор
    Преоблекъл се Илия - пак в тия! Новите управляващи... "фермери не са били подвеждани, че парите са сигурни." - тате ще ми купи колело, ама друг път! "Такива са ни възможностите" - ми що не го заявихте преди да седнете да си играете на управляващи? И май не става въпрос само за финансови възможности?! Поредните с кафяво петно, лошото е че пак народа ще им пере л.....ните гащи...