Last news in Fakti

21 Юли, 2017 16:31 2 983 22

Биячът от  АМ ”Тракия” разказа своя версия за побоя

  • тракия-
  • бияч-
  • съд
Биячът от  АМ ”Тракия” разказа своя версия за побоя - 1
Снимка: Радио Пловдив

57-годишният Цветан Петров, който бе задържан и обвинен за побоя над бременна жена и приятеля й на АМ "Тракия", разказа своя версия за случилото се пред съда.

Районните магистрати в Пловдив обаче не му повярваха и го оставиха в ареста, съобщиха Радио Пловдив и "Пловдив 24". Според съда има обосновано предположение задържаният да е извършил деянието, за което е обвинен, както и че може да извърши друго престъпление.

57-годишният мъж е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено при управляване на моторно превозно средство, както и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

На 19 юли Цветан Петров и брат му Петър пътували с лек автомобил VW към София, когато в района на Карловския надлез край Пловдив, Цветан се изнервил, че колата пред него - Opel, управляван от 31-годишния Димитър Атанасов, се движи много бавно и му пречи. Мъжът засякъл Opel-а, след това с брат му слезли от колата и се нахвърлили с юмруци върху Димитър. Ударили и 20-годишната му приятелка Симона, която е бременна.

Младата жена твърди, че Димитър бил удрян в лицето, свален на земята и ритан по тялото. Според показанията й тя също била пострадала при инцидента.

Приятелят й обаче оказал съпротива и счупил челюстта на Петър Петров, който в момента е в „Пирогов“ и не може да бъде привлечен като обвиняем.

Пред магистратите Цветан Петров обаче разказа коренно различна версия на случилото се. По думите му, двамата с брат му бързали към столицата за операция, а младият мъж и приятелката му нарочно карали бавно и не им давали път. Петров заяви още, че той и брат му са били нападнати от Атанасов и така били принудени да се защитят с юмруци.

„Как така наречените „биячи“ имат средни телесни наранявания, а „жертвите“ на побоя са с леки повреди?“ – попита в съдебната зала адвокатът на обвиняемия Орлин Търновалийски.

Магистратите обаче отказаха да приемат тази версия.

Решението на Районния съд в Пловдив може да бъде обжалвано пред Окръжния съд на 27 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    27 7 Отговор
    Криминално проявени, бият бременна, нагли, арогантни... а бе невинни душици, момини сълзи
  • 2 дух

    15 10 Отговор
    ти пък откъде разбра кой кого е бил?!Да не си бил там???
  • 3 Баш Бабаит

    18 5 Отговор
    Каквито и да са, ако посегнат и на мойта бременна приятелка, не само чене, ами и крачета ще има счупени!

    Коментиран от #5

  • 4 свален на земята и ритан по тялото

    20 4 Отговор
    Е, как да кара бързо щом е с бременна жена в колата??!!
  • 5 ДДДД

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "Баш Бабаит":

    НЯМАШ един бой в живота си балък ... не коментирай :Д

    Коментиран от #16

  • 6 Луд с кирка

    15 2 Отговор
    Ами ей така, понякога отворковци, които се блещят на пътя и по кръстовища отнасят як пердах. Адвоката да сравни ЕГН етата и ще му светне, че 31-годишния Димитър Атанасов, можело и повече да ги маризи (за което аз лично го укорявам).
  • 7 Войвода

    12 19 Отговор
    Едва ли са виновни хората посочвани за "биячи". Тази версия звучи по-достоверно, а медиите изопачават случая! На бременното момиче не са установени никакви телесни повреди, докато единия от "биячите" е със счупена челюст. Виновни са не мислещите и каращи коли в лява лента на магистралата с 90 км/ч и ти като им светнеш да си искаш предимство, което ти е позволено от закона за движение по пътищата и караш с нормано разрешените 140 км/ч, ти се правят на интересни и не се местят!! Като не можете да карате и някой си иска разрешеното му предимство, не се правете на важни, а направете път, за да не се стига до такива ситуации!

    Коментиран от #9

  • 8 Гостенин

    9 6 Отговор
    Е двама на двама.Но миловидната 20 годишна бременна от 35г.си приятел жена ще получи симпатиите на хората и ще го използват в съда.А истината може да е друга???
  • 9 Петър

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "Войвода":

    Войводо,какво предимство търсиш зад някой водач и какви 140кмч те гонят,и каква е мерната единица за да си доайен на волана-аз имам навъртени 100 000 км на мотоциклет 500 000 км на автомобил,камион и автобус,дали съм от тъпите или от умните?
  • 10 Петър

    7 4 Отговор
    Писна ми да слушам и да чета за простопеди дето десет думи не могат да напишат в една кръстословица,а една тъпа кола им е смисъла на живота са най добрите шофьори и разбирачи по ЗДП

    Коментиран от #11

  • 11 Войвода

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Петър":

    Петър, аз също съм с 500 000 км стаж. Не става въпрос за смисъла на живота, а за това как едни хора презират други. Предполагам, че се е случвало на всеки, който кара по магистрала със 140 км/ч., пред него да излезе някой, който кара с 90 км/ч и въобще не му пука за другите около него и няколко минути да не можеш да го изпревариш.. Е, не е приятно. С постта си исках да кажа да бъдем по-толерантни, а не да си избиваме комплексите на пътя с мисълта - абе гледай го тоя каква кола кара, какво ми свети, ще си карам в лява лента с колкото мога..

    Коментиран от #12

  • 12 Петър

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Войвода":

    Принципно си прав,но тоя дето кара с 140 и святка с фаровете и шари от едното до другото платно все едно загрява гумите на ИМОЛА по презумция си е изградил имунитет и желязно алиби че никога не е виновен и всички трябва да му правят път-ето това ме вбесява

    Коментиран от #13, #21

  • 13 Войвода

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Петър":

    Да, съгласен съм и аз с теб. Затова казвам, че толерантността трябва да бъде взаимна.
  • 14 гост 1

    8 1 Отговор
    140 км/ч. е МАКСИМАЛНАТА !!! скорост на БГ магистрали ( и то на участъци !) и всеки който стъпи на нея трябва да е на ясно че, няма как от Бургас до Пловдив или от Пловдив до София да поддържаш и караш на max. разрешените 140 км/ч. !
  • 15 Ulavia

    12 5 Отговор
    Рецедивисти. Дърти престъпници. Станали по на 60 и косур години, а налитат на бой. У панделата по 2 години и двамата, да преосмислят живота си на спокойствие!
  • 16 Ulavia

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДДДД":

    Ддд , глей тоа да не ти прай жотем.
  • 17 Работата е там

    5 4 Отговор
    Че има доволно много неделни карачи, дето се изнизват в лявата лента с някаква скорост под 100 км/ч, даже без да се огледат дали не отнемат нечие предимство. По това време по магистралите в лявата лента постоянно летят коли с максимално разрешената скорост от 140 км/ч, че и отгоре. При положение, че е разрешена тази скорост, не виждам причина Петър да се нерви. Като ми излезе някой кьорав както съм тръгнал да изпреварвам, и ми се наложи да си стопя спирачките, ще го осветкам не, ами и ще го освиркам даже. Защото тъпакът не помисля, че този отзад може и да не успее да спре. Доста мотористи са загинали именно поради такива маневри.

    Коментиран от #18

  • 18 Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Работата е там":

    Добре де,като ти излезе тоя пред теб и ти караш със 140кмч вземи го шибни отзад и като дойде КАТ (колкото и да са корумпирани) им обясни че оня си е виновен и си изкарай някой лев

    Коментиран от #22

  • 19 iki

    0 1 Отговор
    Tava sa na bai Ivan vnucite of bg
  • 20 123

    0 1 Отговор
    Има толкова много начини да се изпревари още повече на автомагистрала, а те са избрали да променят шофьорската култура на водачите на МПС. Тъп тъп та вдлъбнат.
  • 21 Пешоходец

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Петър":

    Смотльо!Идея си нямаш от каране!Който кара със 140 не може да си позволи да Шари по лентите!Това го правят убитаците ,дето едвам вдигат 100 на магистралата,изпреварват по 10 километра,и по правило отнемат предимство на движещия се направо,като изхвърчат без сигнал на 50м пред него!ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ,които закона толерира!!!!!!
  • 22 Олигофрен

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Петър":

    Не става!Закона толерира некадърниците!Като го удариш отзад си виновен,без значение ,каква простотия е направил!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове