14 Март, 2018 10:15 30 859 31

Диви прасета причиниха тежка катастрофа на магистрала „Тракия“

  • катастрофа-
  • диви прасета-
  • mercedes
Диви прасета причиниха тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ - 1

За пътен инцидент на автомагистрала "Тракия" сигнализира преди минути читател на Trafficnews.bg. По думите му, лек автомобил Mercedes буквално е връхлетял десетина диви прасета на магистралата.

Катастрофата е станала малко преди разклона за Ямбол в посока Пловдив. Мъжът, който минал покрай местопроизшествието около 22:00 часа във вторник, твърди, че предницата на автомобила буквално липсвала. Няколко ТИР-а били спрели на мястото, за да помогнат на шофьора, който по чудо се е отървал без травми.

"Цялата магистрала беше в кръв и черва" - разказва очевидецът, - "Единият от тираджиите излезе и се размаха да спра. Въпреки че карах бавно, успях да мина през едно от прасетата."

На мястото е пристигнал екип на Пътна помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    82 8 Отговор
    Ама иначе 100 лв. за винетка...

    Коментиран от #31

  • 2 Петър

    69 10 Отговор
    Айде на бас че сега ще излезнат 4-5 държавни безработника и неграмотника, ще започнат да обясняват че не са виновни и ще си прехвърлят топката от една институция към друга,тия диви прасета да са за поука към едни други питомни прасета дето карат автомобили с 200кмч и твърдят че автомобилите са им гига,мега сигурни и спират от 200кмч до 0кмч за 18,3 метра
  • 3 onq s konq

    26 9 Отговор
    А дали са били диви тва не е доказано!Може само да са изглеждали така па да са си били питомни
  • 4 onq s konq

    48 11 Отговор
    Едно прасешко тунелче под магистралата и въпросът е решен.Естествено трябва да бъде с 2 ръкава-еднопосочни,за да не се блокира ако две стада решат едновременно да преминат през него от двете страни на магистралата.Ама бат Бойко е мн зает,а никой друг няма си мръдне пръста!

    Коментиран от #5

  • 5 Петър

    48 9 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    А не щеш ли и едно кръгово да им направи на прасетата преди тунелчетата та да не се бутат прасетата

    Коментиран от #29

  • 6 Лопатата

    52 5 Отговор
    Да се разбира:
    "АПИ поради бездействие, незаинтересованост и липса на поддръжка на оградните мрежи (които са задължителен елемент, за да се счита пътят за магистрала, с разрешена скорост от 130км/ч), причиниха катастрофа край Ямбол."
    Липсата на финансиране от правителството към АПИ не е извинение - АПИ имат правото да наредят ограничение на скоростта в участъци с повредена/липсваща инфраструктура.
  • 7 оп саа

    48 4 Отговор
    Аууу а КАМЕРИТЕ защо не са ги спрели тия прасета???
  • 8 волен сидеров

    22 1 Отговор
    абе и те знаят кое да целят.като ги пита лъва що куцате ще кажат -в Мерцедес се нацелихме...
  • 9 Я изкарай Гано

    27 3 Отговор
    Ако беше моя изгнилия Орел, сега да съм рахметлия. Виж Мечока е друга бира, доказа го. Курбан да дава човека.
  • 10 Салам Алеко

    23 7 Отговор
    Прасетата са били анадолски, с промити от молитви животни!
  • 11 Гринго

    35 2 Отговор
    И сека пак ще кажат ,че е карал с Несъобразена скорост.....

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 КАТ

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гринго":

    Това за ударено животно на магистрала не минава, защото имаш разрешена 140 км/ч и огради за животни. Виж ако удариш кола е друга работа.
  • 14 SAAB

    26 1 Отговор
    Мисля , че трябва да има проходи под лентите за движение ...и то с размери за едър дивеч.....не за гризачи ! Освен това берачите на желязо .....безмилостно наказвани и дезинфекцирани !
    :)
    Стопанинът на структурата ......осъден ! За опит ...предумишлен .
  • 15 Красо Зелето

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гринго":

    Разбира се, от ушев какво да очакваш ?
  • 16 Бузко министърчето

    5 3 Отговор
    Кой открадна мрежата,кой???
  • 17 Гундяй Гундяев

    2 2 Отговор
    Добре, че са били прасета, а не стадо магарета. Навремето видях как засилен Москвич, дванайсетак, блъсна магаре, което стоеше насред пътя. Магарския син подгъна крака и се пльосна по корем, после стана и отиде да пасе тръне из полето, но Москвича остана на място, напълно убит и с двигател под купето.
  • 18 Касапин

    7 2 Отговор
    Какво правят тези прасета в насрещното ? Не са ли видели знаците? Къде е КАТ ?Къде са камерите ?
  • 19 Дивото куче Динго

    13 1 Отговор
    БХК сега ще ревне в тяхна защита, защото прасетата ще се окажат роми сред прасетата, тъй като са мургави на цвят. Пак ще осъдят държави става да плаща кръвнина на някой ром, който ще се окаже роднина на усопшите и обозе представши ся шопари. Апропо, има порода свине "Мангалица", което иде да рече, че горната хипотеза на БХК ще мине пред съда в Брюксел.
  • 20 Дивото куче Динго

    7 1 Отговор
    Да се чете: " Пак ще осъдят държавицата да плаща кръвнина на някой си ром, който ще да се окаже близък роднина на усопшите и обозе представши ся шопари."

    *Заметка: грешка на бързописа.
  • 21 Мата Хари

    2 1 Отговор
    Оправете си огражденията тъпани, не само да лапате парите на и без това бедния народ. Да на това ви научи Олигарх-3 нали не крадци-профани?
  • 22 Мата Хари

    4 2 Отговор
    Оправете си огражденията тъпани, не само да лапате парите на и без това бедния народ. Да, на това ви научи Олигарх-3 нали беее, крадливи гладни въшки патологичен случай, тъпа полиция.
  • 23 Димо степанов

    5 2 Отговор
    Какво коментирате пълни глупости че прасетата в цял свят не могат да ги спрът да не излязат на разходка по магистралата диво прасе нищо не го спира не е виновна държавата нито някой друг
  • 24 boticha

    6 1 Отговор
    Братя, българи, не вярвайте на никой и на нищо в България само на очите си ако сте с добро зрение,. Това, че има знак за магистрала, че е в униформа на полицай, че има титла доктор и т. н. Всичко е лъжа заради ползата...


    П. П. За съжаление
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Каймя

    1 0 Отговор
    Добре, че човека е бил с Мерц,а не с Трабант...
  • 27 Stefko88

    0 0 Отговор
    Удължаване на сезона му е майката. И 13/0 :)
  • 28 живко и киро бракониерите от Свети Влас

    1 0 Отговор
    Старвахмеги цццц
  • 29 Бриго Бичкията

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Петре, навсякъде където има високоскоростни пътища които пресичат пусти и гористи местности и се знае от горските служби,че там има движение на дивеч, има и подлези или надлези за диви животни.
  • 30 Бриго Бичкията

    1 0 Отговор
    Само с ограждения не става.
    Трябва да се строят тъй наречените "екодукти" надлези за диви животни, но те пари искат.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове