Last news in Fakti

17 Януари, 2012 08:49 2 402 2

Волен е като мъртва котка

  • волен сидеров-
  • атака-
  • капка сидерова
Волен е като мъртва котка - 1
Снимка: БГНЕС

Не съм обидена, а наранена от Волен, което е съвсем човешко, но осъзнавам, че такива неща се случват в много семейства, каза Капка Сидерова, все още съпруга на Волен Сидеров и общински съветник в СОС от ПП „Атака" в сутрешния блок на БТВ.

„От 20 години сме с Волен не само като двойка, а като партньори, тандем. Заедно измислихме идеята „Атака“, заедно замислихме вестника и го реализирахме, така че по-скоро бяхме като една добре смазана машина“, обясни Капка Сидерова.

Тя се е опитала да спаси семейството си цяла година и да предотврати последиците, които очакват партията, но за съжаление е било безуспешно.

„Уверих се във връзката на Волен с Деница Гаджева, когато видях снимките им в медиите, а той ме уверяваше през цялото време, че нямат нищо общо“, призна Капка. „Бях готова да простя на Волен, да спася това, което е останало в името на партията и на това, което сме създали“, допълни тя.

Капка Сидерова знае, че напусналите „Атака“ депутати имат достатъчно силен мотив да го направят и най-вече вярва, че те са били подбудени от лична причина, защото Волен Сидеров е променил отношението си към тях. Категорична е, че нито тя, нито разривът в семейството им е причина за напускане на депутати от „Атака“.

Сидерова смята, че партия „Атака“ трябва да има и да намери своето бъдеще, защото има място за такава партия. „Обичам „Атака“ и тя ще продължи да съществува, но Волен трябва да подаде оставка, защото той в момента е като мъртва котка“, заключи Сидерова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДКО САВЧЕВ

    0 0 Отговор
    И на кого му пука за вашите семейни и партийни простотии?
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    Жалка женичка.