Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 16:12 1 190 0

Борисов смени директора на "Арена Армеец"

  • арена армеец-
  • спортна зала-
  • спорт-
  • мфвс-
  • венцислав генков-
  • ивайло георгиев
Борисов смени директора на "Арена Армеец" - 1

Смяна в управлението на зала „Арена Армеец” в София – новият директор на спортното съоръжение е Ивайло Георгиев, който заменя на поста Венцислав Генков, обяви днес спортният министър Свилен Нейсов. По настояване на премиера Бойко Борисов по-рано днес Генков бе освободен от длъжност, тъй като за паркинга на залата се събирала такса. „При последните събития в залата, работата на паркинга не беше такава, каквато трябва да е по предназначение“, обясни Нейков.

„Премиерът на България Бойко Борисов е неприятно изненадан, защото всеки човек отива в залата, за да си почине и да прекара приятно времето си на спортно или друго мероприятие, а той попада на задръствания и неуредици при паркирането и влизането в залата“, аргументира уволнението Нейков.

„Знаете, че управлението и правилното менажиране на един такъв голям спортен обект като зала „Арена Армеец” София изисква съчетание от много качества и предвид това, че в последно време управлението на залата не беше в най-добрата си светлина, настъпиха някои промени“, заяви министърът, съобщават от пресцентъра на спортното министерство.

„Знаете, че имахме проблеми и със застъпване на заявки за провеждане на състезания от различни федерации, както и с благотворителното мероприятие за спортния журналист Рачо Колев, за което е взет наем. Това ще бъде поправено и сумата за наем ще бъде възстановена“, продължи Нейков.

Ивайло Георгиев е  съветник на министър Симеон Дянков до този момент. Той ще работи за по-доброто управление и менажиране на зала спортното съоръжение.

„Аз съм съветник по кризисните въпроси на вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Завършил съм физика. Занимавал съм се основно с управление на кризи и кризисни комуникации. На този етап не бих могъл да коментирам следващи стъпки, но след като се запозная със състоянието на „Арена Армеец”, ще мога да коментирам нещата в детайли“, заяви новият директор.

„Трябва да се направи един добър маркетингов план, защото залата е едно от новите лица на София и трябва да бъде представена добре както в България, така и извън страната”, каза Георгиев при представянето си днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА