Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 10:24 789 0

Депутатите приеха на първо четене промени в НПК

  • нпк-
  • първо четене-
  • депутати-
  • парламент

Депутатите приеха на първо четене промените в Наказателно-процесуалния кодекс, с които се обединяват съдебни дела, свързани помежду си, за различни престъпления срещу различни хора като така се дава възможност за спазване на един от основните принципи за обективно, всестранно и пълно разследване.

С промените се урежда и осъществяването на съдебния контрол върху неприключени досъдебни производства от специализирания съд преди 31 декември 2011, което ще доведе до избягване на спорове за подсъдност и затруднения от технически характер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА