Last news in Fakti

28 Юни, 2018 11:07 2 154 11

Жельо Бойчев за БСП: Няма драма с напускането ми

  • жельо бойчев-
  • бсп-
  • политика-
  • парламент-
  • народно събрание

Корнелия Нинова: Жельо Бойчев напуска по лични причини, ще се занимава с бизнес, остава член на БСП

„Нямам драма нито с колегите, нито с ръководството на парламентарната група. Това са лични решения, свързани с осмисляне на заниманията ми оттук нататък“. Това заяви народният представител от БСП Жельо Бойчев.

Разбирането му е, че когато човек е ангажиран с определена позиция, той трябва да го прави на 100% и мотивирано.

„Затова помолих да бъде освободен от поста заместник - председател на ПГ на „БСП за България"- обясни социалистът.

Той подчерта, че разговорът за напускането му е проведен много отдавна и първо с колегите му.

„Няма драма. Жельо Бойчев остава член на БСП, член на градската организация, с желание активно да работи и да ни помага. Той желае да напусне ръководството на ПГ, а в скоро време парламента и политиката изобщо, по лични причини“, това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медиите в НС. Той е решил да развива живота си в друга посока. Нинова обясни, че Бойчев има намерение да се занимава с бизнес оттук нататък и постъпва почтено, като напуска, за да не изпада в конфликт на интереси, за което има уважението на колегите си. „Опитахме се да го разубедим, защото е качествен и ценен колега, но това е негово решение. Иска да се занимава с нещо друго, а не с политика. Съжаляваме и ще ни липсва, но той остава да ни помага, с каквото може“, каза още Нинова.

ФАКТИ припомня, че Жельо Бойчев беше и шеф на временната анкетна комисия на парламента за ЧЕЗ, но не установи никакви нарушения и се оправда, че не им давали достъп до информация.

Жельо Бойчев беше общински съветник в София над 3 мандата от листата на социалистите, преди да бъде номиниран за депутат. За никого не е тайна, че той е сред най-заможните в левите редици, има успешен бизнес и е доста независим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Робот

    8 1 Отговор
    Ахмак! Какъв бизнес ще развиваш извън парламента! Пеевски що не напуска парламента, нищо, че не се появява, а бизнесът му е повече от успешен.
  • 2 Kcaniba

    12 1 Отговор
    Набара някъде голямото лапане и сега за какво му е да е партиен функционер, пък и види се връзките си остават. То е много по-добре да въртиш бизнес с партийни връзки отколкото да чакаш изхранване от партията. Голям праз че поредното комунистическо отроче реши да бъде олигарх.
  • 3 Koko

    13 0 Отговор
    Комунистите са срещу частната собственост, а са най големите чорбаджии. Е вярвайте им.

    Коментиран от #10

  • 4 впечатлен

    4 3 Отговор
    Защо има намерение да излезе от политиката, човекът си знае. Но така и все не мога да си обясня какви хора са другарите от БСП. Да се оставиш в ръцете и на волята на две жени , едната с поведение на фюрер, а другата на пищяща отровна змия, при положение, че доста мъже подкрепят тази двойка, ми се струва крайно нелогично. Никога не съм разчитал на женско царство. Не че фюрерът може да се нарече точно жена, но и от двата пола при нея се е получило много лошо съчетание. От глупости, лъжи, простащини, неприкривана злоба и ярост с една единствена цел - власт на всяка цена, включително със завръщане на неотдавнашното минало, ми се струва крайно вулгарно и грозно, заигравка с нервите на хората, клатене стабилността на държавата, непрекъснато напрежение. Нямат умора, крещят, а мъжете, скрити зад тях, пригласят. Едната бас-баритон, другата писукащ сопран.
  • 5 А БЕ

    7 1 Отговор
    ДРАМА НЯМА , НО ИМА НАТРУПАН КАПИТАЛ, А КОМУНИЗМА Е ДО ПЪРВИЯ НАТРУПАН КАПИТАЛ , ФЕМИНИЗМА ДО ПЪРВИЯ ХУБАВ СЕКС !
  • 6 А !!

    4 0 Отговор
    С паричките и връзките на ОВЧАРОВ и с паричките от гинка лесно се става бизнесмен
  • 7 ЦРУ

    3 1 Отговор
    Ще прави бизнес в САЩ. а се страхува да не му бият ЧЕРЕН печат. ако е в ръководството на БСП - та затова ! ...както биха Черен печат и отказаха виза за САЩ на онази КАРИКАТУРА ...шеф на АБВ...защото го смятат за МУТРА ! Скоро така ще направи и Корни. защото се гласи да кара старините си в САЩ !
  • 8 Коичо

    2 1 Отговор
    Плъховете първи напускат кораба

    Коментиран от #11

  • 9 Гошо гергов

    1 0 Отговор
    Корни няма да напуска. Спокойно. За нея да е шеф на бсп е поръчка. А най вече защото това и е бизнеса
  • 10 555333

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Koko":

    Ти пък къде виждаш комунисти? Ако искаш да видиш жив такъв да се срещнем някъде на кафе или бира. Аз черпя, въпреки, че съм наемен работник, а не капиталист и частната ми собственост се свежда до една поочукана Фиеста. Всички тия, дето се мотаят из парламента или по "Позитано", доказано са далавераджии и сметкаджии, които по нищо не се отличават от ГЕРБ или останалите партии. Защо си тръгва? Защото вече си е оплел здраво кошницата и сега ще трупа пачки. Времето в парламента и партията се използва за връзки, лобизъм и сега ще се събира реколтата. Последните истински комунисти са разстреляни преди 9-ти септември и няколко години след тази дата. Това е.
  • 11 отговор

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коичо":

    Така е, това е истината за плъховете, но да подкрепяш неадекватно поведение, подражавайки на предводителката си, е доста трудна работа, особено ако ти е останал здрав разум. Все ми се струва, че след като толкова много искат властта и се стремят да постигнат това с лъжи, клевети и очерняне на един човек, да вземат да сменят курса. Да кажат какво предлагат, как ще подобрят живота на майките с увредени деца, примерно. Как ще решат проблемите на държавата, накъде ще я поведат, след като евентуално спечелят някакви избори. Да клатиш един кораб непрекъснато е нещо, което понякога е изненадващо. Толкова много ти се иска някой да падне зад борда, но никога не се знае дали това няма да бъдеш точно ти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове