11 Май, 2018 09:24 2 382 18

Задържаха велосипедиста, блъснал и ранил момиченце

  • южен парк-
  • южен парк-
  • дете-
  • велосипедист

Той я влачи два метра с колелото, разказа майката на 1-годишното дете

Задържан е мъжът, който удари с колело дете в "Южния парк" и избяга. Това потвърдиха пред NOVA от пресцентъра на МВР. 24-годишният Борислав Миланов е арестуван снощи в София. Предал се е сам в присъствието на адвокат в 4-то РПУ.

Инцидентът стана в сряда вечерта, а момиченцето беше прието в "Пирогов" с тежки наранявания. Детето е било с майка си в парка, когато мъжът го помита с велосипеда си и бяга от мястото на инцидента.

"Видях сблъсъка и как влачи детето, докато опитва да спре. Влачи го 2 метра", разказа за "Здравей, България" по Нова телевизия Боряна Джоканова, майката на раненото 1-годишно дете.

"Главата й е ударена, тялото е премазано. Счупени са костите на едното краче. Лекарите я прегледаха от горе до долу", поясни тя.

По думите й след сблъсъка колоездачът е спрял за момент: "Ослуша се и когато разбра, че ситуацията е по-тежка, избяга".

В момента, в който Боряна вижда, че той тръгва да бяга, вади телефона и го снима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    33 1 Отговор
    Жалък урод
  • 2 ГОУСТ

    36 2 Отговор
    Смотани келеши.Всеки гледа да избяга от отговорност.Ето това е бъдещето на тази държава.
  • 3 Гост

    32 1 Отговор
    По правилното заглавие е "Велосипедистът прегазил, едногодишно дете се предаде".
    Добре, че майката е съобразила да го заснеме. Без снимките полицията ще го хване на кукуво лято.

    Коментиран от #8

  • 4 Дедо Грую

    13 9 Отговор
    Вината на тоя е безспорна и трябва да си получи заслуженото. Но и майката има вина. Такова малко дете не бих го оставил на повече от половин метър от мене.
  • 5 ники анабола

    5 8 Отговор
    За тва зобам яко и бия лошо!

    Коментиран от #7

  • 6 гост

    10 1 Отговор
    МВР не са си мръднали пръста, щом този човек се е предал доброволно с адвокат в РПУ. Постъпката му е стандартна за България, избягване на отговорност и никой няма да му се сърди ако незабавно поеме отговорност за детенцето, което може да има сериозни проблеми занапред. Колкото и тежък да е инцидента бягството е най-лошото, което може да направи вместо да остане и да помогне с каквото може.
  • 7 СссереМ

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "ники анабола":

    Само да не те барне г-н Макаров,че отиде ти зоба.

    Коментиран от #10

  • 8 велосиПедизъм

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ако реши полицията, ще го хване, Южния парк е пълен с камери ! Но да все пак това е полицията и когато става въпрос за обикновени граждани не храня надежда !
    Обаче не спира да ме гложди, що за "майчински инстинкт" и що за майка на която детето и сгазено с травми не гледа само него, а прави снимки ??? Не ех хейт това просто интерес към психологията !
  • 9 ники анабола

    11 2 Отговор
    Причиняване на телесна повреда по невнимание или хулиганство!
    Бил е с колело, не е видял, детето му е изкочило внезапно, майката не си гледа детето.
    Глоба от 100-200 лв, най-много!
    Те за убийство на дете на пешеходна зона или на пешеходна пътека дават по 3 години УСЛОВНО, пък кво остава за тоя случай, дребна работа, на никой не му пука за живота на хората в Бълхария, за убийство на куче присъдите са по строги.
    За това, бой до пръсване, докато спре да мърда, чупя му краката, ребрата, и му разбивам тиквата, важното е да е ЖИВ.
    Глобата за всичко е 100 лв!
    Така, че по добре да го пребиете, няма смисъл от съд, за 100 лв го наказвате директно, това е България.

    Коментиран от #11

  • 10 ники анабола

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    Нямам против, нека всеки да има право да носи оръжие, в България явно е наложително, пак трябва да има изисквания за издаване на разрешително, но да не са строги.
    Излиза, че бандитите са привилегировани от закона и могат да носят оръжие, а обикновените хора не могат.
  • 11 много филми гледаш

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "ники анабола":

    И не допускаш ли, че може да е по- здрав и по-добър биткаджия от теб и да ти избие анабола и бой до пръсване, докато спреш да мърдаш, чупи ти краката, ребрата, и ти разбива тиквата, важното е да си ЖИВ.
    Глобата за всичко е 100 лв! ???
  • 12 един

    3 0 Отговор
    Южният парк е прекрасно място за разходка. В почивните дни много хора от всички краища на София идват и става голям калабалък. И се наблюдава едно смесване на разхождащи се хора, малки и големи деца, майки с колички, голяма навалица. В същото време велосипедисти, които фучат сред множеството с колела. Понякога ти идват в гръб, понякога в лице и винаги опасността от това да прегазят дете или да бутнат възрастен е голяма. Да не говорим за конна полиция, която често се включва в множеството и става направо ужасно. Много често ми е минавало през ум, че това не може да остане без последствия. Не е единственият случай, но извършителя на това престъпление е постъпил повече от недостойно! Грозна работа! Като всичко у нас!

    Коментиран от #15

  • 13 Малоумник

    3 0 Отговор
    Пълен лишей!
  • 14 БАЦЕТО

    4 0 Отговор
    Тоя си е за як бой
  • 15 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "един":

    Затова ми е много странно какъв е тоя зор да се завира народа в Южния, или който и да е, парк? България е достатъчно голяма, всичкото народ има коли, така че не виждам какъв е проблемът да се разхождаш сред някоя по-истинска природа.
  • 16 ИВАН

    1 0 Отговор
    Тоя - по леко с тия колелета, ама и майката - вместо да си стиска телефона, да беше си стискала детето.
  • 17 Патриот

    0 0 Отговор
    Венци, от първи окоп на хибридната война, само ти ли остана да пишеш тук бе?
    Гледам 5-6 статии(блудкави бози от типа "Боко и неговото величие) и все ти си автора.
  • 18 ХХХ

    0 0 Отговор
    Задържаха ли министъра, който уби дете с моторна шейна???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове