Last news in Fakti

14 Януари, 2012 11:37 11 757 14

Цветанов: Стойчо не е убил Мирослава

  • мвр-
  • мирослава николова-
  • перник
Цветанов: Стойчо не е убил Мирослава - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Стоев не е физическият убиец на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов в ефира на ТВ7. Стоев бе един от двамата арестувани за жестокото убийство, но се застреля при повторен оглед в апартамента му в присъствието на полицаи. „По неговите свидетелски показания, той всъщност реално не е физическият извършител на убийството, а разказваше през цялото време за неговия съучастник, т.нар. Марио”, разказа Цветанов за убийството, което потресе страната.

36-годишният Стоев е съдействал на разследването и е посочил къде е скрит трупът на момичето, припомни министърът. Стоев се сринал при разпита и започнал да говори истината. „Това, което колегите направиха, е действително с неговото съдействие да стигнем до това, което успяхме да реализираме в сутрешните часове”, заяви Цветанов за откриването на тялото.

Стойчо Стойчев - Чочо е познат на полицията. През 2008 г., заедно с Борис Василев-Гълъбето, той е задържан като поръчител на палежа на автомобила на бизнесмена Ясен Миленов.  Ден преди палежа Чочо заедно с Красимир Петров-Полицая качил принудително в джип Румен Стоянов и двамата му нанесли побой на крепостта Кракра, след което го освободили.

Цветанов коментира и вчерашното задържане на прокурор в Шумен за подкуп: „Вчера трябваше да се предадат 21 хил. лв. за манипулиране на един обвинителен акт. Той беше в автомобила с белязаните пари и за нас беше важно да бъде задържан на самото място, където беше паркиран автомобила”.

Министърът се похвали още, че около 80% от случаите на запалени коли са разкрити и има задържани.

Вътрешният министър, който управляваше Предизборния щаб на ГЕРБ, не е съгласен, че в партията няма достатъчно ярки личности и оратори, каквито подобават на една управляваща партия. Той даде за пример няколко депутати, които станали кметове, пример е Благоевград, което не би било възможно, ако населението не ги припознавало с тяхната работа в парламента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картофа

    2 0 Отговор
    Тука има,тука нема.Следствието още не е приключило,а Цецо вече започна с присъдите.
  • 2 ВИП АМГ

    0 3 Отговор
    cvetanov e gola vodica.neznam Borisov kakvo go tarpi.
  • 3 Петър

    1 2 Отговор
    Хвалипръцко и Цвъцко са страхотен тандем, за който хората са носни кърпички и след употреба се хвърлят.
  • 4 Ivo

    1 0 Отговор
    Мисля че малко трудно ще установят кой е бил физическия убиец - може би ако са намерили ДНК на някой от тях по тялото на момичето...
  • 5 роди

    0 0 Отговор
    измиха си ръцете със стоев
  • 6 българин

    0 1 Отговор
    Има приказки че майката е замесена.Това са все пак хорски приказки, непотвърдени.
  • 7 gotqn

    1 0 Отговор
    Абре бе как са правили оглед, и изведнъж оня намира оръжие и се гърми :D има нещо дето се спестява!
  • 8 Катя Цветкова

    2 0 Отговор
    Болна държава-болни хора.Убито е 17годишно момиче-виновни няма?!
    Отдавна е така в България,затова децата ни я напускат.Моят син също
    почина след"странен"инцидент./преди 13год/Нямаще виновни.
    Искрено съчувствам на родителите на Мирослава!/Знам какво е,повярвайте ми/Всичко друго е лъжа и измама.
  • 9 Марко

    2 0 Отговор
    Не си спомням случай, при който медийните изяви на г-н Цветанов по повод някаква криминална трагедия да са вдигнали рейтинга на МВР. Точно обратното - спомнете си само какви поразии на следствието нанесоха глупостите, изприказвани след развитието на разследването на казуса с удушеното момиче в Борисовата! Въпреки това, и той, и г-н Борисов продължават да говорят при най-малка въможност.....Така и не разбраха, че в подобни ситуации дискретността е много важно нещо и политическите приказки трябва да са след присъдите, а не след задържането на заподозрени за едно престъпление.
    Уникална неспособност за самоконтрол!
  • 10 сеир.бг

    1 0 Отговор
    А ДАЛИ МВР НЕ СА ЗАМЕСЕНИ В ЛИКВИДИРАНЕТО НА СТОЙЧО

    Коментиран от #13

  • 11 доктор кирев

    0 0 Отговор
  • 12 hihihihi

    0 0 Отговор
    _!_
  • 13 НЕДКО САВЧЕВ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "сеир.бг":

    @10 АБСОЛЮТНО, колега. Става дума за психотропни вещества, той не е знаел какво прави в последния момент. Кой глупак ще го повярва тоя сценарий- пред 4-5 спец ченгета той просто да извади пищов от някаквос и чекмедже.... ами нали може и тях да гръмне? Тези хора са обучени да хванат всяко движение за една милисекунда и да реагират. Това е постановка за да се прикрие истинският високопоставен извършител, също както в случая със сестрите Белнейски.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.