Last news in Fakti

15 Януари, 2012 23:15 3 199 1

Сестрата на Мирослава прие извинение от Борисов

  • мирослава николова-
  • елеонора николова-
  • перник
Сестрата на Мирослава прие извинение от Борисов - 1
Снимка: Мироглед

Късна среща се проведе в Министерски съвет между премиера Бойко Борисов и сестрата на убитата Мирослава от Перник – Елеонора. Точната тема на разговора не е ясна, но вероятно подробности ще има в следващите дни. „Приех извинението на министър-председателя Бойко Борисов”, заяви Елеонора Николова, цитирана от БНР.

Срещата е продължила повече от час и половина в присъствието на  директора на полицията в Перник комисар Валентин Димитров и директора на Службата за борба с организираната престъпност Станимир Флоров.

В деня на откриването на трупа на 17-годишната Мирослава, което стана два месеца след изчезването й, Бойко Борисов заяви, че близките й трябва да се извинят за критиките си към полицията. А след това препоръча на колегата си Цветан Цветанов да купи няколко телешки пържоли за кучето на МВР, открило тялото на момичето.

„"Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така”, заяви тогава Борисов.

Изказването му отприщи вълна от недоволство.

Около изчезването на Мирослава имаше всякакви спекулации. Според семейството й става въпрос за отвличане, от МВР обаче говореха за бягство. От полицията бяха убедение, че момичето само е напуснало дома си. Имаше предположения дори, че Мирослава е заминала в чужбина.

Сестра й Елеонора твърди, че след изчезването е получила две обаждания от телефона на Мирослава. Първото било същата вечер около 21.00 часа, в което момичето казва, че е отвлечено, намесена е полицията и моли за помощ.

На следващия ден провежда още един разговор, в който й се съобщава да чака инструкции, които ако не бъдат изпълнени, Елеонора ще бъде наранена, а Мирослава – изпратена нарязана в кутии. Инструкции обаче не са получени.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИСТЕМАТА

    0 0 Отговор
    СИСТЕМАТА ПАЗИ И УБИИЦИ

    системата над всичко !!!
    системата над всичко !!!
    системата над всичко !!!
    системата над всичко !!!
    да живее системата и ние покрай нея !!!