Last news in Fakti

20 Ноември, 2017 13:29 8 873 71

Волгин отново избухна с коментар за феновете на Гришо

  • петър волгин-
  • коментар-
  • григор димитров

Журналистът Петър Волгин отново подразни феновете на тениса и на Григор Димитров.

Преди дни Волгин шокира с изявление по адрес на хасковлията. Тогава той заяви, че е "изключително досадно постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми."

В събота журналистът сподели отново във фейсбук, че искрено се забавлява с реакциите, които е предизвикало неговото изказване.

Ето какво написа той:

Много се забавлявам през последните дни с онези интелектуално извисени сънародници, които живеят със самочувствието на Нобелови лауреати по тенис:))) Освен това съм изключително радостен, тъй като благодарение на мен, те намериха смисъла на живота си. Или поне имат за какво да говорят, което за тях е едно и също:) Проблемът обаче е какво ще правят, ако реша да не пиша повече тук. За да не ги разочаровам, за да не загубят смисъла на живота си, ще продължа с писането:)))

Веднага след победата на Григор Димитров на финала на турнира в Лондон, Волгин написа, че той заслужава да бъде поздравен, както всеки лекар или учител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Идея

    118 30 Отговор
    Според мен най добрия начин да станеш известен в България е да хулиш някой който е успял.Тук според мен става въпрос ,че Волгин бе изцяло забравен и сега излиза под праха на забвението
  • 3 Пеньо

    89 29 Отговор
    Нямам нищо общо с тениса, но се гордея когато български спортист печели. Руският гей-джудже търси внимание или нов партньор! Завистта на низшия интелектуално няма да помрачи ни най-малко постижението!
  • 4 Гост

    95 21 Отговор
    Волгин, успя да си направиш PR на чужд гръб. Досущ като драскач от жълт вестник. Въпросът е ти какво ще правиш, ако няма кого да плюеш.
    Да се радваш, че си подразнил много хора - достатъчно красноречиво.
  • 5 Stiv

    69 18 Отговор
    Интересна теза!Човек,който е станал известен чрез държавна медия,чиято работа е да ни забавлява...коментира неглижирано някой,който е тръгнал с "торбичката"от Хасково и е покорил Лондон и света.За Волгин по далеч от границите на България няма кой да чуе.Нацията се обединява от лидери а не от труженици/Волгин знае тази дума/.
  • 6 Вяра

    9 5 Отговор
    Това, че Волгин се присъедини към начина на изразяване на феновете на Григор е похвално. Всичко това в компромиса е само радост и любов.
  • 7 хахаххаа

    32 43 Отговор
    поради липса на спорт наука,култура и въоще поради липса на всичко е нормално българина на маса със салатка и ракийка да възхалява и да плюе, а медиите да ни занимават от сутрин до вечер с един спортист Григор Димитров.Преди време когато в българия е имало спорт е нямало време да обърнеш внимание на десетките златни сребърни олимпийски и световни шапниони от една дузина спортове.Беше нещо нормално. Така че разбирам публиката-остана ни само един Гришо който дори български говори с акцент.
  • 8 Реалата

    38 13 Отговор
    Мачкай, Пеца. Ушанка проста!!!
  • 9 куку руку ку

    45 22 Отговор
    Напълно съм съгласен с вторият пост на Волгин. Всеки допринесъл нещо добро за България трябва да бъде поздравен. Но чак пък да се боготвори?
  • 10 манол

    54 14 Отговор
    Волгин, много се издъни, братче! Като не можеш да се радваш на успехите на победител, поне си трай.
    Ако не можеш да траеш и за да не си голословен, поздрави един учител, лекар, композитор, учен, актьор, инженер, певец!
  • 11 onq s konq

    49 19 Отговор
    Тая РУСКА ПОДЛОГА с отрицателните си слова относно Григор прави същото макар и в умален размер като убиеца на Джон Ленън-само заради едната слава,макар и отрицателна!Тук обаче присъства и елемента "борба за живот",защото забвението за журналист-анализатора на частна практика си е жива гладна смърт.
  • 12 Истината

    38 36 Отговор
    Човека е прав!Има още много други наши спортисти който печелят всепризнати титли и медали,но за жалост те не се отразяват.И мене взе да ме дразни това гришо та гришо(пиша го с малка буква защото за мен не е важна фигура).ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И НА ДРУГИТЕ ХОРА!!!!!!

    Коментиран от #13, #20

  • 13 Колю

    31 22 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Ти правиш ли разлика между трети в световната ранг листа по тенис и първи по ...икебана, примерно...

    Коментиран от #14

  • 14 Истината

    27 22 Отговор

    До коментар #13 от "Колю":

    Преди 10-тина дни никой не спомена за нашият полицай от ГДБОП който спечели златен медал в Абу Даби.Ама защо трябва да се говори за това то е маловажно,важен е хасковлията.
  • 15 Ако Грошо още чукаше

    14 10 Отговор
    рускинята, Волгата щеше да мълчи кат биен з@дник
  • 16 Свободен

    40 24 Отговор
    Прав е човека...един лекар, учител или инженер дава нещо на обществото, а какво дава Григор? Нищо - удря една топка с хилка. Смешно е тенисист да взима милиони, а лекарите и учителите да мизерстват. Затова сте най-бедни в Европа - щото идолите ви са спортисти и чалга певици, а не умни хора. Всеки знае кой е Кубрат Пулев и Азис, а забравихте кои са Левски, Ботев, Райна Княгиня...
  • 17 Борко

    33 15 Отговор
    Не мога да разбера защо постоянно ме занимават с този Волгин?
  • 18 Ира

    23 11 Отговор
    Хомосексуалните винаги си мислят, че са по-висши и интелигентни от другите. Дали е така обаче и колко може да си умен бате Петьо след като си навираш пръчка отзад???
  • 19 Гост 2

    26 8 Отговор
    От беседа на Елин Пелин с писатели, по инициатива на Ст. Ц. ... „Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта”.

    Ех,... вече се родил!
  • 20 ХАН КРУМ

    19 10 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Е на Кубрат ли да обърнат внимание! Айде стига глупости! Момчето се е справило добре - или го похвалете или го подминете. Кой ви кара да четете за Григор Димитров! Подминете го като ви дразни! ПРОСТ НАРОД!!! ПОСЛЕПИС - НА ГРИГОР МУ Е ПРЕЗ ДЕДОВИЯ ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ, КАКТО И НА МЕН! ПО МОЕ ВРЕМЕ ЩЯХТЕ ДА МЪЛЧИТЕ САМО, АМА МНОГО ВИ ОТПУСНАХА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МИ!
  • 21 писна ми от тъпотии

    29 12 Отговор
    Тениса е изключително популярен и гледаем спорт.Българското знаме и България се видя в цял свят,в центъра на Лондон .Григор даде на България известност каквато напоследък не могат да дадат 1000 политици,да не говорим за други.Цели 4 часа целия свят гледа българското знаме и накрая победителя от 8 те най добри в света най добрия е българин.ПОКЛОН!!!!!!!!!!!!
  • 22

    26 15 Отговор
    Уникално неприятен агент е този! Като един истински комуноид може само да настървява хората и да ги разделя на класов принцип. Скапан рубладжия, Григор си гони титлите, но и сплотява хората, по начин по който само спорта може да го направи!!! Ти какво точно градивно правиш за България?
  • 23 Верно да

    6 5 Отговор
    Номер 21 е прав

    Коментиран от #25

  • 24 медиатор

    23 12 Отговор
    Ти Волгин си наистина едно тъпо парче.
  • 25 ХАН ОМУРТАГ

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Верно да":

    Номер 20 е прав!!!
  • 26 давай гришо

    17 9 Отговор
    в духа на социалистическия интернационал коментира най-големия и световно известен тенисист, който се е раждал по българските земи от създаването на България до наши дни.
    Заслужава ли да обърнем внимание на дребната и лукава душица, която цвърчи от завист и яд, че е беден, гол и жена ми не може да вдигне ракетата пред туловището на 100 кг цоцолана в леглото му?
    Ами не, не си струва да се обърща внимание на хора, които се мъчат да станат известни на гърба на тези, които са постигнали много повече с много труд, упорство и интелект.
    Кой я знае, че диша тая дърта Волга!?
  • 27 kompetenten

    12 10 Отговор
    Петърчо......за Волга си......реката...дъното е твое....
  • 28 Реалист

    25 5 Отговор
    Радвам се на успеха на Григор , но не мисля , че обикновения , работещ българин заслужава по малко уважение ! Лично мое мнение .

    Коментиран от #29, #34

  • 29 ХАН КРУМ

    11 10 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    КАКВО ПРИЗНАНИЕ ИСКАШ! КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ ЛИ ИМАШ! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ! ДАНО ВЪРНАТ КАЗАРМАТА, ЧЕ ВЕЧЕТЕ МЪЖЕТЕ СЕ ИЗНЕЖИХМЕ МНОГО! ЛИГЛЬОВЦИ! МОМЧЕТО ПОНЕ Е НАПРАВИЛО НЕЩО В ЖИВОТА, А ТИ?

    Коментиран от #31

  • 30 Дебил

    12 11 Отговор
    По важно е внимателно да слушаме другарката Захарова, когато ни плюе,отколкото да се радваме ,когато Българското знаме се вее по света. Нали др.Волен и останалите чуждоезични.
  • 31 Реалист

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "ХАН КРУМ":

    Явно , не си ме разбрал : казах уважение , а не признание ! Аз лично смятам , че всеки труд е достоен за уважение !

    Коментиран от #32

  • 32 ХАН КРУМ

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    БЪЛГАРИЯ се напълни с администрация, недостойна за уважение! България се напълни с майстори недостойни за уважение ит.н.
  • 33 Учуден

    11 5 Отговор
    Ех, Волгин Волгин! Жалко е, че не си Темзин!
  • 34 ти си соц реалист

    11 9 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    Ти си яко промит соц мозък, ама тотал щета, както се казва. Ти сам казваш "обикновения българин", каква е разликата?
    Гришо е НЕОБИКНОВЕН, защото е 3 -ти в Света и за това е световно известен, защото прави необикновени неща, защото не всеки може да е, като него, защото такива се раждат 1 на 1000000000, разбра ли защо?
    И откъде ти хрумна да сравняваш, рабочий класата с гениални спортисти? Това го правиха едно време колхозниците, това беше на мода по соца, явно си застаряващ труженик.

    Коментиран от #37, #45

  • 35 Искаров

    16 7 Отговор
    Волгин си позволява да обижда българите защото работи в държавна медия, където никой не гледа рейтинга на водещите. Ако беше в частна медия вече да е безработен.
  • 36 ти си соц реалист

    13 10 Отговор
    Всички соц кофари трябва да разберат, че в развитите държави или въобще не са чували за България или са чували само лоши неща, сега за първи път, някой успява да ни промени имиджа на сводници, кражбари и проститутки и веднага се намира някой да му хвърли кал.
    Това, ми напомня за оня стар виц за дяволите и българите в казана.
  • 37 Свободен

    18 3 Отговор

    До коментар #34 от "ти си соц реалист":

    По времето на комунизма България постигна най-големите успехи в спорта - обирахме златните медали от Олимпиадите, дори футболните ни отбори бяха силни...а сега сме слабаци. Един Григор остана, ще поиграе още 2-3 години и след него кой ще дойде? Никой. А през комунизма всяко поколение спортисти беше силно.
  • 38 Справедлив

    14 7 Отговор
    Волгин е подстрекател от едно време.По "Хоризонт" постоянно чепка темата "Русия".Постоянно лявото, та лявото.В националния ефир показвай заслужили хора, а несамо спомени от соца. Ако соца беше читав, той нямаше да се самоубие и постоянно да имаме нужда от реформи.
  • 39 Иван

    5 5 Отговор
    За първия пост на Волгин и някои от коментарите тука би завидил и Бай Ганьо Балкански
    Типично бай Ганьовски изрази.

    Коментиран от #43

  • 40 1467

    9 4 Отговор
    "Бившият №1 на Великобритания - Тим Хенман, заяви пред BBC: "Това ще е повратният момент в кариерата му. Тази титла праща Григор сред най-добрите, следващата стъпка пред него е финал в турнир от Голям шлем, а защо не и титла".

    Пат Кеш - бивш шампион от "Уимбълдън" сподели отново пред BBC: "Това бе една луда година. Димитров заслужи успеха си и очаквам големи неща от него по време на Откритото първенство на Австралия".

    "Григор впечатли, но е време да задържи нивото", това пише "Ройтерс".

    От агенцията отбелязват, че дълго време българинът се е лутал из топ 20 на тениса, но в неделя вечер е влязъл в елита му.

    Английският вестник "The Telegraph" пише: "Григор премина най-тежкия тест в кариерата си".
    Един от най-добрите тенисисти за всички времена - Борис Бекер, написа в туитър: "Поздравления за спечелването на финалния турнир в Лондон! Колкото по-дълго време си го чакал, толкова по-хубаво е чувството".

    Бившият му треньор - Роджър Рашийд, който има не малка заслуга за развитието на Димитров написа: “Поздравления за Григор и отбора му. Изглеждаше свеж през цялата седмица и завърши годината, както я започна - с победа”.

    Той получи поздравления от почти всичките си колеги. Поздравителни постове в социалните мрежи се появиха в профилите и на всички тенис турнири."
    Защо четете Волгин?
  • 41 Бесен Язовец

    8 9 Отговор
    Професора не беше прав повече от 80% сте!

    Коментиран от #47

  • 42 Скорпион29

    8 6 Отговор
    Всичко мара втасала до тениса опряла! Това е малак народ подтиснат такива работи го греят.жашко жалко!!!
  • 43 касапина

    7 6 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    И аз не го обичам, не знам дали някой си спомня едно от първите му интервюта ,беше казал че е сърбин, после се извинява но това никога няма да му простя, тенис обичам да гледам, но като пуснат нещо за него, веднага сменям канала.
  • 44 Дедо

    13 7 Отговор
    Преди време един друг гей заяви,по повод загиналите български войници в Ирак че му било писнало да слуша за "някави си дето ги гръмнали"!И на пигмея Волгин-Подлогин Григор му идва в повече!Друго е да се коментират Пеевски,Боко,Курнелия и третата гуша на Каракачанов!
  • 45 Реалист

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "ти си соц реалист":

    На хора , с ограничени умствени възможности , не смятам за необходимо да отговарям !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Реалист

    7 1 Отговор

    До коментар #41 от "Бесен Язовец":

    Мен ако питаш , са 90 % ! Това е братче , ЖЕСТОКАТА ИСТИНА !
  • 48 Къртев

    8 5 Отговор
    Кой е, този Волгин?
  • 49 ЕМО

    5 6 Отговор
    Човек свикнал да говори на микрофона,често изпада в забрава,а много често изключва тотално.Реми в тениса могат да завършат Волгин и много други хубавци от тихия фронт.
  • 50 до волгин

    12 6 Отговор
    волгин, волгин, мязаш ва запорожков... Време е да повишиш нивото - поне до трабантов.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 тъп та вдлъбнат

    7 6 Отговор
    Типично за българите, след като някой е успял да постигне нещо, се намират един куп комплексари да го напсуват или обиждят, много долна сган живее в тая територия, за това сме най-бедните и гладните в ЕС и не само.
  • 56 Юбряяяяяя

    4 7 Отговор
    Като избягаха умните и работните и няма с какво да се гордеем...! Останаха ритни-бутни топковците и плямпалата по медиите и парла-мата!
  • 57 просто гост

    2 1 Отговор
    Преди 20 г. дразнителя беше Виза, сега явно е волгин
  • 58 Автомонтьор

    6 3 Отговор
    Тоя очевидно е правен в багажника на някоя стара, раздрънкана Волга...
  • 59 Аяжо

    4 3 Отговор
    Убий тъпака с мълчание. Игнор, това е начина.
  • 60 Диоген

    7 6 Отговор
    "Социализмът е идеология на завистта"-Николай Бердяев. Волгин непрекъснато с умиление пропагандира соца по БНР..Изводът е ясен!
  • 61 Я Дебьил

    8 6 Отговор
    Таварищ ВОЛЬГИН п.и.к.а.е.т. Г.А.З.!!! Виж, ако някой руски молодец беше спечелил турнира - всичко щеше да е О'ГЕЙ... Не тъгувайте, другарю ЕНИСЕЕВ... И това ще стане някой ден... Ама надали... По-скоро - НЕВА... /NEVER - ДЕМЕК/... Но вие, другарю МОСКОВ/ски/, продължавайте да мечтаете! И - не думайте на секундах с высотах... Пожелавам Ви един ден да обикнете България повече от Русия, колкото и кощунствено да звучи това за Вас... ДРУГАРЮ...
  • 62 Лешпер

    6 3 Отговор
    Алоооуу, Волгин. Ти си едно злобно и завистливо неуспяло ДЖОРНАЛИСЧЕ. Айде скрий се в клоаката от която си изпълзял руска подлога!!!!
  • 63 Потресен

    4 4 Отговор
    Поредният комплексар на руска издръжка!!!
  • 64 95%

    6 4 Отговор
    Е наистина хората в тази държава са с не повече от 2 гънки на мозъка. Някой може ли да ми каже колко от спечелените пари от Гришо са дошли в България , колко благотворителни акций сте чули да направи ЧЕ СТЕ СЕДНАЛИ ДА ГО БОГОТВОРИТЕ А ТОЙ ДАЖЕ ОТ НАЧАЛО КАЗВАШЕ ЧЕ Е СЪРБИН БЕ

    Коментиран от #65

  • 65 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "95%":

    “....Публикувано във факти.бг: . Някой може ли да ми каже колко от спечелените пари от Гришо са дошли в България ...“
    1. Григор Димитров е български гражданин и следователно- облагането на доходите му се извършва от Р. България, съгласно българските данъчни закони. Парите от данъците му отиват- като всички държавни приходи от това перо- директно в бг. държавен бюджет.
    2. Григор Димитров не продаде българското си гражданство за милиони евро в Монако, не стана гражданин на Монако, въпреки, че живее в Монте Карло. Не е като някои турски граждани, починали наскоро- не се продаде за 10 милиона и за вили в Анталия и на Босфора
    3. Младо момче, хубаво, добре възпитано, постига невероятни успехи ЗА БЪЛГАРСКИЯ- не за руския или за турския тенис- е , защо един българин да не се гордее с него и да не го хвали? Не виждам истерични коментари сред неговите привърженици и определено не виждам българи- мъже да му се обясняват в любов- така, както всички руснаци и такива като волгин, се обясняват в любов на путлер...Още малко- и ще се самопредложат за негови лични любовници, при това путлер е просто дърт руски евр*ин, а Гришо е младо, хубаво и приятно българско момче....

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Пешо Зила

    2 1 Отговор
    Хубаво де,някъв смачканяк,неприличащ на мъж,обижда със силно завистлив тон,един истински успял и прославил България,човек?!?А този въпросния цървул с какво и къде се е прославил,че ще му отделяте и време за статия?!?Такива бедни и злобни хорица,игнорирането ги убива.Даже и не запомних името му да напиша на смачканяка.Трябва да те пуснат в тълпата,човече,да усетиш малко народноя хейт на свой гръб,цървул такъв.Че и тениска с лика на Васил Левски носи.
  • 68 ринокио

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "юрист":

    В България е пълно с неграмотници като теб. Как изобщо ти хрумна, че българсите граждани, изкарващи парите си зад граница, плащат данъци в Бг?
    Заплатата ми за последната седмица беше 648 паунда, плащам данъци само в UK.
    Mоже ли да ми цитираш законов текст, според който дължа трябва да плащам в Бг?
  • 69 пинокио

    0 0 Отговор
    Сори за грешките, пиша от телефон.
  • 70 гощо

    1 1 Отговор
    Тоз пък палячо се изказа неподготвен!!!!
  • 71 Хирург

    0 0 Отговор
    Дали е гей Петър Волгин? Или просто така си гледа? Но, факт е, че няма нито едно изказване срещу гейовете. Но, гей или не, този път му пръснаха комунистическата клоака. Не го знам как изобщо ходи?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове