Last news in Fakti

15 Януари, 2012 12:22 2 676 3

Майката на Мирослава не вярва, че Марио е луд

  • мирослава николова-
  • перник-
  • марио любенов

Стотина души на протест пред полицията в Перник

Майката на Мирослава не вярва, че Марио е луд - 1
Снимка: Мироглед

Над 100 души се събраха на мълчалив протест пред полицията в Перник заради убийството на Мирослава Николова, потресло страната. Те настояха за справедливо наказание за убиеца на момичето.

Петорна психиатрична експертиза на предполагаемия втори убиец Марио Любенов - Заека поиска майката на жертвата. „Изкарват го луд, а той не е. Това убийство е замисляно в продължение на два месеца. Може ли да го направи луд човек. Негови познати твърдят, че си е напълно нормален. Явно здравната ни система се пропуква. Ще пуснат убиеца на детето ми на свобода. Щом някой извърши престъпление, веднага го изкарват луд”, това заяви през сълзи майката на убитата – Емилия, цитирана от местния информационен портал „Мироглед”.

Недоволството на хората е заради трагичните събития и развитието на разследването, след като единият от заподозрените - Стойчо Стоев - се самоуби, а другия е приет в психоклиника.

В момента соченият за извършители на жестокото престъпление Марио Любенов – Заека се намира в психиатричната клиника „Св. Наум” в столицата. Срещу него няма повдигнато обвинение и той не си е признал, че е убил Мирослава.

Готова е ДНК експертизата, която трябваше да потвърди, че намереното тяло е на Мирослава Николова, научи bTV. С нея смъртта на момичето се потвърждава и тя може да бъде погребана. Денят на погребението ще бъде и ден на траур в Перник.

„Това не е нормална държава. Тук няма правосъдие.  Днес това гнусно нещо се случи с моето дете, а утре на негово място може да е друго дете. Убиецът обаче ще се измъкне. Това убийство не е извършено само от двама души. Мирослава беше силна, имаше черен колан по таекуон-до и щеше да се справи, ако бяха само двама или трима. Трябва да се търсят и други замесени в  убийството”, допълни опечалената майка на Мирослава.

На протеста обаче не присъстваше никой от семейството на Борислав Чолев, заради чието наследство бе убита Мирослава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Георгиев

    2 0 Отговор
    В Анимационна Република България правосъдие нанай си. Жалко за детето :(
  • 2 Тони-София 37г.

    0 0 Отговор
    ---- И пак казвам ,че когато полицията не може да защитава ,народа ,и оставя на свобода дори и твари отнели живота на невинно дете,вече е време да се намеси армията да защити нас ,истинските БЪЛГАРИ,които работим плащаме данъци и спазваме законите на Р.БЪЛГАРИЯ! Нямате ли срам бе политици ! Господин президент действайте ,армията е ваша! Защитете народа си! Или го предавате и вие като всички до тук???!!!
  • 3 Тони-София 37г.

    0 0 Отговор
    ----Престъпниците на военен съд,поради несъстоятелност на народния!