Last news in Fakti

31 Март, 2018 09:10 63 810 137

Методи Андреев: Срамувам се, че премиер ни е Борисов

  • герб-
  • бойко борисов-
  • методи андреев
Методи Андреев: Срамувам се, че премиер ни е Борисов - 1
Снимка: bTV

Спомням си, че на последния конгрес на ГЕРБ, Бойко Борисов най-тържествено обеща, че докато той е министър-председател и лидер на ГЕРБ, никога няма да влезе в коалиция с БСП. Но както се казва- на лъжата краката са къси. Не са минали повече от два месеца и политическата ситуация показа истинското лице на Бойко Борисов.

Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев по повод решението на управляващите да не се гонят руски дипломати във връзка със случая "Скрипал". Проблемът е, че Борисов със своята политика, ни разделя от ЕС и НАТО. Това отдалечава България от естествения политически избор, извършен след демократичните промени. За първи път ГЕРБ и БСП по външно политически въпроси са в на едно мнение. Факт е, че от днес двете партии са в коалиция по отношение на външната ни политика. А това е много опасно. Крилото на БКП на Тодор Живков в ГЕРБ се събра с крилото на БКП на Андрей Луканов в БСП.

Политиката на социалистите е насочена към изваждането на България от ЕС и НАТО. Това, което прави Бойко Борисов тика държавата в тази посока. С решението да не гоним руски дипломати заради случая „Скрипал”, бяха разобличени няколко важни неща. Първо-претенциите на Борисов като председателстващ ЕС, да стане лидер на Западните Балкани. Държави като Македония, която не е член на НАТО, Албания и Черна Гора, предприеха европейски стъпки по този казус. Как тогава България може да претендира, че е лидер на тези държави?! Та ние даваме заден ход по отношение на нашата евроатлантическа интеграция.

Да видим как се държат Грузия и Молдова, които не само, че не са членове на ЕС и НАТО, а са в пряка близост до Русия. Истинските маски на българските политици паднаха днес. Лъснаха и техните интереси и обвързаности. Спомняме си, когато НАТО беше започнала да бомбардира Югославия заради режима на Милошевич. Тогава Русия поиска от страната ни коридор за нейните самолети. Тогавашното 38-о НС отхвърли това искане с огромно мнозинство. Така на руските самолети бе забранено да минават през България. Този факт ни помогна много при приемането ни в европейското семейство. Сега мога да направя следното сравнение-ако Борисов тогава беше премиер и ако НС беше като сегашното, България никога нямаше да стане член на ЕС и НАТО.

Крайно време е традиционните демократични сили да се вземат в ръце, защото премиерът започва да води опасна за нас политика. Не мога да не адмирирам позицията на Цветан Цветанов- тя е точна и ясна. Вторият човек в ГЕРБ застава ясно против политиката на Бойко Борисов, като посочва, че премиерът носи отговорност за решението по казуса „Скрипал”. Призовава да сме солидарни с действията на нашите партньори. Много интересно е какво ще каже сега Юнкер? С какви очи Борисов ще се кълне, че е най-големият натовец?! Това всъщност е една голяма измама, както е измама и цялото му управление. Наред е Тръмп със закона „Магнитски”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус кръстоносец

    453 75 Отговор
    Моля психиатрите да дадат мнение за човека от снимката. Крайно време е в политиката да се влиза след преглед за психологическа годност . Не може патологията да има представителни функции ......освен в цирка ...може би!?

    Коментиран от #10, #94

  • 2 Кинолог

    117 291 Отговор
    Бат'Бойко е добре дресирана руска болонка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    409 62 Отговор
    Право казват хората че в мътни времена фъшкиите излизат на повърхността,ей го и тоя мишок той акъл за себе си няма ,тръгнал да го раздава по медиите.

    Коментиран от #133

  • 5 El comandante

    301 59 Отговор
    Много поЗДРАВИ за майката на мИтоди!!!

    Коментиран от #40, #117

  • 6 Методи

    88 320 Отговор
    Прав е човека. Заради такива постъпки визите за Америка никога няма да паднат. Политиците не правят нищо, за да ограничат зависимостта ни от Русия, което дава ясни знаци на партньорите ни от ЕС.

    Коментиран от #12, #13, #116

  • 7 Къртев

    131 62 Отговор
    Каквото каже, Доган, това е! Б.Б. е корица на списанието.
  • 8 Слави

    293 45 Отговор
    Нямя доказателства, няма съд, щом англетата са казали скачай и ние трябва да питаме колко високо. Това са еврогейските ценности.
  • 9 цоле

    214 19 Отговор
    ТОЗИ Е КАТО СКРИПАЛ
  • 10 Това е найточната диагноза

    55 102 Отговор

    До коментар #1 от "гларус кръстоносец":

    Крилото на БКП на Тодор Живков в ГЕРБ се събра с крилото на БКП на Андрей Луканов в БСП.
  • 11 анонимен

    231 43 Отговор
    г-н Андреев би следвало да се засрамите от клеветите, които изказвате в елекронна преса.
  • 12 БАБА ТИ СЕ В АМЕРИКА ЛИ БЕШЕ

    153 14 Отговор

    До коментар #6 от "Методи":

    ТА ТАКЪВ ТА ОТГЛЕДА И РОДИТЕЛИТЕ ТИ И НИВИ ТИ ОСТАЙ И АПАРТАМЕНЧЕ ....
  • 13 Идиот

    177 27 Отговор

    До коментар #6 от "Методи":

    Пробай се пак в Козяк-говорят че подлогите на САЩ ги пускат без визи..
  • 14 Да уж

    219 33 Отговор
    Какво обществено влияние има този човек? Защо мнението му трябва да се ретранслира от медиите? С какво е по важно от един средностатистически гражданин?
    Ако не е във властта, значи народът не го иска да види там, не иска той да взема решения и да определя политика на страната.
  • 15 555

    196 35 Отговор
    Не му обръщайте внимание на този човек ...Откакто му бяхая строщили ръцете и краката заради голямата му уста в родната му Перущица му се размъти разума ...Изглежда не си е взел урок
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 емо73канар

    103 83 Отговор
    И аз г-н Андреев.
    Това НЕДОРАЗУМЕНИЕ което ни се води "премиер" отдавна трябваше да е в затвора, или при бившите му работодатели и приятели от СИК.
  • 18 Тръмп

    53 167 Отговор
    Идеята на Великобритания с гоненето на руски дипломати беше точно да се види на картата,кой с кого играе!:)Вече е ясно,че Борисов е от руския отбор заедно със Сърбия,Турция и Гърция!:)Троянските коне на Русия в Европа са поне три или по-голямата част от Балканите са все още НеОсвободени от Руската Власт!:)Честито на загубилите!:)

    Коментиран от #90

  • 19 пипи дългото чорапче

    132 18 Отговор
    Срама нямаш ли?До оня ден беше с управляващите.А на Вас харесва ли Ви да Ви проверядат в социалните мрежи и тогава да Ви пускат в Америка?Мен със сигурност няма да ме пуснат щом не харесвам корупцията,безхаберието и глупавите решения на правителството.
  • 20 OMG WTF

    193 30 Отговор
    Мето Андреев е бил винаги нищожество което е блестяло с простащина и плювачество думите му не струват и пукната пара, просто момче, дори не е посредствен!

    Коментиран от #51

  • 21 Антисоросоид

    154 28 Отговор
    Вижте му само изцъклената противна соросоидна физиономия ! Какъв евроатлантически де бил ! Злобата го е налегнала и лицето му е позеленяло от безсилие ! Тоя така като го гледам му остава много малко живот.
  • 22 Вие сте на всеки километър

    92 20 Отговор
    Вече не пиша...милиони сте, но нямам какво да ви кажа....а и да ви напиша нещо, едва ли ще го разберете...не искам да контактувам с тъпи, неуки, полуграмотни, озверели, мизерни хорица, с озлобени, малки душички...

    Минавам, прочитам някой и друг коментар, и за сетен път осъзнавам - вие сте много храбри и смели пред мониторите, но всъщност, в реалния живот сте смачкани бели роби, наведени, смирени и мълчаливи, търпящи всичко, в името на спокойствието си...и на някой мизерен лев...

    Страхувате се от всичко, мълчите и мразите всички, мразите дори себе си...заради това, което сте...или заради това, което не сте...вместо да оправите нещата, и да живеете добре в собствената си Родина, вие ставате жалки емигранти, учите и децата си на същото - да отстъпват и да бягат, вместо да се изправят срещу проблема...за сметка на това, на пътя сте най-гръмогласните и нагли шофьори...

    Заслужавате си всичко !

    Коментиран от #134, #135

  • 23 Шляхтиц

    96 16 Отговор
    Ако таблетки за психопатия не ти помагат, има в планините високи скали, от които можеш да скочиш без да пречиш и досаждаш на когото и да било........
  • 24 Подкрепям 100%

    44 141 Отговор
    Абсолютно точна оценка. Борисов е пътник. Демократичната общност да се обедини, спечели изборите и навре прокремълските национални предатели дълбоко под земята.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да уж

    88 22 Отговор
    Наистина, имат много специфична външност много от хора - русофоби. ,😀
  • 27 007

    46 56 Отговор
    Ако се гонят руски шпиони,трябва да се изгони целият парламент.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай село

    104 10 Отговор
    Др Андреев да си почистите партийния билет от БКП че скоро ще ви потрябва..от както съществува БЪЛГАРИЯ само газолизци и предатели са я управлявали...що само за зависимост от РУСИЯ И САЩ говорим кога ще говорим за независима и свободна БЪЛГАРИЯ..
  • 30 Т рекс

    87 8 Отговор
    Защо са ти визи за америка бре омбре Ти бил ли си там ?
  • 31 Т рекс

    104 15 Отговор
    До аВтора. Аз пък се срамувам че има Българи като тебПолитизирани лумпени,Чудя се как изобщо ти дават трибуна.Имаше една статия за мършите преди няколко дни прочетия .Продажник!
  • 32 стоян георгиев

    32 113 Отговор
    докато в българия хора като методи андреев се смятат за боклуци и луди,българия ще е последната дупка на кавала.докато путинистите у нас са мнозинство ще живеем като в путинландия другари и няма нужда да се оплаквате от корупция липсан на здравеопазване или липса на морал.ще ни управляват борисов,нинова,доган,сидеров и т.н. убави хора ,а пеевски и компанията ще стават още по -дебели .та тва е!!!

    Коментиран от #33

  • 33 Да уж

    87 10 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    А какъв е той? С какво е заслужил уважението, което, видите ли, не му се дава от хората?

    Коментиран от #39

  • 34 onq s konq

    82 26 Отговор
    Действията на Борисов са насочени единствено към опазване на обществения мир в България и съхраняването й като Остров на стабилността на Балканите.Ясно е ,че камунистите само търсят повод да изкарат лумпените на улицата и да искат оставка.А мисли ли Андреев и другите привърженици на твърдата политика КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СЛЕД ГЕРБ И НАКЪДЕ ЩЕ ПОДКАРА БЪЛГАРИЯ?А трябва ли заради бълхата да горим юргана?Сигурен съм че ББ подробно е информирал западните ни партньори относно ситуацията в момента в страната и решението е съгласувано с тях.Затова нека не се отправят подобни упреци в мекушавост и предателство ,след като има подробности които не подлежат на широко обществено обсъждане!

    Коментиран от #132

  • 35 Румяна Костова

    99 11 Отговор
    Не ме интересува,че той се срамува.Като гледах вчера,,60 минути" на интернет,почти през цялото време на светлинното табло в студиото беше изписано и БЪЛГАРИЯ,наред със страните,които са проявили разум.Аз изпитах гордост,че съм българка!
  • 36 Kcaniba

    36 8 Отговор
    Еда бръсначка е 60 ст
  • 37 "Приятели"

    112 7 Отговор
    ДА БЪДЕМ ЛИ СОЛИДАРНИ !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    АКО ИВАНЧО МИ Е ПРИЯТЕЛ И МЕ НАКАРА ДА СКОЧА ОТ ДЕСЕТИЯ ЕТАЖ, НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!!!!! .... А И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДАЛИ ИВАНЧО ВЪОБЩЕ МИ Е ПРИЯТЕЛ!!!!!!!
  • 38 Да уж

    109 6 Отговор
    Да, това е смела постъпка на българскотп правителство. Не се случва често последните 30 години.
    Заслужава уважение. Дано да удържат на думата по дълго, защото натиска от англосаксонците, вероятно, е чудовищен. За такъв вече са признали и Австрия и Израел.
  • 39 стоян георгиев

    23 59 Отговор

    До коментар #33 от "Да уж":

    ами антикомунист е .отявлен и последователен.истински български десноцентрист.такива у нас никога не са били много и затова винаги сме били бедни и неорганизирани.десноцентристите в българия и сега се смятат за луди или за американски шпиони!!!!истината е че десноцентриските партии са в основата на просперитета при демокрацията.в българия всичко е комунизъм и като манталитет и като структура,а с този манталитет и структура идва мизерията или по-скоро не си тръгва.герб са поредното доказателство за това,но тва е единствената възможна избираема структура извън комунисти,националисти и турци за съжаление.тя е симбиозна от комрпомиси и скрити комунистически структури и модели.герб нямат ясна визия нито за икономиката нито за политиката на българия,а само удобни практики за замазване на очите.тези практики вече уви са ясни на всички,н герб се държи на повърността благодарение на пълната липса на алтернатива.щото тяхната смяна с бсп и дпс няма да промени нищо към по-добро!та тва казва методи андреев сега и когато се отказа да е депутат от герб!

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Да уж

    80 7 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    А членуването в НАТО и ЕС с какво ви помага? Какви СОЦИАЛНИ резултати имате и с какво се подобрил животът на обикновения човек?
    Критерии и мерило за ползи от нещо - това положителна промяна в нивото на живота на хората, перспективи за развитие в собствената страна. Вашите как са?

    Отговорът е очевиден. Никакво подобряване, никакви перспективи за хората, освен столицата и курортни градчета. За видинчане, например, и не само.

    Коментиран от #45, #119

  • 42 Ботев

    42 15 Отговор
    Съвсем скоро ще се покаже българското ... на тази земя! ББ си отива...
  • 43 BG citizen

    68 12 Отговор
    Митодиии, беж на село ва! К'во праиш при гражданята ва?
  • 44 Т рекс

    16 20 Отговор
    Обединени хора неможе да има.Това са глупости на Че Гевара и компания ,всъщност фразата е от една песничка.Обединението води до застой .Противопоставянето движи хората напред,въпроса е да избереш правилния лагер.Стига либерални глупости.
  • 45 стоян георгиев

    24 76 Отговор

    До коментар #41 от "Да уж":

    само човек неживял в българия може да твърди че след влизането в ес нищо не се е променило.за 10 години стандарта у на с се качи поне двоино.безработицата намаля ,българиня има възможност да работи навсякъде в европа наравно с европеиците,изчезнаха силовите престъпни групировки,заплатата се вдига ежегодно.всичко тва щеше да е в пъти по добре ако имахме дясноцентриска партия със своите идеи и лидери квито имаха в полша унгария или чехия.в българия липсата на переспектива е само у пияниците и соцносталгиците.на всеки които му се работи може да го прави.тая матнра с безпереспективността може да я забравиш.работа бол свят широк възможности колкото щеш,но седеики в къщи мързелуваики и оплакваики се няма как да вървиш напред.

    Коментиран от #47, #54, #59, #64, #72

  • 46 Методи

    43 13 Отговор
    За съжаление ГЕРБ имат парички и плащат на форумджии да драскат по цял. Аз съм съгласен в случая, че е трудно без ясни доказателства да заемеш позицията на ЕС, но защо Боко не е така принципен по други въпроси? За да запази власта, за нея е готов на всичко
  • 47 Гост

    32 2 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Сериозно ли говориш.
  • 48 един от всички

    53 10 Отговор
    За първи път ,Б.Борисов постъпва така (или почти),както иска мнозинството от българския народ! Досега никога не се е интересувал от народа си,което не е демокрация. даже иска да ни прецака и с хитрост да приеме Истанбулската конвенция!
  • 49 Стършел

    84 10 Отговор
    Не харесвам Борисов и не гласувам за ГЕРБ. Борисов НИКОГА не е защитил българските национални интереси. Защитава чуждите,...НО, този път,постъпи разумно. НЕ Е НЕОБХОДИМО БЪЛГАРИЯ ДА СТАВА СЪУЧАСТНИК НА АНГЛИЯ,СЪТВОРИЛА ТОЛКОВА МРЪСЕН КОМПЛОТ. ДОРИ И ДА Е СРЕЩУ ДРУГА ДЪРЖАВА Е БЕЗКРАЙНО МРЪСНО И ИНТРИГАНТСКО. НЕКА ИНТРИГАНТИТЕ,КОИТО ПРЕДИЗВИКАХА НОВА СТУДЕНА ВОЙНА В СВЕТА И СА ГОТОВИ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВОЙНА В ГОРЕЩИЯ ВАРИАНТ,ДА ПРЕДСТАВЯТ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНАТА НА РУСИЯ. Е ,НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО ДА ПРИНУДЯТ ДЪЩЕРЯТА ДА ПОТВЪРДИ КОМПЛОТА. Дори и действията на Борисов да са плод отново на инстинкта му за съхрснение и опазване на властта,ГО ПОЗДРАВЯВАМ ЗА РЕШЕНИЕТО,ЗА КОЕТО СЕ ИСКА СМЕЛОСТ.Това,че в България има много национални предатели е очевадно. Всички,подкрепящи БЕЗОГЛЕДНО КОМПЛОТА,са такива.СЪПРИЧАСТНО,НЕ ЗНАЧИ БЕЗОГЛЕДНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...
  • 50 Доктора

    52 6 Отговор
    А ей го на, намерихме го, този психопат избяга от нашата клиника за МАЛОУМНИ
  • 51 БЪЛГАРИН

    21 58 Отговор

    До коментар #20 от "OMG WTF":

    Като гледам повечето сте големи фенове на Путин.Що не протестирахте и искахте доказателства когато Борисов арестува и предаде на Ердоган невинни хора журналисти.Кво ви боли толкоз за Русия не разбирам.Може би обичате повече Путин отколкото България.Рублофили като Сидеров Каракачанов и цялата патриотарска сган.
  • 52 Георг Георгиев

    32 5 Отговор
    Това взаймно гонене на дипломатите е й тест за принадлежност.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Готин ама не съвсем

    77 10 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Не е лесно да си проЗ, да си го знаеш!
    За 10 години сме отишли много напред???
    Я пак!
    За 10 години България дообезлюдя с още 1 милион, поне. Циганите се увеличиха с 500 хиляди. Над 100-200 селища хлопнаха врати и изчезнаха от картата на България, и още поне толкова са пред заличаване!
    България е на последно място по стандарт на живот в цяла Европа, не само в Еврогейският съюз. За какво благополучие говориш?? Ако ти си добре, то стотици хиляди са зле!
    Сега ще има великденски добавки за пенсионерите по 40 лева. Сериозни добавки. И те са за над 1 250 хиляди души, които са с пенсии до 300 лева!
    За какъв стандарт на живот говориш изобщо???

    Коментиран от #86

  • 55 Владислав

    11 6 Отговор

    До коментар #28 от "родолюбец":

    Научи се да пишеш! Акъл не лъха от теб, така че по-добре не се изказвай!
  • 56 патриотъ

    51 7 Отговор
    Всеки си има интереси,а ние имаме само омраза!Какво са ни виновни руснаците,че ни клатят американците!И кой си ти,че мислиш,че твоето мнение е меродавно и сме длъжни да сме солидарни със Запада?Като че,сме стадо овце без собствени глави и мисъл в тези глави!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Историк

    15 57 Отговор
    Русофилите са проклятието на България.
  • 59 Овен

    50 8 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Само малоумен продажен гей може да твърди че в България е добре егати и смешника,затова всички от запада се натискат да живеят в НАЙ БЕДНАТА БЪЛГАРИЯ а българите са роби по гейевропа по голям виц не бях чувал ...

    Коментиран от #87

  • 60 случаен

    39 7 Отговор
    Мето,Мето, теб те знаем, че не си в ред, но щом се затрудняваш и не сещаш поне пред себвси, а не публично, да си зададеш и отговориш на въпроса:
    А колко се срамуват от теб, че се разхождаш из публичното пространсто и не само там, и имаш наглоста да даваш оценки за хора оценени от други хора и много повече от теб.
    Ма то Мето, нарцисизма не прощава, той и ще те самозатрие.
  • 61 Нормално мислещ човек

    44 10 Отговор
    Само въжето за боклуци като тоя...за това сме на това дередже...щото 28 години на чело на държавата са е такива откачалки като тоя
  • 62 vasik atanasova

    5 13 Отговор
    народа е такъв

    Коментиран от #65

  • 63 гост

    47 8 Отговор
    А мен ме е срам от теб продажен боклук.
    Заминавай при краварите джендър.
  • 64 луд

    56 7 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Абе ти пиян ли си , дрогиран ли си?
    Какво се е променило за 10 години , за какъв стандарт говориш . Ако се беше подобрил стандарта на живот , хората щяха ли да работят за жълти стотинки на запад . Има ли средна класа?
    Българите за тези 10 години се стопихме от близо 10 милиона на 6 . Това от хубав живот и стандарт ли е?
    Ние сме най бедната държава в Европа , да не кажа и от Африка.

    Коментиран от #88

  • 65 фак..ти

    28 11 Отговор

    До коментар #62 от "vasik atanasova":

    Народа не един път се е вдигал срещу комунистите,но най-големия предател и виновен за моментното състояние на държавата е Симеон Сакскобурготски.Той предаде народния вот на комунистите и обърна баща си два пъти в гроба. Този мръсник е за линчуване.Време е истинската десница отново да ги измете.Бог да пази България!!!
  • 66 Анонимен

    31 10 Отговор
    Като те е срам,навън от страната,ама там няма да имаш тия облаги.подлоги такива
  • 67 Денис Игнатов

    31 6 Отговор
    Господин Андреев, много като Вас се пробваха. Пренаписахте бълг.история, само че, с жълти букви и клекнали..! Интересно защо ли кара трети мандат..!?
  • 68 РУСКИ

    22 9 Отговор
    ИДИОТ.
  • 69 Гого

    21 8 Отговор
    Този Мето 100% е таен агент на ДС

    Коментиран от #103

  • 70 999

    9 29 Отговор
    Бойо още е с партийна книжка и е комунист. Като такъв - той е и пудел на Путин.
  • 71 Аман

    29 4 Отговор
    На това му викат. ,,зло куче ,,.Както и да го преценяват,все за нищо не става.
    Някой да е написал песен за злобата?
  • 72 Аман

    39 3 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    В Полша се изляха милиарди от 1980г. до днес- запада - и въпреки това,продължават да напредват като охлюви.Що се отнася до Чехия и Унгария ,явно не ти влиза в главата,че това са от малкото държави в ЕС,които имат собствени политики.
    На Полша и опростиха и целия външен дълг ,като към 1990 г беше 19млрд !!!!!!!

    Коментиран от #89

  • 73 смях в залата

    16 11 Отговор
    Не е срамно ако изгубиш избори заради опонента си но е позорно когато те изхвърлят тези които са те избрали . Борисов е на пързалката и ще се сгромоляса. Ще го е срам да се покаже пред съкварталците си .
  • 74 ооооо

    20 6 Отговор
    много добре се е ориентирал човека, че от Козяк ще бият шута на Боеко и ще сложат Цвъчко премиер.
    Той Мето ги усеща тия работи и затова бърза да се прилепи до последния.
  • 75 ИдиодистКретеноидов

    22 4 Отговор
    мИтоди ни беши ли джинтирастъ??
  • 76 знаещият

    44 5 Отговор
    90% от българите са на мнение ,че руснаците не трябва да се гонят от България . И привържениците на БСП ,и тези на ГЕРБ. Рядко при нас се среща такова единомислие .Ами нали това уж е демокрацията .Мнението на мнозинството да надделее над това на малцинството...Какво искат тия тъпанари или търсят начин да излязат от черупките си . Дали е привилно или не това решение бъдещето ще покаже.Важно е ,че на този етап това сме избрали.
  • 77 гост

    40 6 Отговор
    А аз се срамувам,че методи андреев е българин.
  • 78 гОСТ

    27 6 Отговор
    Зад него си пише ясно "към архива"-плъх нещастен.
  • 79 реалист

    34 8 Отговор
    Прочетох глупостите казани от г-н Методи Андреев, голяма боза. Зная,че е службогонец и политическа пеперуда,зная че има психически проблеми и налудни мисли, но не зная защо не ходи да се лекува.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Анонимен

    30 5 Отговор
    Ей господин Андреев. Свалете си розовите очила ...и се огледайте но май сте сляп щом не виждате дережето на народа ..докъде го докарахте такива като вас и Цветанов със командите от ЕС и НАТО.Нима незнаете какво са казали за нас англичаните по точно Чърчил ...Прочетете...какво са направили за нас ??И за какво тая солидарност?За кашата дето я забъркаха с лъжите си ли ???Не изживявайте толкова трагично това ...а помислете за народа си ...
  • 83 Велин

    18 6 Отговор
    Не желая да коментирам смешко от снимката. Ще направя само една констатация- този отново се "изплющя".
  • 84 Ads

    11 12 Отговор
    На Бойко някой трябва да му напомни, че от два стола, накрая се озоваваш на земята.
  • 85 Мир

    10 5 Отговор
    Добре прсви борисов тр да се подържа мира към нашите освободители
  • 86 стоян георгиев

    10 26 Отговор

    До коментар #54 от "Готин ама не съвсем":

    а кво беше преди 10 години бе убавец?борци и мутри на всеки светофар!!!заплата 100 евро,безработица 40% !!!!тогава сигурно сме били на 1 во място ,а сега на последно.бързо забравяш кво беше.циганите не са се увеличили с 500 хиляди ,а тенденцията да намаляват българите е устоичива от 1990 година.демек написал си група лъжи дето трябва да минат за истина!!!
  • 87 стоян георгиев

    4 22 Отговор

    До коментар #59 от "Овен":

    роб си ти бе убавец.и си роб по душа ,тва няма как да се промени.соцманталитета на постоянно мрънкащия мързелак дето все е прецакан е проблем на теб и на огромна група като теб дето избирате местните политически убавци ,а после ревете що са те.българия е последна само заради такива като теб!
  • 88 стоян георгиев

    6 22 Отговор

    До коментар #64 от "луд":

    от влизането в ес до сега стандарта ни се качи двоино.ние обаче пак сме последни в европа ,квито бяхме и тогава ,но тва е съвсем друга тема.днес за разлика от тогава българите не бачкат за жълти стотинки в европа ,а за парите които вземат местните във държавите където работят българите.тва че намаляхме е факт ,но както писах и преди тенденциите за нашето намаляне са от доста преи това!
  • 89 стоян георгиев

    3 22 Отговор

    До коментар #72 от "Аман":

    хахахахаха....хахахаха еи тва е комунистическото мислене.на другите по нечестен път направиха място ,а нас прецакаха!!!!а уж в българия се твърди че през соца имало образование??!!!!смяххх!!!точно така убавецо,ти и фамилията ти сте обградени с магнитно поле от лош късмет.теб те прецакват постоянно,берлускони не ти помага да разбереш кога ще падне милан и не ти връзва в еврофутбола ,билетчетата от лотарията все за малко не ти излизат,а поляците ги подпряли от някъде на другите друго ,а ти пак прецакан!!!!затова е нормално да си избереш курнелиика или ако може директно путин.да не се налага ти да мислиш кво да правиш,а да си има вожд за тия работинали!!!!та писаното потвърждава думите ми,както и тези на андреев.с тия хора тия резултати!!!!и да знаете не сте виновни вие виновен е сорос и житомасоните ,те са решили да ви прецакат затова не ви върви !!!!смях!

    Коментиран от #91

  • 90 По доставката

    23 4 Отговор

    До коментар #18 от "Тръмп":

    Пропускаш от руския отбор Австрия, Португалия, Словакия,Словения, Израел.Нали усещаш колко нелепо е това което се опитваш да кажеш.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Отоплител

    27 6 Отговор
    Г-н Бойко Борисов като премиер на РБ ще остане в историята.Неговото решение е съизмеримо с решението на Н.В. Цар Борис да не се обявява война на СССР.А на господина само ще му припомня,че всички които оплюваха Русия се превърнаха в политически маргинали.Струва ми се,че някой люде не са в час с реалностите на живота в страната.
  • 93 !!!

    20 4 Отговор
    Това че се срамувате е разбираемо, но говори лошо за Вас, че чак сега се срамувате. Изглежда преди това Ви е бил пример за подражание.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Обикновен гражданин

    31 8 Отговор
    Решението да не се изгонват руски дипломати е едно от най-правилните. Това показва, че имаме и собствено мнение. Другия вариант е да изгоним дипломатите и на другите държави защото сме много демократични и свободомислещи. Помислете малко, това са дипломати, а не окупирала ни войска.

    Коментиран от #100

  • 96 Аз знам

    21 5 Отговор
    Много много по здрави за самия Методи или за жена му ако има такава.Той самия смени много партии и политически мнения бухъл прост подлизурко платен без мозъчен двуличник
  • 97 Паисий Неразумни

    30 3 Отговор
    Този говори за европейска ДИКТАТУРА . Както на времето изпълнявахме всичко,което ни заповядаха от Москва, сега да слушаме Запада.
  • 98 Приятел

    11 6 Отговор
    Пълни глупости.май си нещо недоволен Как все ние обикновените хора сме глупави.Точно това г_н Борисов разбра и му прави чест че трябва мисли за България, а не да разпродава държавата.БСП да го подкрепи,стига с тия циркове.Вече няма време за експитименти
  • 99 Слабограмотен

    16 3 Отговор
    На децата от детската градина и е ясно че това не е решение на нашия пример ... Кабинет цяла седмица чакаха горките да и подскажат от Европа какво да правят... Тъй като и се насъбра много покрай инстамбулскта конвенция..Продажбата на ЧЕЗ и.т.н сега чакат да и кажат какво как и кога..Та за мен не сте прав г.н Андреев.... Пък и незнам защо трябва въобще да се занимаваме с хора като вас...Инак факт че нямаме политици а хора с лични амбиции от което страдаме ние народът
  • 100 Вангин

    4 17 Отговор

    До коментар #95 от "Обикновен гражданин":

    Ние сме окупирани от руснаците от 44 до сега бе. Дипломати...пиявици.

    Коментиран от #124

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Просто човек

    28 3 Отговор
    А когато бяхте депутатче от ГРЕБ, не се срамувахте, а г-н Андреев?!
  • 103 Най-обикновен Гьон Сурат

    10 1 Отговор

    До коментар #69 от "Гого":

    Дано има Господ!
  • 104 Бай хойДД

    19 4 Отговор
    ТОЯ С ТА ГРОЗНА И СЕЛСКА ФИЗИОНОМИЯ КАКВО ИСКА ВОЙНА ЛИ ШПИОНИН ТАКЪВ
  • 105 ТеооГеоо

    20 6 Отговор
    Ха-ха , демократа Методи....не знае на чий Господ служи , объркал се е , че и нас иска да обърка....Кога ще научиш български , стига с диалект ! Има няма 30 г. откакто ти гледаме физиономията и слушаме бълвоча и до каде стигнахме...
  • 106 Бай Ганьо

    24 3 Отговор
    Човекът си гледа келипира, какво сте го наяхали. Поредният подмазвач след Плевню който се самопредлага на англо_саксонските идиоти.
  • 107 Аааа

    19 1 Отговор
    Поредният платен изрод !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Ясно?

    14 4 Отговор
    На кого още не му е ясно, че единствената цел на борисов е да се задържи на заеманото апетитно място , дори и с цената на слугуване на дявола! Той го доказва това. мое твърдение от известно време. То с кого ли не се правиха коалиции, само да е с власт в ръцете. Е, вече май луди коалиционни партньори не останаха. То и т. нар."патриоти" не ги очаква нищо хубаво- в най- скоро време!
  • 112 Хипара

    23 2 Отговор
    Методи Андреев:Да го духаш на американците.България над всичко.Трябва да сме винаги неутрални.Това историята го е доказала
  • 113 ФОН

    13 4 Отговор
    Не важиш. Всички знаем, че си американски агент. Но разкрит и не ти дават вече пари. Чакай пенсията си.

    Коментиран от #114

  • 114 Димитър Кънев

    13 2 Отговор

    До коментар #113 от "ФОН":

    Методи явно Бойко ти е спрял кранчето с благини и за това си спрял да му лижеш задника.Интересно какво ли си прегрешил пред Бойко или пред Цецо комсомолският секретар.
  • 115 Съвестта на форума

    0 1 Отговор
    Плямпорци!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Много важно

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "El comandante":

    Пък много важно, ако ни отлюспят от ЕС. Евразийският съюз ще ни приеме с отворени обятия
  • 118 Didov

    5 5 Отговор
    Май ще си я караме, кат едно време! С АЛКОХОЛИЦИТЕ! Жалко! имаше шанс, за друг живот!
    П.С. "Евразийски съюз" ;
  • 119 Бриго Бичкията

    8 0 Отговор

    До коментар #41 от "Да уж":

    Баце, хубавите работи стават бавно.
    Ти много бързаш.
  • 120 Димитър Кънев

    8 3 Отговор
    Аз не харесвам Бойко Борисов и не одобрявам управлението му.Но интересно защо другарят Методи Андреев не го харесва,явно бат му Бойко му е спрял кранчето с благини
  • 121 парлак

    4 1 Отговор
    Митоди,нидей тъй ва.....що тъй а?!
  • 122 Bil

    5 2 Отговор
    Методи си направи бизнеса с досиетата.И искаше пак в службичката,ама ядец.А селяндурският му акцент стои ли стои....изтърка се и в кръглата папка!
  • 123 Bil

    5 2 Отговор
    Методи си направи бизнеса с досиетата.И искаше пак в службичката,ама ядец.А селяндурският му акцент стои ли стои....изтърка се и в кръглата папка!Сега се готвил да организира пред парламента подписка за изгонване на американците от двете Марици и прекратяване на грабителските им договори с България.Същевременно ,вероятно да поведе кампания за обществен съд над Иван Костов за подписването на договорите,както и за изваждането на Иван Иванов от комисията за енергийно регулиране.
  • 124 Махно

    6 2 Отговор

    До коментар #100 от "Вангин":

    На руснаците ни подариха Чърчил и Рузвелт в Ялта.
  • 125 Bil

    1 1 Отговор
    Методи си направи бизнеса с досиетата.И искаше пак в службичката,ама ядец.А селяндурският му акцент стои ли стои....изтърка се и в кръглата папка!Сега се готвил да организира пред парламента подписка за изгонване на американците от двете Марици и прекратяване на грабителските им договори с България.Същевременно ,вероятно да поведе кампания за обществен съд над Иван Костов за подписването на договорите,както и за изваждането на Иван Иванов от комисията за енергийно регулиране.
  • 126 Методи

    9 1 Отговор
    А какви ги вършеше само доде беше на власт и при тези, дето ги плюеш сега, а?
  • 127 Strelata

    5 1 Отговор
    Метооо като беше на хранилката убаво ти беше като те отбиха сега лоши пишман политици
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 брег

    4 2 Отговор
    от кога се срамуваш бе лизач,откакто не влези в парламента ли.
  • 130 onq s baqtiq

    3 0 Отговор
    посоката е ясна: КЪМ АРХИВА:)
  • 131 До ренегата Методи Андреев

    5 1 Отговор
    Мето, глупав Мето, трябва най - напред да се срамуваш от твоя идол Кратунски затова, че за 10 год. управление младите българи бягаха от България като от чумаво огнище. Затова, че нашите майки и бащи си отиваха от този свят гладни, отчаяни и обезверени, затова, че костите на стотици хиляди българи, дали живота си за тази прекрасна страна, ще се обърнат в гробовете от ярост, виждайки как чужди племена и раси като нагли кукувици се настаняват безпрепятствено в този рай. Затова трябва да се срамуваш, глупако!

    Коментиран от #136, #137

  • 132 baihui

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    Лапаш ли на коня....?!
  • 133 Димитър

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Методи Андреев е преподавател във висше учебно заведение, а такива като тебе невзрачни и жалки червени мишки, които до обяд мразят околните, а след обяд мразят себе си. Жалки руски слуги и марионетки. Всичките плачете за психиатър и лечение в Карлуково.
  • 134 Неспокоен

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Вие сте на всеки километър":

    А бе какво " спокойствие" това си е голям тормоз за заспалите,но няма да те разберат така ще си живеят!
  • 135 Неспокоен

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Вие сте на всеки километър":

    А бе какво " спокойствие" това си е голям тормоз за заспалите,но няма да те разберат така ще си живеят!
  • 136 Същия

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "До ренегата Методи Андреев":

    И той е като сегашните име става за зелка!
  • 137 Същия

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "До ренегата Методи Андреев":

    И той е като сегашните и не става за зелка!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове