Last news in Fakti

26 Ноември, 2017 11:20 2 535 32

Калин Терзийски за Гришо: Клето момче, просто играе добре тенис (ВИДЕО)

  • калин терзийски-
  • григор димитров-
  • тенис

Играе добре, но е просто спорт, коментира писателят

„За един разказ в Лондон взимам 25 паунда. 100 000 пъти по-ниска оценка от Григор Димитров”. Това каза отново писателят Калин Терзийски, този път пред Нова тв.

„Господстващите кръгове се опитват да елементаризират и деградират масите от хора, за да им станат удобни. Масите от хора са длъжни не да се псуват и да мразят писателите си и да възвеличават едно клето момче, което просто играе добре тенис, игра с топка, и печели. Играе добре, но е просто спорт. Лувъра ли е по-важен за цивилизацията или стадион „Маракана””, попита Терзийски.

„По времето на Леонардо да Винчи също е имало боксьори и борци. Не вярвам да има останал някой известен”, заяви още Терзийски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАД

    42 21 Отговор
    Не може един пропаднал алкохолик, да се изказва за човек който е жива легенда!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Митко

    28 4 Отговор
    Копирам се, че ме мързи да пиша пак:
    Понеже народа е много прост и и сведен до полу-животинско ниво, единственото което го вълнува са зрелищата (понеже хляба му го осигуряват много точно премерено - хем да има сили да бачка, хем да няма сили да се бунтува). Учените - тези, които тласкат света напред ; лекарите, които ни лекуват, учителите, които ни предават знания и още много забележими и незабележими професии и хора, които правят НАШИЯ живот по-лек и подреден са недооценени, докато хората с най-големи доходи, които не са собственици на корпорации са актьори, певци, спортисти и т.н. - тоест все хора от развлекателно-зрелищния бизнес. Кои са днешните ВИП-ове? Хората, които правят живота ни по-хубав или миските, кресливите фънкита, сървайвъри, чалги и т.н? Ясно е че за да станеш номер едно и в спорта се изисква много труд, лишения и т.н., никой не го оспорва, но трябва да си зададем въпроса за ползата - второразредния учен и доктор или медицинската сестра, собствения ни труд ли е по-важен за нас или футболиста. Всеки да си отговори за себе си, аз знам своя отговор.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пазарен Либерализатор

    23 5 Отговор
    Има писатели, които изкарват стотици пъти повече от Гришо. Просто напъни, г-н Терзийски, вие няма да останете в Лувъра, нито пък ще бележите световната класика с някакво произведение. Аз също няма да оставя следа в модерната литература, но изкарвам повече от 25 паунда на час, понеже вместо да се прехласвам по тенис мачове съм хванал едни хорица да работим, и всички са доволни.

    Коментиран от #25

  • 6 Истината

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "гостът":

    И от 25 го свалили на 10.....без коментар
  • 7 гостът

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Митко":

    Много си прав.Съгласен съм с теб,но това не значи че не трябва да се оцени таланта на кадърните в другите сфери,че и клето момче да го нарича този алкоджан.
  • 8 Артист

    17 3 Отговор
    Хайде още един месия подвластен на алкохола след Иван Ласки се изцепи.Е нямам думи то вярно,че скандала е най-добрата реклама,ама поспрете се малко де!Комплексирани алкохоличета на батко.
  • 9 юрист

    7 2 Отговор
    “....Публикувано във факти.бг: „За един разказ в Лондон взимам 25 паунда. 100 000 пъти по-ниска оценка от Григор Димитров”....“ Виж сега- когато и ако напишеш бестселър от рода на “ Хари Потър“ или поне един роман, съизмерим с романите на Робърт Лъдлъм, тогава и милиони да искаш, никой няма да ти придиря! Обаче- първо го постигни, и чак след това предявявай претенциите си! Намери си издател, намери си промоутър и пиар, и си организирай бизнеса- как , защо, по какъв начин- НЯМА да ти кажа, защото, ако ти кажа, ми дължиш 50 лева за адвокатска консултация, а е видно, че ти априори не желаеш да я заплатиш, защото не цениш труда на онези, които ти я дават.
  • 10 Ники

    7 6 Отговор
    Нещо не разбрах добре кого сравняваме с Леонардо да Винчи??? Да не би алкохолизираният тапир дето две свързани изречения не може да напише ??? Нека да се приземим малко Калине, ко ши каиш.
  • 11 юрист

    4 4 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: „За един разказ в Лондон взимам 25 паунда. 100 000 пъти по-ниска оценка от Григор Димитров”....“ Т.е.- за един разказ В ЛОНДОН- а не в България! Следователно тези думи“...Публикувано във факти.бг: Господстващите кръгове се опитват да елементаризират и деградират масите от хора, за да им станат удобни....“ лицето следва да ги отправи към НАСЕЛЕНИЕТО НА ЛОНДОН, А НЕ КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! СТИГА СА НИ ЯЛИ КРАКАТА ВСЯКАКВИ ПРОПАДНАЛИ И ДЕГРАДИРАЛИ ТИПОВЕ! Има ли това лице доказан проблем с алкохола? Да, има! Има ли това лице написан бестселър? Не, няма! Точка по въпроса! Аман от „нравоученията“ на алкохолици и пропаднали типове! Има друга част от БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ- не в ю.к., които не сме нито алкохолици, нито пропаднали и за нас не е проблем да изпием 30 гр. алкохол на дадено събитие, защото нямаме лекарска забрана да не близваме алкохол до края на живота си, знаем си мярката и не се напиваме като животни, не се излагаме , а си живеем живота! СПРЕТЕ ДА ИЗТЪКВАТЕ БОЛЕСТИТЕ КАТО НОРМА И ДА НИ ВМЕНЯВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бесен Язовец

    8 3 Отговор
    Терзийски е прав, за световните ни шампиони В.Топалов и А.Стефанова я има някоя колонка я няма ама за ,,нац.Герой" Гришата който от 20 турнира спечели един го изкарахте вс.едно е качил връх - Еверест по-бански!И няма нито една победа над ТОП спортистите от тениса като Рафа Надал,Новак Джокович и Федерер
  • 16 баце

    0 0 Отговор
    Много почна да ми допада
  • 17 Бесен Язовец

    3 3 Отговор
    Този брадат предател защо е напуснал родината тогава.Няма право на мнение щом е дезертирал.

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чавдар войвода

    5 1 Отговор
    Горкият човечец. Очевидно е изпаднал в алкохолна абстиненция.
  • 21 Иван Вазов

    4 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: За един разказ в Лондон взимам 25 паунда

    Много са ти ! Абее изобщо кой беше ти ,че не можем да се сетим нещо ?
    Можеш да им миеш чинийте на англичаните и да им изхвърляш боклука - на бас ,че ще ти плащат по добре Гаврош завистлив ! Търсиш нищо повече от една популярност ,която се опитваш да изградиш ,чрез скандални изказвания по адрес на спортна звезда от международна величина .Евтин си и го доказваш - затова и ти плащат толкова ! Много са ти !
  • 22 ибрахим

    4 3 Отговор
    калине бре терзийски по времето на леонардо е имало хора като Торквемада и драскачи като тебе са получавали по 25 камшика на голо и то ако са били големи касметлии.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 майна

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    Как ги вадиш тея мангизи бе МАЙНА като само киснеш тук?

    Коментиран от #26

  • 26 Пазарен Либерализатор

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "майна":

    Майна, като постигнеш състоянието, при което определен брой хора работят за теб ще разбереш.
  • 27 Сульо

    2 2 Отговор
    Не разбирам. Алкохолиците трябва да се лекуват в специализирани заведения далече от очите на нормалните хора, а не да им се дава трибуна на пиянски бръщолевения. Така сайта само си отблъсква читателите, а не е добре... три пъти алкохолните му бълнувания и х на брой читатели спират да четат сайта. Преди алкохолиците стояха в изтрезвителното или затвора, а сега са на мода и им давата трибуна по медиите. Е затова си искам социализма- да освободят обществото от подобни отпадъци.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    и защо гришо да е клето момче?един от десете наи-добри тенисисти в света и е съвсем нормално да е добре платен.желанието на този пияница да покаже някакво превъжодство определено не му прави чест.дори да бе добър писател тои няма право да го демонстрита за сметка на други.друг е въпроса дали е толкова добър за какъвто се има.да се сравнява с да винчи е много сериозно като заболяване при него!иначе при давинчи е имало стотици или хилади драскачи като него останали безименни в историята,но явно тва го е пропуснал!
  • 30 Пеньо

    0 0 Отговор
    Калине, раздавай го по-ларж, че ще си докараш някоя язва, инфаркт или рак и няма да можеш да си похарчиш и 25-те паунда!
  • 31 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Четох два пъти излеянията на този господин.....и нещо не схванах точно какво иска да каже...
    Може би иска да каже, че спортистите са твърде възвеличени...ако е така подкрепям го напълно.
    Като цяло е леко ха-хо този г-н Терзийски.
  • 32 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Клетият Кубрат Пулев , просто се боксира добре , клетият Щумахер , просто шофира добре , клетата Шакира , просто пее добре. Добре ще е в света да има повече такива : клети хора : . Клетият писател , той просто пише.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове