Last news in Fakti

1 Февруари, 2012 10:01 2 666 0

Ангел Бончев: Има връзка между "Наглите" и "Октопод"

  • ангел бончев-
  • наглите-
  • октопод
Ангел Бончев: Има връзка между "Наглите" и "Октопод" - 1
Снимка: БГНЕС

Две от служителките на фондация "Утре за всеки" са свързани със застрахователната компания "Лев Инс". Това ме наведе на мисълта, че Алексей Петров има общо с нашия случай. На следващия ден директорът на фондацията заяви, че няма сила, която да я накара да върне парите. Това каза в рубриката "Гореща точка" на ТВ 7 Ангел Бончев, една от жертвите на групата за отвличания "Наглите". Той сподели своята теория за връзките на Алексей Петров с групата на "Наглите" и "Октопод".

Бончев и съпругата му Камелия бяха отвлечени, като условието за освобождаване на Камелия Бончева беше парите за откупа да се преведат във фондация "Утре за всеки".

Аз направих платежните нареждания, но превода на парите се прави на следващия ден. Затова адвокатката казва, че парите са преведени след освобождаването на Камелия. Има обаче доказателства, че аз съм ги дарил насила, обясни Ангел Бончев.

След това Камелия Бончева се разболява от рак семейството е принудено да търси пари за нейното лечение. Благодарение на приятели събрах пари и за щастие засега лечението е успешно, добави Бончев.
Няма нищо случайно. "Наглите" атакуват хора, които имат бизнес. Има градация в техните действия. На всички е ясно, че тези, които са в следствието не са мозъка. За  мене човек, който извършва тази дейност е обучаван. Това е вид тероризъм, твърди Ангел Бончев.

Около 3 млн. евро е събраната сума от отвличанията. Сами си направете сметката колко са необходими на един политик да си направи кандидат-президентска кампания. Тези пари са използвани за провеждане на политически кампании, убеден е Ангел Бончев.

Той добави, че има информация за списък с хора, които е трябвало да бъдат тероризирани по този начин. Напълно възможно е трите отвличания (на Ангел Бончев, Киро Киров и Румен Гунински) да са свързани, добави Бончев.
Няма успех в политическа кампания без пари, добави Ангел Бончев.
Според него дори съдът да вземе решение в негова ползва, фондацията няма откъде да му върне парите. Те твърдят, че средствата са вложени в център в ИСУЛ, обясни Бончев.

От Пламен Устинов разбрах, че Алексей Петров иска да убие Гриша Ганчев. Доколкото знам, охраната Георги Първанов е била под прякото ръководство на Алексей Петров. Нормално е аз да съм жертва, защото с Гриша Ганчев започнахме заедно. Гриша Ганчев продължава да е жертва. Не го защитавам, след като направи това с мен, но това е истината, добави Ангел Бончев.

В цялата мръсотия срещу семейството ми няма и една запетайка истина. Много важен момент е да се върнат парите. Това е част от справедливостта, каза още Бончев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА