18 Март, 2018 11:03 3 650 29

Ген. Кирчо Киров: ”Скрипал” е грандиозно мероприятие срещу Русия и Путин

  • ген. кирчо киров-
  • скрипал-
  • путин-
  • русия

Трета световна война няма да има, смята той

"Категорично съм убеден, че това (атаката с бойно отрово вещество срещу бившия служител на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, бел. ред.) не може да бъде руска наказателна акция. Страната, която е най-малко заинтересована, е Русия и Путин. Там предстоят избори. Това е грандиозно мероприятие, насочено срещу Русия. Интерес имат Западните страни, които искат да натикат Русия в ъгъла, да я омаловажат като световна сила." Това каза в директна връзка със студиото на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият директор на разузнаването, генералът под домашен арест Кирчо Киров.

”В Лондон преминават огромни руски финансови потоци и не е изключено смъртта на Глушков (бившият зам.-шеф на Аерофлот Николай Глушков, който бе открит мъртъв в дома си в южен Лондон на 12 март, бел. ред.) да е свързана с това”, смята той. ”Във Великобритания има голяма колония от руснаци, които са настроени против Путин и не е изключено и това да е част от вътрешни разправии между руската емиграция там”, продължи той.

”Без съмнение високото посещение на тримата директори на секретни служби на Русия в САЩ е знаково. Досега не се е случвало. На срещата са разгледали всички опции за сътрудничество в борбата с тероризма и въпроси от политически характер”, коментира още Киров.

"Смяната на държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън се проточи, слуховете тръгнаха още преди година. Той беше човекът в екипа на Тръмп, който не говореше на един език с него", коментира още разузнавачът.

"Трета световна война няма да има! Това е виртуална заплаха!", категоричен е Кирчо Киров.

”Сигурен съм, че истината за мен ще възтържествува. Тези дела си имат своите автори – изпълнители и поръчители. Вярвам в хората с морал в съдебната система”, заяви той по повод делата, които се водят срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    43 15 Отговор
    Така е,много вярно заглавие.
  • 2 ПЕЕВ

    24 57 Отговор
    КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА КАЖИ ВЪЗПИТАНИКА НА КРЕМЪЛ МАЗНИЯ КОМУНИСТ КИРОВ.
  • 3 Просълзих се...

    20 46 Отговор
    Милата нещастна русийка сме я били навряли в ъгъла. Кирчови лафове за наивници. Да беше спазвал законите беше служил с чест. Тюфлек съветски. Всичко му ясно под каскета, а не знсе на кой свят е и в коя година.

    Коментиран от #4

  • 4 Кукувци

    28 13 Отговор

    До коментар #3 от "Просълзих се...":

    "Русийка" - това е жена ви или е майка ви?

    Коментиран от #8

  • 5 mediator37

    45 7 Отговор
    Западът докато се занимава с Русия изтърва Китай.
    Когато китайците установят, че досега са яли от пилето с ориз само ориза и предявят претенции и за пилето, Западът с умиление ще си спомня за Русия, но ще бъде късно. Защото националсоциалистически Китай набира сила. След 20 години половин Африка ще е китайска собственост с нотариален акт, както и ресурсите й. Това, което китайците в момента правят с Африка убягва от очите на Запада и след 20 години мачът ще е свирен. Минералите на Африка, въглеводородите на южнокитайско море (изкуствените острови) и населението на Китай под единно националсоциалистическо ръководство- една партия- един фюрер- един народ.
    Дупце да им е яко и на САЩ и на Запада!

    Коментиран от #9, #23

  • 6 Рубладжийче

    17 36 Отговор
    Цялата руска агентура е активизирана в защита на отровната руска кочина. Апропо генерала не трябваше ли да бъде в затвора за разхищение на вод 6 милижно лева. Или руските подлоги закон не ги лови?
  • 7 Gogo

    26 16 Отговор
    Абе тъпанар ,я кажи знаеш ли колко хора убиха руските разведки. Голям боклук си . Само в затвора са оправиш .
  • 8 Рубладжийче

    15 24 Отговор

    До коментар #4 от "Кукувци":

    Това е руската отровна кочина в умалителен и пренебрежителен вид.

    Коментиран от #13

  • 9 Гого

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Забрави ... И на русите .... Че те са най-близо
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Паника в Лондон

    22 6 Отговор
    "Без съмнение високото посещение на тримата директори на секретни служби на Русия в САЩ е знаково. Досега не се е случвало"

    Хм, британците бяха много припряни с обвиненията, прескочиха всички правови принципи, на които им е стъпила държавата . Тоест, сами си плюха си сурата. Защо им беше това ? Те изискаха всичките им съюзници да се "построят зад тяхната позицията", както те се изразиха .
    Изглежда освен икономическа изолация след отделянето им загряват че остават изолирани и от игрите на Големия Батко, който явно ги е избудалкал отново .
  • 12 ПЕНСИОНЕР

    16 15 Отговор
    Червен БОК--К .....къде са откраднатите 5 милиона ??? Заради такива ПЕНСИЯТА МИ Е 200 лв.!....Спрете ни го навирайте този - и на вас липлаща ??? Чакаме го в затвора !
  • 13 Кукувци

    22 10 Отговор

    До коментар #8 от "Рубладжийче":

    Ами защо си я държите у вас в къщи ли в двора ли, не знам, тая руска кочинка. Сигурно не се произвеждат в Русия по големи.
    Постройте си една хубава американска кочина и няма да споделяте по форумите вашите терзания.

    Коментиран от #14

  • 14 Рубладжийче

    9 13 Отговор

    До коментар #13 от "Кукувци":

    Вземи си преводач, чмошник.

    Коментиран от #16

  • 15 Киро

    12 9 Отговор
    Кирчо си купува индулгенции, това трябваше да е заглавието.
  • 16 ОТ ПОЩАТА

    9 8 Отговор

    До коментар #14 от "Рубладжийче":

    Имате пратка от с.Чукундурово номер на пратка 666666 хранителни продукти : пръжки в буркани,мишмаш,крумид лук,стари картофи и осолена сланина.Моля елате на 19.3.2018г. да си вземете колета разходите са поети от изпраштача.
    Носте лична карта!!
  • 17 bibos

    10 8 Отговор
    Защо въобще давате трибуна на този мал...умник при това осъден за престъпление.
  • 18 Гражданин

    9 7 Отговор
    Кире пак твб коите пита и наи вече кои ти иска мнението
  • 19 Кики

    7 8 Отговор
    Един приятел пита ама и аз де този не трябва ли да е вече в затвора?
  • 20 Месо Яичев Пръжков

    11 8 Отговор
    ПРАВ Е, НО БГ ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПОВЕЧЕТО СА ЗАПАДНОДУПЕДАВЦИ. И ЗАРАДИ ТЯХ БРАТЯТА СЛАВЯНИ ЩЕ НИ НАМРАЗЯТ А ТУРЦИТЕ ТОВА ЧАКАТ. БГ ПОЛИТИКА ЩЕ СЕ КАЧИ НА САМОЛЕТА СЕМЕИНО И ЩЕ ИДАТ ДА ЖИВЕЯТ В ДР. ДЪРЖАВА.ТЕ ИМАТ И БАНКОВИ СМЕТКИ В ЧУЖБИНА И НА НЯКОЙ ДЕАТА ИМ СА ТАМ.
  • 21 Генарал Крадльо

    10 6 Отговор
    Този се изявява където го канят да ръси компетенция.На практика си е български крадец бивш комунист и подлога болшевешка.
  • 22 onq s konq

    8 11 Отговор
    Какво общо имат изборите в Русия със убийството?Сякаш са " на кантар" и Путин всячески се стреми да изглежда хрисим и неопетнен,защото конкуренцията ще му отнеме стола...Напротив-дал е хладнокръвно нареждане за убийството,защото деформираното отдавна руското целокупно съзнание иска "силна и непоколебима" Русия и дори имиджа му се вдига след случая!Има и друг вариант-че Путин не е бил в течение за подобен "дребен" случай и службите както навсякъде по света честовземат самостоятелни решения.При всички случаи обаче следата си е ЧИСТО РУСКА И НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО!
  • 23 Брависимо

    9 7 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Така е.Социалистически Китай бързо напредва.Напук на Сащ и Запада.По икономически растеж те са на първо място в света .След тях Русия и Сащ.Това е Евразия.Не като ЕС.Там всичко е за народа .Който краде хоп на "гилотината".Не като тук
  • 24 simonm

    4 0 Отговор
    поздрав на всички български срадци и разбойници
  • 25 1234

    5 3 Отговор
    Бай Кирчо да врърне милионите и тогава може да му давате думата....
    Неговото поколение разузнавачи могат само да четат чужди вестници и да представят информацията в тях за разузнавателна и разбира се да прахосват публични средства.
  • 26 Юююбряяяяя

    1 3 Отговор
    Нека треперят чичосамовците - една крилата ракетка да поръси щатите и... каквото повикали - това се обадило!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 червен

    0 1 Отговор
    генералът под домашен арест Кирчо Киров.
    още един червен генерал
    най нагли на света са червените боклуци
    карат мерцедеси а казват че запада е лош
    що не карат москвичи и не пращат децата си в сибир
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове