Last news in Fakti

9 Януари, 2018 08:55 34 523 39

Росен Ангелов не е убиецът от Нови Искър, смята Марин Марковски

  • росен ангелов-
  • нови искър-
  • убийство

Блудник - педофил няма как да извърши подобно престъпление

Росен Ангелов не е убиецът от Нови Искър, смята Марин Марковски - 1

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, смята адвокатът Марин Марковски. По думите му блудник - педофил няма как да извърши подобно престъпление.

„Блудникът е действително затворен човек. Педофилията е едно много мъчително страдание, което съпътства сексуалния начин на живот на някои хора. Много е мъчително и за околните. Блудникът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски.

„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни, само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”, поясни още Марковски.

„Действително точният изказ има много въпросителни, въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът”, допълва Марковски.

Той коментира още, че от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл.

„Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино. Този въпрос е много важен, а по него няма яснота”, категоричен е Марковски.

Той добави също, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период от време, ако е намерен косъм без луковица на него.

„Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет човека на куп, без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително”, допълва Марковски.

„Пътят към истината е в съмнението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото пресконференция с фактите”, категоричен е адвокатът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха сега де

    122 9 Отговор
    Ха сега де, Марковски е един от най опитните адвокати врял и кипял в какви ли не дела и казуси !Брей а след два дни е европредседателството че вчера и друг убит в София, май нашите пак ще се изложат пред чужденците и какво ли ще им обясняват а те не че не знаят какво става тук.

    Коментиран от #7

  • 2 Оставете човека бе умре вече

    61 9 Отговор
    доста мозък още ще се излее за Росен,темата е печеливша,за драскачите трудов стаж ...т.н.

    Коментиран от #25

  • 3 Уес

    57 14 Отговор
    Казаха 22калибър берета за тези които не знаят това е 5.06мм флобер!Това е оръжие за спорт и забавление!И заглушител при положение,че звука на 22кал.е като пляскане?

    Коментиран от #6, #29

  • 4 Бесен Язовец

    28 72 Отговор
    Точно се чудех кога тоя Свинигер ще почне да пее фалшивата си песен. Господина е работил едно време като съдия изпълнител кога стана психолог и следовател !?!!!
  • 5 Бай Благой

    118 2 Отговор
    Интересен е въпросът....на кого е вилата в която уж се е крил този Росен Ангелов?
    И как пък в близост до вилата са го намерили - самоубил се?
    Цццц....това нашето МВР много обича да "самоубива"!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    49 22 Отговор

    До коментар #1 от "ха сега де":

    Къде врел и кипел тия бе? Лови дела с обществен интерес реклама и нищо повече! Имаше едно голямо дело Белнейски и го изпусна за щастие естествено,защитаваше и сем.на наркомана който беше убит от художника на икони.Това е адвоката на б...ците за пари ще изкара че Иисус е бил будист!

    Коментиран от #9, #35

  • 8 ААА

    57 10 Отговор
    Заглавието е некоректно. Гледах интервюто, и там Гн. Марковски никъде не отрича в прав текст участието на Росен Ангелов в убийствата. Според адвокат Марковски , умният човек трябва да се съмнява , и има много неясноти около подадената информация около разследването, и съмнението води към истината.

    Коментиран от #11

  • 9 robin

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    А твоята задача,каква е?

    Коментиран от #13

  • 10 гост

    67 4 Отговор
    Твърде лесно, твърде нагласено и твърде очаквано протече това търсене, разкриване само за 5 дена. Забележете: за бунт и пострадали полицаи през ноември 2016г. в затворен компекс за бежанци вчера им внесоха обвинителен акт или 14месеца, а за убито семейство разпити, експертизи, разследване, откриване 5дена. Кого залъгват? Марковски е прав, че не стават така бързо процедурите и профила на педофил не съвпада с профила на професионален убиец.
  • 11 Бесен Язовец

    22 28 Отговор

    До коментар #8 от "ААА":

    Умния човек трябва да се съмнява когато говорят лаицитекато Марковски ако когато говорят експертите ( авторитетите) дрябва да се научи да слуша! Тоя ми е водил дело и за 1 бройка щеше да ме набута в пандиза за 4г. Играе за пари и с двете страни това трябва вс.да го знаят за тоя !!

    Коментиран от #33

  • 12 Юбряяяяяя

    42 5 Отговор
    И какво от това.... "По данни на Световната здравна организация всеки ден в България умират средно по 50 души, пряко или косвено заради мръсния въздух. Смъртността в по този показател у нас е 3 пъти над средното за Европа." Ха сега де - де са убийците?! Не са ли в Парларе-Мента и Прави-Телес-твото?!
  • 13 Бесен Язовец

    16 18 Отговор

    До коментар #9 от "robin":

    Да те приземя в реалността.А не да живееш в романите на Конан Дойл и Агата Кристи!А тоя Марковски на всяка манджа мерудия от А до Я
  • 14 Де да можех и аз

    14 4 Отговор
    Тоя не слиза от новините !!!!!
    Как го прави ????????
  • 15 Юбряяяяяя

    23 8 Отговор
    Куче адвокатско не се ли наяде?! Дано ти дойде реда....
  • 16 чуй малко

    35 2 Отговор
    Тоя баят отрепки спаси от зандана, благодарение на умрялото ни правосъдие! Един ден ще се пече в казана!
  • 17 един там

    65 5 Отговор
    Много елементарно и прибързано нагласено беше, че и най-големият наивник не би повярвал с версията за педофила. Първо беше, че мъжът ги е убил с по един куршум и се е самоубил. Видяха, че номера няма да мине и пуснаха другата партенка, че жената ги е убила всичките. Печелеха време докато намерят удобният когото да обвинят и самоубият. Преекспонираха обаче с ДНК анализа. Бързаха. Бързаха много явно да успокоят не
    щата. Театъра с полиция, спец звена, армия, хеликоптери беше, за да пока
    жат на хората как с твърда ръка действат гробаджиите, а всъщност се видя от умните хора, че нищо не могат горките. Да вдигнеш армия и полиция за престъпник с малокалибрен пистолет е меко казано оли-гофрения. Тъпнята с тефтерчето, джипа, хвърленото тяло близо до джипа, няколко дена време да избяга но да остане там в околността са все неща, които никой не би ги направил. Дори и най-простия престъпник не би действал по този начин. Алогично от всякъде. Даже вила си имал човека с ток, вода, телефон, интернет. Бил излизал в чужбина, на 50 г е служил в чуждестрания легион, тренирал стрелба в градината на вилата уж и накрая се самоубива със заглушител. Това накрая направо ме просълзи от смях. Кой се самоубива със заглушител ве смешници
    гробаджийски? Суджука си разчиства терена и пазара на дрога. Виждаме преразпределение на територии. Вина
    ги по негово управление го има и го имало това. Още когато беше главен секретар мутрата сикаджийска започна преразпределението.
  • 18 Братя Грим

    13 12 Отговор
    Това е чичо Марин голям разказвач на увлекателни истории и древен маниполатор
    Самоче тука не му с СГС или СРС че да се пробва да ни бсламосва, не че пред съдиите му минават старите истории
  • 19 уеишщкс

    40 0 Отговор
    Щом полицията не иска, не може ли някой компетентен журналист да провери на кого е вилата в Луково, където е живял този Росен?! Това би дало отговор на много неща.
  • 20 Бай хой

    40 1 Отговор
    Дааа наистина профила не съвпада.

    Нооо вчерашното убийство е извършено абсолютно със същия почерк. 22калибър, седем осем изстрела, куршум в главата. Дали петър се е занимавал с внос износ на сухо мляко, пудра захар и картофено пюре към Колумбия, Голандия, Албания и други атрактивни дестинации? Дали камиони на неделчо са возили сухо мляко, пудра захар и други атрактивни стоки. Та нали за подобни канали отстреляха самоковеца а един отговорен другар с прякор тиквата му лепна бизнеса и цеци.
  • 21 гост

    5 26 Отговор
    То двора на къщата му беше направен на срелбище, ще ми дъвчат, че не бил способен

    Коментиран от #23

  • 22 Бай хой

    17 3 Отговор
    А рано рано събахлям ново убийство. Жена е намерена мъртва със следи от насилие. Дест трупа в първата седмица от юропредседателството. Дано са само тези и да не се окаже че се открият други.
  • 23 Бай хой

    21 2 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Кво стрелбище ве комбат? Една ръждясала ламарина със следи от въздушна пушка и то твърде слаба. Някои от чашките стърчаха от ламарината. Повечето съчми не бяха я пробили. Няколко бутилки от безалкохолно и то чистички току що вързани със сезал и те не прибити и сезала здрав. А и върховният свидетел твърдеше че често срелял във въздуха. Това е нормално за неопитен стрелец току що придобил оръжие и противоречи на всякаква конспирация.
    По горе пък един спейшалист твърди че малокалибрения пистолет само плякал. Май е виждал оръжие само на картинка.
  • 24 Ttt

    4 14 Отговор
    Тоя пълничкият тотално изтрещя!!! И педофил може да се влюби в двайсет годишна по-млада жена!!! Добре равотещ с оръжие!!! Дивак съможивник,да не е способен на убийство с видимо хладнокръвно изражение!!!
  • 25 Наблюдател

    5 12 Отговор

    До коментар #2 от "Оставете човека бе умре вече":

    В момента просто ако кажеш че тоя Росен е убиеца няма да си актуален , даже колокото повече тръбиш че не е толкова повече ще те показват по медиите. В момента куцо и сакато разбира от разследване и психолотия на престъпниците !
  • 26 Оня

    17 0 Отговор
    Такива ни управляват и такова е положението в държавицата ни.
    GOTT MIT UNS.
  • 27 Театър

    35 1 Отговор
    Става битово престъпление(примерно) в някое селце, гърмят медии, полиции, военни, спец части и уж престъпника е намерен за 5 дена...Обаче сега има убийство в София и то поръчково, професионално (което моментално заглушава първата новина), но тук вече няма толкова медии, спец. части и т.н. До 5 години може де се намекне кой може да е убиеца и защо!
    Ако искате да живее щастливо, не гледайте или четете новини, всичко е дерижирано, нагласено така както трябва да го чуете или видите и накрая успокоително да кажете: Ееее има и по зле от мен !
  • 28 Али Раза

    12 4 Отговор
    Марковски е майстор на късия разказ :) Като поостарее още малко и като му писне да се занимава с айдуците да седне да напише някоя друга книга. Ще се продава! Забавен е. И артис голям.
  • 29 Dido

    2 13 Отговор

    До коментар #3 от "Уес":

    Стиска ли ти да застенеш срещу мен и да поспортувам и да се позабавлявам по теб с Берета 22 калибър?!?!?!
  • 30 Рпг

    18 7 Отговор
    Марковски наи добрия адвокат го нацепи на ченгетата
  • 31 Значката

    26 1 Отговор
    Maрковски може да е всякакъв но е прав, защото е виждал. Виждал е и убити и убийци и кръв и замесени полицаи и прокурори като поръчители. А повечето тук драксачи не са виждали нищо. Не са влизали в затвор, не знаят как е тук. Пиша от централният софийски, лежа 6 години и 7 месеца няма значение за какво. Знам какво е Марковски, двуличник е, но ви уверявам знае много за убийствата и убийците и се познава с доста от тукашните питомци.
  • 32 Гъбарко

    9 2 Отговор
    Еееее, вие пък сега... Как така не бил той? Той и за вчерашния атентат е оговорен :-) Сигурно и за братята Кенеди...
  • 33 ААА

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Имаш си личен мотив срещу адвокат Марковски , аз гледам от страни, без да влагам чувства и емоции. Подразни ме умишлено търсената сензация в заглавието, не това искаше да каже адвоката, но така е написано , че все едно е казал- Росен Ангелов не е убиецът. Най-гнусната лъжа е леко извратената истина.
  • 34 Оня

    4 7 Отговор
    Какви маже е имало бре?
    Младок там с момиченце, баба и мъжа на Кети...
    Идва някакъв и ти вади патлак, има вид на куку, как ще се оставиш да те пречука ли???
    Ами така както жените се оставят на насилниците си, вцепенени от шубе, дори нямат глас да викат... По същия начин не всеки ден ти вадят оръжъжие, ти застиваш, какви прозорци ,ти до де се усетиш дали е бъзик или истина си труп...
    Така от страни е лесно да се коментира.
    Ако оръжието съвпада, днк анализа също, може да е бил мечока от гората....
  • 35 hmhmhm

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Ама сега не му плащат иначе. А го уважавам този човек и мнението му.
  • 36 Кавал

    9 0 Отговор
    Другите държави имат мафия,а в БГ мафията има държава.Всяка година към края и началото на другата тази мафия си приключва годината .Става въпрос не за битови убийства,а точно такива.Всичко друго ,което казват е мъгла за пред хората .
  • 37 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    а сега
    какво правим
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Рамбо

    3 0 Отговор
    Тед Кочефф много е харесал сценария на МВР за Росен еди кой си и въпреки напредналата си възраст е помолил мвр-то да го откупи и да снима продължение на Рамбо - Първа кръв, щяло да стане хит.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове