Last news in Fakti

13 Януари, 2012 09:49 5 683 20

Борисов се извинил на близките на Мирослава

  • мирослава николова-
  • борисов-
  • извинение
Борисов се извинил на близките на Мирослава - 1
Снимка: БГНЕС

На когото трябваше да изкажа съболезнования, го направих още вчера. Това заяви по ТВ 7 премиерът Бойко Борисов.  Той е разговарял с майката и сестрата на убитата Мирослава от Перник, извинил се е за неправилното тълкувание на негови думи и двете страни са се разбрали, че случаят е изяснен.

Борисов коментира, че дори поредният случай – с убитата данъчна инспекторка от Враца Дореми Джорлева нагнетява общественото мнение с негативно отношение към полицията. “Вчерашният случай във Враца пак е подобен. Едно от децата на изчезналата данъчна инспекторка пак коментира неверни неща по адрес на полицията. Сега като разбере кой е убил майка му, а именно бащата, аз и на него бих му казал – “Като ти мине мъката, отиди и се извини на тези хора, които нагруби. Защото и те имат семейства, раздават се в службата. А през месеците, през които работят и разплитат едно убийство, те се лишават от дом, от личен живот”  посочи премиерът.

Разбирам желанието на част от медиите да се възползват от моя реплика. Като се вземат две изречения от двеста, за пържолите и за извинението от близките към МВР, то наистина се получава неприятно. Но това е извадено от контекста, подчерта Борисов

На въпрос дали полицията е допуснала грешка в случая „Мирослава”, Борисов каза, че не е доволен, че задържаният се е самоубил. Това е безспорно груба грешка от страна на конвоиращите и извършили огледа там.  Ако беше жив, щеше да разкаже нещата пред съдия. Оперативната работа по случая бе извършена прекрасно до момента, в който той се самоуби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скалата

    0 2 Отговор
    нямали да спре този да обижда хората
  • 2 Чапаев

    0 1 Отговор
    -но и до последно никой не знае как се е "самоубил" изверга-може би със служебното оръжие на някой от задържалите го....?!?-Бойко,Бойкооо-оправданията и извиненията са като задника-всеки го има,и мнооо мирише....
  • 3 jordw

    2 1 Отговор
    боико ще оправи работа с тези убиства
  • 4 ббба

    3 0 Отговор
    Мисля че пернишките полицаи са очистили задържания в къщата му сякаш се е самоубил.Може и бойко да е наредил да го очистят,щото пак щяха да го пуснат след 3 год.А другия пископат всеки ден ще умре в затвора лека по лека.
  • 5 ВИП АМГ

    3 0 Отговор
    Borisov e prav konvoirashtite policai spalili sa?
  • 6 ВИП АМГ

    4 0 Отговор
    Borisov e prav konvoirashtite policai spalili sa?
  • 7 роди

    3 1 Отговор
    заблуден народ-за това сме на тоя хал
  • 8 емо конев

    3 0 Отговор
    Има разминаване в изявленията на МВР. Първо се каза, че самоубилият се по-късно престъпник е направил пълни самопризнания и е посочил мястото, където и заровено детето. След това излезе, че кучето е намерило мястото и заслужава пържоли.
    Отново не са се наговорили добре кой какво да каже.
  • 9 кйгфд

    2 0 Отговор
    Ами кой ги е карал да стават полицаи,аз ли???????????????
    90% от ченгетата стват полицаи с връзки и подкупи на други шапкари,и си кретат едва,едва ден да мине друг да дойде.
  • 10 ГЕРБер

    0 1 Отговор
    Пожарникаря каза,че ще съкращава.Да започне с милиционерите.Да съкрати поне 50% лежачи и лапачи.Направете справка в нета,за да видите,че имаме най-много куки на глава от населението.Два пъти повече от румънците.
  • 11 NENAKN

    0 1 Отговор
    Подай си оставката и си яж пържолките на мира.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 мангали

    0 0 Отговор
    Този борисов излага българия бай ганю с дебелия врат мисли за пържолки и иска извинение мисли само за дебелия си врат
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 симеон

    0 0 Отговор
    оставка ако не да бъде линчуван обесен и разчленен на жълтите павета а след това родителите му да се извинят както на целия български народ така и на всички институции които той омерзи с наглата си намеса на всички нива на държавата не знам само къде е прокуратурата , а да те сега броят едни пари .
  • 17 сеир.бг

    0 0 Отговор
    МНОГО КАТО НЕГО ВЕЧЕ ПУАКАХА
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 дари

    0 0 Отговор
    Вярно ,че от екрана изглеждаше грозно и някак несериозно на фона на трагедията на семейството и нелепата смърт на детето ,но премиера според мен просто се увлече и прояви професионална деформация много характерна за лекари и полицаи ,щото те са свикнали със смъртта и приемат нещата на прима виста много различно от останалите,чак шокиращо за някои, но това не означава ,че не са съпричасни със скръпта им ,или че омаловажавт това тежко престъпление ,ако те приемаха всичко с толкова емоция нямаше да оцелее нито един лекар или полицай ,затова нека не бъдем по-големи съдници от БОГ .
  • 20 симеон

    0 0 Отговор
    факт: беше бат бойко
    беше бойко борисов
    беше господин борисов
    а сега му викат :боко
    какво следва като говорят за него вече ще викаме "ко"
    тоя се из.ра както никой друг държавник не го е правил такова тъпо парче не ние управлявало никога но това е критерий за нашите изисквания и за нашия вот това заслужава българия и българите моля се следващия премиер да е цар киро и тогава всичко ще се нареди
    поне ще се знае от къде идват парите и на къде отиват
    а ние българите отдавна ще живеем зад граница и тук тарикатите :цигани , политици ,бизмесмени и ченгета ще плачат че няма кой да им плаща заплатите защото аз няма да дам повече стотинка в хазната на тая черна дупка- българия
    и трябва всички да го направим за да видим партиите какви пари ще си разделят политиците как ще си пълнат колите с бензин трябва дя усетят как се живее б бг. това е начина
    който е за да мине на 40 часов договор ида не плаща данък на държавата поне още година лихвите на е са страшни за 100/200 лева по добре да ги накараме да мизерстват от колкото да ми се правят на тарикати и да не им пука че аз им плащам заплатата зашото спирам да го правя