Last news in Fakti

19 Януари, 2012 16:05 1 101 1

Борисов потресен от броя на сътрудниците на ДС в Синода

  • борисов-
  • път-
  • видин-
  • арчар-
  • дс

Премиерът обеща подкрепа на община Димово за развитие на туризма

Борисов потресен от броя на сътрудниците на ДС в Синода - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обеща подкрепа на видинската община Димово за охрана на античния град Рациария край село Арчар и за развитие на туризма в региона, предаде БНР

 
След като откри в Арчар рехабилитирания път Видин-Лом-Ковачица-Гиген и се запозна с възможностите за развитие на туризма в региона, премиерът Борисов обеща на кмета на община Димово Лозан Лозанов: 

Първо за 35 милиона виждате какъв хубав път сме направили до Видин, до края на годината и Дунав мост-2 ще стане готов. С кмета се разбрахме, дали сме пари за църквата ще трябва да я направим това лято. За детски градини, училища, саниране и ако има и други проекти с радост ще му помогнем. 

 
Бойко Борисов отбеляза, че е впечатлен от броя на сътрудниците на Държавна сигурност, членове на Светия Синод: 
 
Аз самия бях доста потресен от мащаба. Да, за двама-трима бях чувал, но 11 от 15 са много. Църквата е далече от държавата, а това не е моя работа да коментирам. 
 
По-късно министър председателят направи въздушна обиколка над строителната площадка на Дунав мост-2. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смешно

    0 0 Отговор
    БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКОВ И ДОГАН Е ПОТРЕСЕН ОТ ДС ???

    смешно ми звучи