29 Декември, 2011 11:25 556 0

ЧЕЗ са готови с 43 аварийни екипа за Нова година

  • чез-
  • ток-
  • нова година-
  • аварийни екипи

250 души ще бъдат в готовност за реакция в празничната нощ

ЧЕЗ има готовност да мобилизира 43 аварийни екипа в случай на възникване на проблеми по електроразпределителната мрежа по време на Новогодишните празници. От тях 11 екипа са локализирани в столицата. В Новогодишната нощ броят на служителите, които ще отговарят за комфорта на жителите на обслужваната от ЧЕЗ територия, ще бъде удвоен и ще достигне 250 души, съобщиха от компанията.

„Създадената организация цели да осигури максимално спокойствие и уют на нашите клиенти на празника. Изготвили сме включително и план за мобилизиране на още допълнителни екипи в случай на извънредни ситуации. Вярвам, че Новата година ще ни донесе щастие, одухотвореност и нови надежди”, каза Петър Докладал регионален мениджър на ЧЕЗ за България

Както вече обяви, ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания по време на празниците, в периода от 8 ч. на 22 декември до 8 ч. на 3 януари 2012 г.

За допълнителна информация и в случай на възникнали аварии клиентите на компанията могат да се обръщат към служителите на денонощната информационна линия 0700 10 010.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА