20 Май, 2018 15:58 5 929 34

"Демократична България": Оставка на лъжеца Борисов!

  • демократична българия-
  • бойко борисов-
  • аец "белене"-
  • оставка-
  • протест

Новото обединение хвърля всички сили, за да спре проекта АЕЦ "Белене"

"Демократична България": Оставка на лъжеца Борисов! - 1

Обединението "Демократична България" призова българските граждани, всички партии от демократичната общност, както и всички граждански организации да се включат в национален протест на 22.05.2018 г. (вторник) от 18:30 ч. пред Министерски Съвет.

Целта на акцията е да бъде спрян рестартът на корупционния проект АЕЦ „Белене”.

"Възобновяването на този опасен, икономически несъстоятелен, технологично остарял проект, е пагубен за българските геополитически, финансови и екологични интереси. Това е завой към Кремъл и рестарт на краденето", категорични са от "Демократична България".

Ето и целият призив на ДБ:

Демократична България призовава българските граждани, всички партии от демократичната общност и граждански организации на национален протест на 22.05.2018 г. /вторник/ от 18:30 ч. пред Министерски Съвет, за да спрем рестарта на корупционен проект АЕЦ „Белене”.

Възобновяването на този опасен, икономически несъстоятелен, технологично остарял проект, е пагубен за българските геополитически, финансови и екологични интереси.

Това е завой към Кремъл и рестарт на краденето.

АЕЦ „Белене” е измама спрямо българските избиратели и представлява драстично отклонение от европейския път и опит енергийната зависимост на България от Русия да бъде невъзможна за преодоляване през следващите десетилетия.

С действията си Борисов излъга своите избиратели, доказа че играе двойна игра в българската политика, скрепяваща управляващата коалиция и доказва задкулисни отношения с виновните за прахосването и кражбата на милиарди левове, като реално изпълнява предизборните обещания на БСП.

Оставка на лъжеца Борисов!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е за вас

    8 10 Отговор
    oIo
  • 2 Сорос

    23 30 Отговор
    Браво мойте хора !
  • 3 1234

    61 20 Отговор
    Соросоидните дегенерати, костовисти и содомити , скачат като един в защита на всичко антибългарско!
  • 4 Агент

    61 14 Отговор
    "Демократична България " --Америка за България --ЦРУ .
  • 5 112

    51 11 Отговор
    Май само те ще си протестират, няколко души на кръст...

    Коментиран от #7

  • 6 патриотъ

    58 16 Отговор
    Не вярвайте на фарисеите от ДБ,защото това което проповядват е лъжа и измама!Проектът Белене ще донесе повече енергийна независимост на България и по ниски цени на електричеството за вътрешна употреба.Тези защитават американските централи и техните интереси,от които купуваме много скъп ток и умишлено вплитат тука енергийна зависимост от Русия,като че ли,сега нямаме енергийна зависимост от американските централи!!!Не им вярвайте,събудете се и вижте истината!

    Коментиран от #18, #25

  • 7 Легенда

    13 5 Отговор

    До коментар #5 от "112":

    Тока е най хубавото нещо. само да не те удари че изгаря ПАНЦЕРА
  • 8 барбалан

    34 5 Отговор
    ДБ, за какъв рестарт на краденето говорите бе?!
    Та то не е спирало бе...
  • 9 Гостъ

    6 15 Отговор
    Искат да кажат , че вече тотално ще ни
    таковат таковата и всъщност ужаса започва сега ...
  • 10 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    31 10 Отговор
    На момента да се прекръстят на "Дебилните в България "
  • 11 гражданин

    30 6 Отговор
    "Демократична България" то това са самозваните "антикомунистически" "десни" фракции на Бкп/Бсп!"Да България" на Христо Иванов, някакви си Зелените и Дсб на Костов/ген.Атанас Атанасов!И все "" десни"" партии като "" синьото"" Сдс!
  • 12 Така де

    15 20 Отговор
    Че проекта е безмислен си е 100% истина. Че е остарял си е 100% истина. Че целта е огромна кражба на пари си е 100% истина. Но че е завой към Русия не съм съгласен. Ако беше направен Белене преди 10 години бих се съгласил, но скоро излизат много нови видове централи, така че Разбойковците отново искат да ограбят и погребат България

    Коментиран от #13, #16, #17

  • 13 Гост

    22 9 Отговор

    До коментар #12 от "Така де":

    Че пишеш глупости е 100% истина !
  • 14 Тряс

    14 5 Отговор
    Обединението хвърля всички сили, за да се включи в краденето, ама нещо не става... Сал един дедо Сорос се грижи за тях от зор заман, само колкото да преядат с луканка...
  • 15 Гост

    15 6 Отговор
    Не разбирам защо зависимостта трябва да бъде американска(екологично чистите като сълза тецове),не е ли по-добре да е най-евтината атомна енергия,която ще развиват комшиите ни.Та те дори ще строят АЕЦ почти до границата ни,защо ние да не можем бе продажници?Защо
  • 16 Гост

    15 8 Отговор

    До коментар #12 от "Така де":

    Оборудването което имаме за централата е доста модерно и доказано безопасно.Добре ще е държавата да изнася ток и да има приходи, от там и пари за градини,площадки,пътища и какво ли още не,защото държава която разчита само на данъци не е държава а някакво образувание.Една от причините за отблъскване на инвеститорите е скъпия ток

    Коментиран от #19

  • 17 Някой си

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Така де":

    "но скоро излизат много нови видове централи,"
    Ее изтървал съм за новите постижения,ще светнеш ли тук непросветените за някой нов вид че да знаем и ние все пак
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГОСТ

    16 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    тока го изнася не държавата , а частни червени фирми, а евтината енергия от Козлодуй-само около 30% влиза в потреблението в България...останалите 70 се продават на цена много по-ниска от тази, която плащаме ние заедно с тъпаците-русофили
  • 20 onq s konq

    4 6 Отговор
    Типичен пример,когато "ЛЪЖЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ ЛЪЖЕЦА".А иначе разликата между "Оная АЕЦ" и "Тая АЕЦ" е колкото от земята до луната,защото в случая БЪЛГАРИЯ НЕ ГАРАНТИРА ФИНАНСОВО БЪДЕЩИЯ ПРОЕКТ И НЯМА СЪОТВЕТНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИ КАКТО ПРИ "РУСКИЯ ПРОЕКТ".Това е и условието към евентуалните изпълнители-КИТАЙ/не Русия/,затова и се променя законовата рамка относно обекта Белене.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Gost

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГОСТ":

    Слабо пич.Образовай се малко.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ИВАН

    11 3 Отговор
    Простаци !!! 1) Имаш техниката - не можеш да я продадеш дори и на половин цена; 2) налял си един камион пари за площадка; 3) над 50% от тока ти е от американски централи, в които нямаш мажоритарен дял; 4) не живееш е електрически независима държава, а сме 21 век "европейска държава"; 5) имаш една камара безработни хора, за които този проект ще осигури прехрана.
    П.С. Еми трябва да си много прост и недалновиден политик , за да не довършиш започнатото, да оставиш реакторите да гният, площадката да се руши хората в региона да гладуват и да купуваш ток от чужди централи и държави.
  • 25 некойси

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "патриотъ":

    Белене 2.0 е стремеж за отваряне на нова дупка в която да потънат милиарди от нашите собствени пари, но това няма да бъде напразно, защото парите ще попълнят офшорните сметки на на шепа хора. За такива като тях няма такова нещо като достатъчно, винаги е малко и не стига, ще продължават дори и ако трябва да ни затрият.
  • 26 Цеков

    10 4 Отговор
    Хеи демократи вие от америка ли се обаждате нали краденето почна от вас вече разбрахме америка няма какво да ни даде само русия
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Митко

    6 1 Отговор
    На мен ми омръзна да се топля на дърва. Искам евтин ток!
  • 29 Цапппп цараппппп

    5 1 Отговор
    Ами 2021 г. спират еврофондовете и трябва от некъде да тече.
    А откъде? Варианти има споко.
    Енергото вече чрез кака Минка,но с АЕЦ е по сладко.
    Хи хи хи хи юбрияаааааа
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 соросоиди

    3 3 Отговор
    Хранениците на Соросовите фондации ревнаха! Нали трябва да си заработят 30-те сребърници с които продават България...
  • 32 незнайко

    2 2 Отговор
    Всички се стремят да спрат този обект . След години ще разправят какви руини са оставени недовършени . Този централа отдавна щеше да работи, ако ЕС не беше против нея !!! Откакто влязохме там всичко ни върви наопаки !!! Икономиката ни върви надолу вместо да се развива !!! По заповед отгоре се затваряха заводи и предприятия !!! После социализма бил лош а затвора в Белене "извращението" !!!

    Коментиран от #34

  • 33 Борис

    0 0 Отговор
    Прокопиев започва да лае предизборно, това е всичко.
  • 34 Да да

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "незнайко":

    Незнам как нашата икономика върви надол,след като МРЗ за няколко години се удвои,а в Русия и Турция падна на половина! Какви глупости пишете направо не знам! Ако искат да си го строят с руски или китайски пари,да си го строят! Нас какво ни бърка! Без задължение да изкупуваме тока ,те ще си търгуват на свободен пазар,кой както може!Ако имат свръх производство,може да им се наложи да плащат,но това пък е хубаво за нас!Да строят и да си плащат да им ползваме тока! Какво по-хубаво от това?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове