Last news in Fakti

8 Юни, 2018 14:14 3 893 36

Борисов: Отидох да видя какво е трасирал Радев в Русия

  • бойко борисов

Със сигурност можем да постигнем повече. Нинова ни предлагаше да работим заедно. Сега ме нападате. Затова ще ви отговоря по начина, по който ми зададохте въпроса - това което трасира президентът Радев това постигнахме и ние в Русия. Отидох да видя какво е трасирал той, но не беше договорено нищо. Това каза министър-председателят на България Бойко Борисов, който се появи на парламентарен контрол за първи път от почти година, пише novini.bg.

„Вашата закачка с президента Радев не е във ваша полза, защото той има по-висок рейтинг. Явно вие не сте постигнал нищо в Русия“, отговори му Антон Кутев. Преди това премиерът получи обвинение от опозицията, че не е било постигнато нищо от това посещение. "Сменете си съветниците - не разбират какво ви казва Путин", призова социалистът.

Съжалявам за това, че винаги, когато съм идвал в парламента, Вие не искате да свършим някаква работа, а да си изговорите каквото искате. Това, че има по-висок рейтинг не значи нищо. Срещата ми с Путин беше три часа, тя беше предавана на живо. Затова не мога да се съглася с Вас, че нищо не сме се разбрали.

„Ние говорихме за допълнително количество газ, което ще влезе в страната. Затова бях добронамерен и се обадих и на Румен Овчаров и Драгомир Стойнев знаеше. С Русия имаме договор до 2030 г.“, разясни Борисов.“Използвате случая да се заяждате с мен, но това не помага на никого“.

„Западните медии пишат, че съм васал на Путин, а Вие казвате, че не се разбирам с него. Другия път, като дойде Путин, ще ви викна да ни превеждате", добави премиерът“, усмихна се премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижся

    5 25 Отговор
    отива с по-добри предложения капиталиста с капиталист
  • 2 и шпионин

    43 10 Отговор
    Ехааааа,нашия се прави на 007!
  • 3 евробулонката

    49 15 Отговор
    На Боко господарите от ЕС и фАЩ са го пратили на шпионаж в Москва да види, какво е "трасирал" президента и после да им докладва,това е всичко ?
  • 4 Ryty

    46 9 Отговор
    Ти наред ли си бе борисоф

    Коментиран от #33

  • 5 Инкогнито

    44 6 Отговор
    И ние сме ти тресирали изпращането ама бая те забавихме
  • 6 ТРОПЧО

    42 7 Отговор
    СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗ БОИКО ЕИИИ САМО ГЛУПОСТИ КО ГО ЛАНСИРАТЕ ТОЯ СМЕШКО ЦЯЛ СВЯТ МУ СЕ СМЕЕ

    Коментиран от #26

  • 7 Моджо

    46 8 Отговор
    Тиквопитекът разбира ли какво говори? Трасирала му се е единствената мозъчна клетка.
  • 8 ЪРП

    48 9 Отговор
    ТОЗИ "ЧОВЕК" Е НАПРАВО СМЕХОТВОРЕН В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЖАЛКИТЕ МУ И БЕЗПЛОДНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ДЕЙСТВИЯ!!!!!!!!

    НЕ СТИГА ,ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО НАЗНАЧИ ОНАЗИ ПЛЕВНЕЛИЙСКА ФЕКАЛИЯ НА ПОСТА "ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ" И ВЪПРОСНАТА ФЕКАЛИЯ, ЕЖЕДНЕВНО ПЛЮЕШЕ ФЕКАЛНИТЕ СИ ПРЪСКИ КЪМ РУСИЯ И СРИНА РЕПУТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДО НИВОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА.....!!!!!.....А, СЕГА И СЛОВОБЛУДСТВАТА НА НЕКЪВ ГИНКОПИТЕК МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!.......ТО БИВА, БИВА, БЕЗПАРДОННОСТ И НАГЛЯРСТВО, АМА ТВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА...........ПФУУУУУУ
  • 9 Варна

    42 5 Отговор
    Е Много ПроЗЗ!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПРЕПОРЪКА:

    18 3 Отговор
    .....И ФАКТИ.БГ, АЙДЕ НЕМА НУЖДА ОТ НЕКВО ФАЛШИВО И ДРЪСТИЧНО ЗАВИШЕНИЕ НА ПРОЦЕНТИТЕ НА ГИНКОПИТЕЦИТЕ, КОГАТО ПУСКАТЕ АНКЕТКИ СЪС ЗАГЛАВИЕ: "ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА ДНЕС"............ ЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПРОСТО СЕ САМОУНИЖАВАТЕ ЯКО!!!!!!!!
  • 12 Западен Балкан

    35 6 Отговор
    Не отиде, а те привикаха!!!
    Кажи сега за западните балкани ...
  • 13 Русенец

    40 7 Отговор
    Колкото и загрижен да изглежда "Бащицата", времето му изчече и му търсят подходяща смяна - дали ще е Радев или Марешки или Трифонов, смяната е наложителна.
  • 14 Пеньо

    10 26 Отговор
    Трябва да му се признае на фатмака, че яко трасира. А след това Путин му каза: Ние чакаме Борисов.
  • 15 КАЗАНОВА

    31 7 Отговор
    БОРИСОВ ТИ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕШ ДА ОПРАВИШ ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ ХОДИЛ ДА ГЛЕДА ГЛЕДАЙ СЕБИСИ АМА БОКЛКУЦИТЕ ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБЕ

    Коментиран от #34

  • 16 ТРАСЬОРА:

    33 9 Отговор
    АЙДЕ СЕГА ОТИДИ И ДО ЩАТСКО ДА ВИДИШ, КАКВО СА ТРАСИРАЛИ ЗА ТЕБЕ И С КАКВО ТЕ ДЪРЖАТ НА КЪСА КАИШКА!!!!!!!!
    ЗА СПРАВКА:

    https://fakti.bg/mnenia/306582-v-sasht-znaat-za-kriminalnoto-minalo-na-boiko-borisov
  • 17 Българина

    25 6 Отговор
    Значи директно признаваш, че Радея си е свършил работата за да може ти да отидеш, щото ако не беше отишъл ти нямаше как изобщо да отидеш да му проверявяш трасето! Оправданията му са извън всякакви граници, последни месеци от мандата текат
  • 18 Хохи

    26 7 Отговор
    Голем СЕЛЯК Е ТОЯ БОРИСОВ.
    НЕАМ ДУМИ
  • 19 Антикомунист

    11 18 Отговор
    Вие комунистическите проруски тролове получавате за тези глупости дето ги ръсите тука по 250 лв на седмица,което прави по 1000 на медец.Ние антикомунистическите тролове за това дето ви нервираме и правим за две стотинки тук получаваме минимум по 1500$ което прави около 2500 лв на месец.Не мислите ли че е крайно време да протестирате пред ''жужето Хаяско'' и българските ви шефове на Позитано да ви вдигнат смешните заплати, защото така подбивате цените на бизнеса и току виж и нашите инвеститори вземат да решат че 1000лв на месец са достатъчни.Питам и отговор не желая. Искам протести от вас!!!
  • 20 ПЕЕВ

    8 20 Отговор
    БОЙКО Е НАЙ ДОБРИЯ ПОЛИТИК ЗАСЕГА.

    Коментиран от #32

  • 21 ГосТ

    8 0 Отговор
    😂😂😂
    😟😭😭
    мин. председателя ни....са като се намърда и слави трифонов....боко,славито,марешки,курнелия и симеонов....😭😭 майка плаче
  • 22 Владо Вр

    12 2 Отговор
    До "антикомунист" Браво другарю! Колкото повече се стараеш, толкова повече получаваш , и плащаш данък! Ей, затова родината ни се развива с бурни темпове и почти достигнахме Китай и САЩ! В скоро време, дори ще ги надминем! Вече учредителите и новите звания :"ударник на капиталистическия труд", и "герой на капиталистическия труд". Избери си която искаш. Бонус към"ударник"-2 банана, бонус към "герой" - 3 банана. Дерзай смело в избраното поприще! С поздрав - чичко Сорос!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 планина витоша

    2 3 Отговор
    Българии нужен такой президент как Ф.Д.Рузвельт
  • 25 Маркс

    13 2 Отговор
    Още малко и рахата свършва, ще ходиш само до Банкя и до следствена служба, а после ще си отмаряш в централния, чистачката там ги пази да не духнат.
  • 26 куку руку ку

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "ТРОПЧО":

    Цял свят му се смее, но България пропищя...
  • 27 Гост

    11 2 Отговор
    Не отиде да видиш, привикаха те.
  • 28 Глупак

    9 1 Отговор
    Що за д…… ли за тази кратуна ???
    Струва ми се, че и циганите в Стошипиново са по-интелигентни.
  • 29 Глупак

    4 1 Отговор
    Що за д…… ли са гласували за тази кратуна ???
  • 30 мдааа

    7 1 Отговор
    привикаха те по спешност - не си ходил ти..
    и там на килима - на колене, а?
    напълни ли гащите?

    Коментиран от #31

  • 31 комбайнер

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "мдааа":

    Бита карта - пътник е..
  • 32 НАТО ВЕЦ

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "ПЕЕВ":

    ПЕЕВ(ски), не се снишкай. Знаем че 66 е най-добрия политик лично за теб ;)
  • 33 Що да не би.

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ryty":

    Що да не би ти да си наред?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Той после ме ритна

    5 1 Отговор
    Една котка пита едно куче ухапало човек: - Ти защо го ухапа? - Защото той после ме ритна. Сега аз не харесвам Борисов, защото се държи като участник в София прайд. Не е имало случай да не си извърти задника. Та и сега така. Радев също не ми е любимец, т.к. много се изпуска по тези, където трябва да си мълчи. Но в случая Радев отиде в Москва и от там дойде новината, че Борисов ще ходи. Голяма изненада дори и за Борисов, който планирал ходенето повече от два месеца. Кой лъже? Борисов, ускоби петела на съседите, втъкни си перата където свариш и иди на София прайд да блеснеш.
  • 36 ГЕОРГИЕВ

    1 2 Отговор
    И ДВАМАТА НА ЕДИН ХАЛ СИ ПЛАЧАТ НА РАМЕНЕТЕ.КАК ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ НА НАШИТЕ ОТ ФАЛИРАНАТА НИ РУСОФИЛИЯ С ЕВРО ? И СИ ОТГОВАРЯТ. С МЕЧТИ ? КОНФРОНТАЦИЯ? РУСКИ ТЕРОРИЗЪМ ? И РУСКИ ЛЯВ ЧЕНГЕДЖЙЙСКИ ПЕДЕРАСИЗЪМ ? ГОСПОД БОГ ПЕДРОВ ИМ ОТГОВОРИ !!!!!!! И ТЕЗИ РУСКИ БОКЛУЦИ ВЕЧЕ НЕ СЕ КОТИРАТ НА БОРСАТА !!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове