Last news in Fakti

1 Август, 2017 10:31 4 165 14

Борисов към Корнелия Нинова: Размазах те в директния сблъсък

  • бсп-
  • герб-
  • корнелия нинова-
  • бойко борисов-
  • президент-
  • избори-
  • парламент

Това му беше първата голяма загуба и си търси оправдание, защото не може да приеме, че е загубил, смятат от БСП

Борисов към Корнелия Нинова: Размазах те в директния сблъсък - 1

Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, защото те нямаха кандидат, а подкрепиха независим. Да не подскача толкова от Бузлуджа.

Така репликира на думите на председателя на БСП Корнелия Нинова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше категоричен. Аз знам какво правя. Тя да се беше явила на президентските избори. Ръстът на икономиката е 3,9%, няма безработица, излишъкът е 2 млрд. лева. Те с какво могат да се похвалят? Че събориха КТБ? Стига с това двуличие, категоричен беше Бойко Борисов.

Премиерът откри завод на германска компания за високотехнологични автомобилни компоненти в град Пазарджик.

„Казаното от Борисов, че нарочно е загубил президентските избори, не е вярно. Това му беше първата голяма загуба и си търси оправдание, защото не може да приеме, че е загубил”. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й с това си твърдение той нанася поражение в партията си и сред хората, каквото не може да му нанесе никой друг. Според нея по този начин Борисов казва няколко неща: на партията си –
„Аз ви употребих и работихте напразно и задкулисно бях решил да загубим”; на хората, които симпатизират на ГЕРБ – „Употребихме ви гласа, но задкулисно си направихме сметките да не спечелим”, а на народа си - „Загубих умишлено избори, за да вкарам страната в предсрочни избори и криза, за да си погъделичкам егото”.
„Когато един лидер каже нещо такова на партията си – спира да е лидер. Аз съм председател и за нищо на света не бих направила нещо такова с партията си”, категорична бе тя. Председателят на БСП заяви, че Борисов е употребил народа и са дадени милиони за избори, вместо да се дадат на учителите например. Според нея той е издигнал Цачева с унижение – Томислав Дончев му трябвал, Фандъкова му трябвала, но Цачева не – ето ви я, заключи лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    56 21 Отговор
    Тоя забрави как бягаше от дебат с Нинова и то преди по малко от година егаси наглеца
  • 2 неутрален

    42 14 Отговор
    Господинчо, кого искаш да заблуждаваш и унижаваш. Знаеме как "печелиш". защо не се яви в студио на диспут? Защото си некадърник и както ти самия си го каза за себе си - прост и две думи не можеш да кажеш, ако предварително не са те подготвили за дадена тема. Много си жалък.
  • 3 туктам

    24 5 Отговор
    Възхищавам се на любовта между Бойко и Корнелия. Такава трябва да е всяка една връзка директна, честна и гореща. Много здраве и на двамата и да ни радват с много чавета!
  • 4 тълковен речник

    20 2 Отговор
    От задълбочения анализ на Нинова, следва че Борисов е обидил партията ГЕРБ и лично Цепка Данговска, потрошил е милиони народна пара за избори, но въпреки това простия народ го избра пак.
    Сега кой, кой обижда....
  • 5 гларус

    7 14 Отговор
    Тази ,,Курни,, от къде цъфна в БСП Знае ли някои от къде идва ??

    Коментиран от #7, #14

  • 6 Безработен

    17 3 Отговор
    Какво чета в последно време: "Най-голям дял от българите, които нито работят, нито търсят работа, са младите хора (между 15 и 39 години) - 800 хил., но това се обяснява и с факта, че в тази група има най-много учещи - над половината." Т.е. 400 000 са безработни и не търсят работа, Това само е 10% безработица. Това, че статистиката ги скрива не е утеха. Така че, Бойко не се прави на интересен. А що се отнася до спора за президента, то самото ти изказване показва пълна безотговорност от твоя страна към обикновените хора
  • 7 цирк българия

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "гларус":

    "В началото на май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в „Топлофикация” - София. За дружеството отговаря Министерството на икономиката и енергетиката. Следствието започва разследване на Валентин Димитров (Вальо Топлото), тогавашен шеф на дружеството. Оказва се, че следователката, която води следствието – Татяна Шарланджиева е приятелка на зам-министъра Нинова, още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Според събрани от прокуратурата със СРС записи, Нинова е въздействала на следователката Шарланджиева да „пази“ бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото „Топлофикация“.[7] Фронтиер е състудент на тогавашния министър на икономиката и енергетиката – Румен Овчаров и бивш съдружник на съпругата му, както и участник в едноименен олигархичен кръг, свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП.[8] В процеса на следствието се разбира, че е замесен и министър Румен Овчаров. Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година. Заедно с нея е уволнен и колегата й от кабинета – Делян Пеевски, заради скандал с изнудване, в управлявания формално от Нинова „Булгартабак Холдинг“ АД."
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

    Всички са вътре в геджурата, "критиките" са само за парлама, игарят ни театрална постановка, доброто и лошото ченге, за да има интрига и да се лъже материала. Вече 28
  • 8 Гост 2

    19 1 Отговор
    Ако някой не е чел книгата на Гр.Лилов ;Проектът борисов'' да я прочете.ще му светнат много неща.кой го създаде,защо го създаде и кой има изгода от удобен и чупещ се в кръста слуга на чужди олигархични интереси,потъпкал своето и на народа достойнство.мафията е платила много,за да го изтъпани във властта и трябва да си осребри даденото.и както казва същия автор,у нас мафията си има държава,а народа кучета го яли.
  • 9 цирк българия

    4 10 Отговор
    Помните ли, че по-време на кампанията на Р.Радев, Р.Овч започна да се появява по медиите много често.
    Енергийната мафия действа заедно с руската мафия, зад 99% от далаверите в енергетиката стоят руснаците.
    "Партиите" в България са обръчи от фирми, олигархични кръгове, а страната е разпределена на зони на рекет, едните са хванали инфраструктурата, другите са по енергетиката, трети си имат друг бизнес, четвърти събират проценти от обществени поръчки. Проблема не е в партиите или в много партийната система, а в липсата на правосъдна система, при липсата на контрол всеки прави, каквото си иска и най-вече се облажват партиите, защото имат нужните иснтрументи да лобират за олигарсите, а олигарси освен в Бълхария има само в Русия, вие си правете изводите.

    Коментиран от #11

  • 10 бесен Бьлгарин

    14 3 Отговор
    На този наглостта му минава всякакви граници.Кьде и как размазал , нещо не се врьзва.Той беше размазан като гнида(какьвто е).Боко тиквата е за доживотна присьда без право на помилване за унищожаването на БЬЛГАРИЯ и БЬЛГАРСКИЯ НАРОД.За национално предателство , за натрупване на заробващ дьлг от 20 млр. евро ,за които всички немски вестници писаха,а тук жалките журналисти скриха.Бойко и ти имаш цена,не се мисли за безсмьртен и недосегаем.Като е толкова сигурен този защо не направи избори сега ,без да купува цигански гласове ,да видим какво ще има.Всички знаем как печели избори тази мафиотска структура ГЕРБ.Жальк льжец с празна глава,подлога на американски корпоративни интереси.Питай те го колко му плати Ердоган на последните избори за Герберското отроче ДОСТ.В южна Бьлгария не е тайна но софиянци сьм сигурен ,че не знаят даже и не подозират.Този е абсолютен предател.
  • 11 Гост 2

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "цирк българия":

    Олигополите не са руски патент,информирай се
  • 12 Ник

    14 2 Отговор
    Чакам да го видя, този в директен сблъсък ... - От 2009 год. искам да го видя този в директен сблъсък, но...
    Този е мъж само когато наоколо няма мъже. - Ходи по телевизиите да разиграва монолози. Никога не съм го виждал в пряк сблъсък! - Някой да го е виждал?
    - Аз и като каратист не го помня! Помня имената на известните от Стара Загора, Пловдив... - Този не го помня по състезанията.
    Това подобие на женски полов орган - да ме прощават дамите ... - Никога няма да излезе в пряк двубой!
    Един път излезе в Лондон да отговаря на въпроси преди емигрантите и те го ХХХ
    Разкарайте тая ХХХХ от Банкя защото иначе не е далеч момента София да разбере, че е настъпила котката
  • 13 Будалата

    16 1 Отговор
    Какво да кажа за БОКО. На БОКО всичко му е наред като ТИКВА на плет. Те това е.
  • 14 Монго

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "гларус":

    Възпитаничка е на Ив. Костов!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове