Last news in Fakti

30 Юни, 2018 13:22, обновена 30 Юни, 2018 13:36 24 861 209

Към гибел: България падна под 7 милиона души!

  • демографска криза-
  • население-
  • цигани-
  • прираст

Всеки ден намаляваме с 220 души, най-бързо от всички в света!

Към гибел: България падна под 7 милиона души! - 1
Снимка: Shutterstock

Населението на България падна под 7 милиона. Това се случи точно в 14 часа 07 минути 03 секунди на 29 юни и бе отбелязано в брояча на населението в света от Департамента по икономически и социални въпроси към ООН.

"Това е най-тъжната новина на най-тъжния Петровден. България е в клинична демографска смърт, тя умира!", коментира новината пред "Труд" акад. Петър Иванов, шеф на демографския институт към БАНИ.

Данните се променяха през целия ден, като към 16:00 ч. вчера показваха, че в петъчния ден у нас са се родили 120 бебета, а са починали 193 души.

"Всеки ден намаляваме с 220 души, или 9 души на час, като това намаление в действителност е минус 13 етнически българи и плюс 4 цигани, (-9=-13+4). Това означава, че българите намаляват с 13 и стават малцинство, а циганите се увеличават с 4 и стават мнозинство в Отечеството ни. А ние сме най-бързо намаляващата нация в света", каза още акад. Иванов.

Към гибел: България падна под 7 милиона души!

Официалните данни сочат, че за пръв път сме минали 7 милиона през 1946 година – преброяването на населението тогава показва, че към 31 декември 1946-а сме 7 029 349 души. През 1985 г. бележим пик и сме близо 9 милиона – 8 948 649 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    350 16 Отговор
    Обаче от герб казаха, че "партньорите" ни похвалили за евро-председателството...
    К'во им пука за народа, че под вещото им ръководство, България продължава да се топи и изнася в чужбина, нали електоратът им расте и хубавее, мургавият им електорат, де!!!

    Коментиран от #14, #54

  • 2 Ретко

    246 7 Отговор
    Така е, България има нужда от гробища, а не от болници, детски градини и училища.
  • 3 goni

    232 11 Отговор
    Мястото е хубаво! Все някои ще го заселят!

    Коментиран от #31, #32, #160

  • 4 Стоян

    202 18 Отговор
    Ние си го знаем кажете го на ГЕРБ те явно са слепи

    Коментиран от #27, #108

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 българка

    172 16 Отговор
    Нека циганите да станат мнозинство ,да се учат ,да работят ,че ще трябва да ни гледат нас българите.Както ние сега им плащаме всичко и им гледаме децата ,после те ще ни плащат всичко и ще ни гледатдецата,няма лошо.Честито успешно Европредседателство.Ура!

    Коментиран от #38

  • 7 ДАААА

    134 24 Отговор
    Простотията злобата и зависта унищожават БЪЛГАРИНА !

    Коментиран от #35, #56

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    203 8 Отговор
    Какви 7 милиона бе , ние ако сме повече от 5 сега , главата ще си отрежа. Пак не верни новини.
  • 10 Димитър

    153 5 Отговор
    Интересно ми е, колко от живите милиони българи зад граница отгледали децата си там и имащи гражданство копнеят да се върнат? Отпишете и тях и ще ви се разкрие реално плашещата картинка, че в българия в момента живеят (по-скоро същесъвуват) около 4 милиона души, 2 милиона от които само в София!

    Коментиран от #135

  • 11 В действителност

    179 5 Отговор
    Реално сме под 5 милиона! По данни на ЦРУ. Останалите отдавна живеят в чужбина (без шанс някога да се завърнат) или са “мъртви души” използвани за да се натаманяват изборите. Бъдещето на България остана в миналото!
  • 12 Иво МИнджев

    46 83 Отговор
    Путин и руснаците са виновни!
  • 13 Димитър

    129 5 Отговор
    4.5млн българи и 1.5млн цигани
    българите с по 1-2 деца
    циганите с няколко
    Нещата не отиват на добре
  • 14 699

    118 7 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Павлова: Не можете да си представите колко много работа свършихме!
  • 15 лешояд

    135 9 Отговор
    Обединителят тиквата чете ле ги тия статистики.Обикаля европа и се дуе като пуяк а България изчезва.До кога ще ги търпим тия престъпници народе те окрадоха достатъчно и ще се устроят а ние какво ще правим.
  • 16 Дам

    138 4 Отговор
    България е под 7 млн още от 95 година, сега сме паднали под 5 млн сигурно... И статистиката ни върви с 20 години назад, като всичко останало :)
  • 17 гост

    167 9 Отговор
    Тая коалиция ни изтреби. Умориха ни от глад, безпаричие и болести. Вчера гледах по телевизията някъв сакат човек питаше иная засуканата ГЕРБаджийка как да живее с 135 лв. А оная му каза да откаже цигарите. С обувки за 1000лв. И чанта за още толко. Нямаме нищо вече. И надежда няма. Къде отидохме?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 К.К.

    62 3 Отговор
    Тоя малко се е объркал, бърборковците не могат да работят с цифри, точните науки за тях химера! Но е прав с уточнението, че намаляваме с 6 души на час, 140 на ден, около 50 000 годишно.
    Безработицата намалява с 50хил. годишно, за един мандат 200хил.- отличници!
    Каква ще е пенсионната система след 10-15г.???
  • 20 бат мишо

    45 11 Отговор
    Путин и Волен са виновни
    герб сдс ндсв и бсп нямат общо... .А ЕС хептен е невинен.....
    ,, Като чуя думата ДЕМОКРАЦИЯ се хващам за Парабелума,,
    Херман Гъоринг
    зиииииииииг
  • 21 Дам

    94 12 Отговор
    Никой не ни е виновен, виновни сме си ние. Докато се прецакване едни други, все ще оставаме прецакани.
  • 22 Ефтини сензации

    51 50 Отговор
    Викайте попа да опява!
    Толкоз! След 45 години комунизъм и 30 години глупостизъм резултата няма как да е по различен.
    45 години възпитаваха андрешковщината в хората, превръщайки ги в едни вечно мрънкащи плебеи. Е нема как да е по различно.

    Коментиран от #25, #26

  • 23 Осъзнал

    62 1 Отговор
    Не разбрах колко турци има ? И те са на минус . Колко помаци има ? Колко арменци има ? Колко гърци има ? И колко евреи има ? Цял квартал построиха за тях .

    Коментиран от #106

  • 24 Димитър

    71 7 Отговор
    1во на дали има някой който да не е наясно че Няма депутат който да милее за страната(няма саможертви няма хора като Левски и Ботев и тн)
    2ро трябва да си много ама наистина мноого заблуден(то сляп ще си ще прогледнеш дето викат хората) ако никой не знае че стане ли тука валутен борд или стегнат ли се нещата абсолютно всички Народни Хрантутници ще избягат в чужбина
    3то всички са наясно че са си накупили имоти в чужбина и децата им учат раб и живеят навънка и са натрупали млн и са се презапасили за няколко поколения напред!!!
    4то всеки иска да ни оправя; една малка държавица пък 220иззедника(бах му м...та за избори се явяват повече хора отколкото в Америка бе!)
    5то кво толкова има да ни оправят, те нещата са измислени толкова отдавна, всичко е толкова елементарно, народа иска нормален начин на живот, не искаме заплати от 5000лв, не искаме пенсии по 1000€ не искаме коли за по 50000€ не искаме лукс транспорт пътища доктори полиция съдебна система(всички адвокати прокурори и съдии са фрашкани с пари-няма един такъв осъден, то подсъдим няма аз кво ги говоря...) и тн, реалисти сме, то е ясно че навсякъде се краде и има корупция ама поне това което трябва да стигне до обикновения човечец го дайте и ние да усетим социални неща-държавни, а не всеки за него си и да се оправя кой както може
    Как ще ме/ни убедят че мислят за страната си като се уреждат с цялата фамилия навънка Алооо чак да сме толкова прости за колкото ни взимат не сме

    Коментиран от #68, #69

  • 25 фггф

    92 24 Отговор

    До коментар #22 от "Ефтини сензации":

    Поредният кухар, на когото комунизма му бил виновен за всичко. През комунизма населението ни се увеличаваше, имахме реално производство и реална икономика, народа живееше добре! Точно демокрацията - тази по американски модел ни съсипа, ограби и оглупи нацията, точно заради демокрацията мрем като мухи и изчезваме, а ти колкото и да виниш комунистите за всичко, това няма да ти помогне и няма да те спаси от забвението, което ти готвят отвъд океана!

    Коментиран от #29

  • 26 Истината боли много

    39 35 Отговор

    До коментар #22 от "Ефтини сензации":

    45години най гладното и най некадърното, управляваше с партийните си книжки и вдигаше ръка на партийните събрания!!Сега отрочетата на тези гладни, крадат на поразия защото те са от едно котило на ненаяли се гладници...Няма вяра нито в Бог нито някакво чувство за съвест и достойнство!Има само желание да се накраде повече от другият, гладния с партийна книжка!Всички с партийни книжки в Белене и тогава ще има надежда за България!

    Коментиран от #45, #72

  • 27 Ooo s

    7 34 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян":

    Oooo НЕ-свещенна простота, заради ряпи като теб и подобни тъпоумници с фалшиви дипломи (ако ги имате) НОРМАЛНИТЕ Българи напускат България ! вие тъпоумните които мразите "другите" защото така сте чули, какво ще правите след 5-6 години, като ви погнат "тези". Ще се оплаквате на бабите си!? Добре,че Младите хора започват да мислят и дано ТЕ да променят нещо! Много ви е яд, че не мина и тъпия ви вод и пак се разминахте с голямото грабене? Дори и негативното мнение е РЕКЛАМА, тъпчовци, това показва колко сте закъсали и неможести некадърници, остава само злобата, КОЙ и КОГА ще гласува за толкова злобни, необразовани рапони?!?!
  • 28 СссереМ

    12 81 Отговор
    Това са пълни щуротии,откакто ГЕРБ е на власт икономиката не само се съживява а се развива с невиждани темпове ресрективно и заплатите,хората вече не са така отчаяни и раждаемоста расте,бейбибума е ФАКТ,а че решетвикоите подлоги се опитват да ни убедят в обратното е друг въпрос.

    Коментиран от #36, #47, #48, #84, #124

  • 29 Ефтини сензации

    21 55 Отговор

    До коментар #25 от "фггф":

    Или си глупак подведен от пропагандата на комунистическото простолюдие или си комунистическо простолюдие.
    Да много убаво се живееше, с купони за хляб, режим на тока и водата, чакайки 10-15 години да си купиш руска трошка дето някой заблудени им викаха автомобили. Набутани в панелките дето зиме като духне вятър при затворени и уплатнени прозорци ти се надига килима....
    Айде стига мурзилажна пропаганда, да не е било вчера, да не помним какво беше.

    Коментиран от #41, #52, #191

  • 30 Ссссс

    5 25 Отговор
    Аман от тъпи мн новини Ами ще пада, в цял свят е така.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГосТ

    1 16 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    Мммм не бих казАл. Беше хубаво допреди 6-8 години.
  • 33 Гост

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "Спиро":

    Хаха, яко! Голям плюс от мен.
  • 34 Анонимен

    35 2 Отговор
    За сметка на това цените на жилищата образуваха нов балон .
    Банките раздават кредити до откат !
  • 35 Generalissimo FRANCO

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "ДАААА":

    Простотия, злоба и завист са присъщи на човешката природа навсякъде (дори в "братска" Австрия)... Но, на международния пазар (дори в ЕС), засега не се предлагат готови, образовани, отговорни, можещи и знаещи държавници (от районния кмет до евродепутата).....за Реп.България! Това е една от причините младежите да "гласуват с краката си" - урната е на Терминал 2 !
  • 36 Кънчо

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "СссереМ":

    Хаххахах
  • 37 vasik atanasova

    43 4 Отговор
    7 000 000 души
    а я сметнете
    колко от тях са цигани
    колко са турци
    и други етноси
    че да видим чисто българи колко има
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 той

    36 13 Отговор
    България е прекрасно място да хванеш рак и да пукнеш.
  • 40 И преди е било

    37 3 Отговор
    Нещата се променят, ма си трябват топки да натирвате боклуците... Ей го 10 години ви затрива и пак мълчите!
  • 41 Миришеше на хляб

    32 8 Отговор

    До коментар #29 от "Ефтини сензации":

    Купони за хляб получаваше моята баба, защото беше член на АПК. Тоест получаваше с предимство и безплатно специален бял и ароматен хляб от най-хубавият. Още му помня вкуса - невероятен , сега няма такъв хляб , изяждах го половиният още по пътя. За останалите обикновен бял хляб , без купони.

    Коментиран от #46, #59

  • 42 Булава

    7 11 Отговор
    Какви са тези академици лъжци , какви са тези чудеса в бедна България????
  • 43 Трябва ни един Орбан

    20 3 Отговор
    Търси ли се или повечето са на трохите на Боко?
  • 44 Минчо Летвата

    41 2 Отговор
    ТОВА В МИРНО ВРЕМЕ без война или епидемия??!! Помните ли ми коментарите, че вече сме в демографска КАТАСТРОФА, а не в криза?! колко ли като мене са си направили и БГ гражданство на децата, а нямат никакво намерение да ги отгледат в Бг... Да не се окаже, че след 5 години сме паднали под 6млн. защото някои са решили да се откажат от Бг документа!
  • 45 Справедливост

    42 3 Отговор

    До коментар #26 от "Истината боли много":

    Това означава всички гербери начело с Вожда им на влакчето и в Белене, защото до един са наследници на комунягите! Не се ли накрадохте?! Оядохте се като свине! Помислете малко и за тоя народ бе, защото рано или късно ще ви се потърси сметка!

    Коментиран от #50, #170

  • 46 Ефтини сензации

    17 32 Отговор

    До коментар #41 от "Миришеше на хляб":

    Муахахахахахахахахахаха...

    Получавала тя... Една мотика и подир най новия трактор произведен 65-та година. 80те години само бабички имаше в ткзс-тата.

    Мурзилки, казах ви. Не е било преди 1000г. Че да излъжите някого. Тия дето живяхме тогава сме живи и помним!

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Расулюлах

    19 27 Отговор
    Да идва Ердоган да си прибира територията и да са свършва с таз паровия на държава

    Коментиран от #55, #66

  • 50 Истината боли много

    32 8 Отговор

    До коментар #45 от "Справедливост":

    Нали това казвам! Винету,ЦЦ,ЦАЧЕВА,ПАВЛОВА,Тези другите п-тки от обкръжението на Тиквуняка са все комунисти или отрочета,като този Мишелин Лили Павлова,ами бившата партийна комунист секретарка-кандидат президенша Плашимортана-травестит....Отврат!!!Жалко за България че е позволила да се навъдят такива ,,българомразци"...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 За България

    47 6 Отговор

    До коментар #29 от "Ефтини сензации":

    Стига си ни връщал 75 години назад! Докога ще живееш в миналото?! Я виж какво е положителното за нас от 89-та до сега! Само простотия след дивотия! Народът се поболя, огладня, мизерства, обезвери, обедня, защото го ограбват постоянно, озлоби се, и се затвори в себе си, защото не вижда промяна на статуквото! Собственото ни правителството ни тика назад в пропастта и ни ни хвърля пясък в очите, сякаш ме расли в гората и не виждаме какво става и накъде вървим! Ще става все по-трудно и по-нетърпимо! Но докога...?! В един момент на народа ще ми писне, ще му се изчерпи търпението и тогава ще се надигне и ще поемете тиранията! Тогава тежко им на тия ненаяли се боклуци! Не искам да съм на тяхно място! Ще бъде страшно за предателите! А и циганите няма да ги подмине народното недоволство! Крайно време е да се сложи край на техните безчинства и своеволия! Каквото повикало, такова се обадило!

    Коментиран от #60

  • 53 цоле

    19 6 Отговор
    БКП+ДС=ГЕРБ+БСП-САТРАПИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
  • 54 Generalissimo FRANCO

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    ГЕРБ се появи преди 9 години, а "великото преселение на народите" започна от края на 1989-та ! Лек има : ако за всяко учителско място кандидатстват по 20 човека (като във Финландия), след 5 години, вместо по 220, ще гласуват "с краката си" по 110 младежи (урната пак ще бъде на "Терминал 2"....
  • 55 гост

    12 6 Отговор

    До коментар #49 от "Расулюлах":

    Първо те напсувах на ум, ама като се замислих то няма кво друго да ни оправи.

    Коментиран от #61

  • 56 неутрален

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "ДАААА":

    това е коментар който трябва да чуят и се замислят всички.
  • 57 593

    14 4 Отговор
    Всичко отдавна е загубено и за това сме виновни ние.
  • 58 Константин

    26 5 Отговор
    Като чета т*пите коментари не се учудвам, че изчевваме.

    По-добре всеки да се погледне какво е допринесъл за родината преди да драска.

    Народ който е егоистичен, завистлив и съставен от единаци - няма бъдеще.

    Коментиран от #98, #130

  • 59 лелее колко си тъп

    12 14 Отговор

    До коментар #41 от "Миришеше на хляб":

    Горкия, умирал си от глад и цял хляб ще изядеш , като друго всичко се купуваше с купони "заслужилия" ял специален хляб! А сега мирише на пръдня и адски страх , че вече сте равнопоставени с другите Българи, загубихте превилегиите си! Тикво, тракторите се правеха в България, имаше тракторни заводи и тракторите и мотокарите се изкупуваха от японците, за металите а такива като теб дупелизци излизаха зад граница само да внасят мерцедеси за комунистическата върхушката.
  • 60 Ефтини сензации

    18 15 Отговор

    До коментар #52 от "За България":

    Е па нормално.
    Цял живот си живял в резерват и са ти пускали по малко, нормално е. Я си пусни домашната котка дето по цял ден я угояваш да ходи сама да си търси ядене, да видиш за колко време ще измършавее и пукне.
    Та същото и комунизма срути се умря ссср-то. Спря да плаща вересиите на тукашните мързели партийни секретари.
    И те какво направиха, хванаха се на работа, не започнаха да крадат щото така бяха научени през онея 45г. И защото в България простолюдието през ония 45 години беше на почит. Кой да поведе тълпата? Как се води тълпа от озверявало 45г. простолюдие, на което даже и християнските ценности бяха му изкарани от главите?
    Само в главите ви е как да откраднете и как да прецакате другите. И към това като добавиш и огромната завист към всеки който има акъл в главата си и умее и знае как да работи за да печели добре, се получава ей тая каша в момента.

    Винаги съм твърдял и пак ще го повторя, ако не бяха ония 45 години разруха и мракобесие, България сега щеше да е сред най успяващите в Европа.

    Коментиран от #63

  • 61 Расулюлах

    10 24 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Като част от силна Турция ще се живее далеч по добре и такива отрепки като тиквата няма да имат възможност да си купуват острови и да трупат милиарди
  • 62 арджентата

    20 4 Отговор
    ... И колко от преброените, действително са истински българи ...
    90% за този рекорд, дължим на ГЕРБ и 10% на предишни несполучливи правителства! :(
    Жалко, прекалената добрина, толерантност, изчакване за по-добри времена,търпимост, разединение ... ни убива ! :(
  • 63 Расулюлах

    16 15 Отговор

    До коментар #60 от "Ефтини сензации":

    Бг никога няма да е успяваща ама никога защото световния елит така е решил

    Коментиран от #91

  • 64 още пи-добре, ще останем само работещите

    24 6 Отговор
    Ако ще и 2 000 000 да останем, но да сме истинските работещи и немрънкащи комунистически мързеливци и цигани. Сега същите тези 2 млн се налага да храним поне 3 млн бездарници и крадци и готованци.
  • 65 Расулюлах

    10 11 Отговор
    Трябваше танковете да доидат....

    Коментиран от #70

  • 66 Ердоган

    18 8 Отговор

    До коментар #49 от "Расулюлах":

    За какво са ми 3-4млн. вечно мрънкащи,мързеливи и лицемерни ганьовци плюс 1,5млн. цигани , не мерси таралеж в гащите нища бейко ша ва управи вервайте му
  • 67 Хасан

    28 4 Отговор
    Спасяваме се по единично ,но губиме като цяло...жалко ..аз предупреждавах..направете нещо..гонете своите български интереси..възродете своите патриархални традиции...стига с тая гей пропаганда...но уви..
  • 68 това ти е проблема

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "Димитър":

    Чакаш държавата(демек от данъците на другите хора) нещичко. Ами че изкарай си бе Димитре, що друг да ти подава хляба. Ама така си свикнал, някой да ти куса в устичката.5

    Коментиран от #163

  • 69 арджентата

    28 2 Отговор

    До коментар #24 от "Димитър":

    Всичко се плаща! Рано или късно! Господ бави, но не забравя! Откраднатото, НЯМА да се ползва от наследниците на грабителите!
    Сега се "внася" работна ръка от Украйна, Патагония и др страни, но хотелиерите и едрият бизнес/ посдтавни лица на управляващите/ предпочитат да плащат на чужденци, вместо чрез достойно и адекватно заплащане, да им работят БЪЛГАРИ! Мафията изгони българите, да се " скитат немили и недраги" по Света! Грехът им и децата им няма, да могат да изкупят!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Иванов

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "Главата не е за украса":

    И коя е тази нация, дето ще дойде тук? Питекантропите от югоизток или неандерталците от североизток? Последният българин да взриви аеца, та да ни ядат комшитата куреца!
  • 72 арджентата

    23 6 Отговор

    До коментар #26 от "Истината боли много":

    Какви глупости пишете?!!! Какъв глад??? Хладилникът винаги беше пълен, та препълнен! Каква красива и чиста София имахме! По 2 пъти в годината на море и задължително след това на балкан! Спокойствие и сигурност на улицата, в дворовете - нямаше наркомани, педофили, крадци и убийци / а, за кратко се появи " Жоро павето"/. Вие НЕ СТЕ ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ!!! 4 години бяхме в чужбина / по линия на Техноимпекс / и 0 лв. за сградна инсталация - Сега без радиатори ми е*ат фамилията! СЕГА Е МАФИЯ!
  • 73 Василевс

    28 4 Отговор
    Аз не вярвам, че сме 7 милиона. Българите, в т. число цигани и турци са около 5 милиона, но политиците крият това и го използват за изборните си цели, като използват т. нар. Мъртви души. Това е държавна тайна! Та смятайте колко сме от тези 5 милиона, като 1 милион са турци и цигани. Остават 4 милиона, а около половината са пенсионери, та Бойко Тиквата се явява един вид ГРОБОКОПАЧ НА БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ. В него и в Цветанов няма нищо българско!!!
  • 74 Морук

    12 4 Отговор
    Нашта убава родина ше ни стане чужбина
  • 75 Стайков

    25 2 Отговор
    В една държава, където средствата за препитание са под изискуемият минимум за оцеляване е замираща по причина на некадърни управници, независимо от цвета ом. 320 лева изискуем минимум, 200 лева пенсия за милиони. А младото поколение с 400 лева чиста пара след удръжка на данъците, как да създава и отгледа поколение.
  • 76 БЕНЗИНДЖИЯ

    7 8 Отговор
    Бай Ганьо си заслужава участта защото само плюе и клевети всичко ту що диша в РОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ платените комунисчета всеки ден промиват мозъците на четателите и обиждат всичко което не им харесва затакива хора СМЪРТ!

    Коментиран от #82

  • 77 Бай Тошо

    12 1 Отговор
    Какво спечели и какво загуби България с падането на комунизма
  • 78 Еничър

    13 3 Отговор
    Трябва рестарт всичко на ново, или няма да има оправия.Няма да има спасение,ще ни заличат от лицето на земята.
  • 79 Да Го Ядешшшш

    3 14 Отговор

    До коментар #5 от "Главата не е за украса":

    Вие се Раждате ДЖЕНДЪРИ И ДЖЕНДЪРКИ после друг ви виновен да спрат да я гълтат тая сперма да Отива по предназначение и пак ГЯУРИТЕ ШЕ СТЕ МНОЗИНСТВО
  • 80 Гого

    29 1 Отговор
    Още един мандат на диктатора от Банкя и ще сме под 5 милиона и вече ще сме в червената книга.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 любопитен

    1 2 Отговор

    До коментар #76 от "БЕНЗИНДЖИЯ":

    И ти кво ооо..., а тя квоооо..., и кат се събуди....?
  • 83 шофьорът

    0 0 Отговор
    До коментар 6. Ясно и кратко, на там отиват нещата. От мен една пол.точка!
  • 84 Дядката

    15 5 Отговор

    До коментар #28 от "СссереМ":

    До 10.11.1989 печеливши морски,въздушен,автомобилен транспорт и железници. Тежко машиностроене,лека и хранителна промишлености работещи с качество и на печалба. В момента сме един Бейрут.

    Коментиран от #85

  • 85 арджентата

    7 1 Отговор

    До коментар #84 от "Дядката":

    На 1-во място на Балканите по износ на електроенергия, електрокари и мотокари. Силна фармацевтична индустрия. Огромен стокооборот...

    Коментиран от #96

  • 86 Колю

    14 3 Отговор
    И от 18 годишно да плаща здравни вноски дето още нито работа може да намери ,нито се е записало да учи ако желае да го направи. Навършва юни примерно и докато го приемат на работа или в ВУЗ то вече е поредния длъжник . Първо за това ,после ще работи каквото и да е за да не е длъжник или ако е умно ще работи нелегално и пак ще е длъжник .Така цял живот безполезност и безперспективност във всичко докато си каже -Че ка да гледам дете. И до тук . Вярно е ,че има хора които могат да плащат всичко на децата си дори и да са станали 30 години и да им правят чадър докато са живи. Малко са ,но ги има. На частното това му е хубавото ,че един некадърник може тати да го сложи директор на 19 години в собствената си фирма. Справка -охранителните дейности в страната. А останалите сме статистика към изчезване. Кметове феодали ,адвокати ,съдии ,престъпници ,политици ,зъболекари,застрахователи,полиция ,митници и още какво ли не е еднозначно с алчност и корупция. Не може да оцелее такава държава. Племето ,името на територията може и да остане ,но държава не. Ще си останат политици мислещи се за бели по време на апартейд и мангусти от които се очаква да хранят останалите малцина супербогаташи. Да ама нъц... Заложили са на геннообременени от кръвосмешения.
  • 87 filo

    15 3 Отговор
    Поредния фейк. България ще пребъде.
  • 88 Браво

    8 3 Отговор
    С още по- бързо темпо трябва да се случва всичко. Такъв щастлив живот едва ли някой по чужбините може да си представи, че съществува някъде. Простотии булгаристански
  • 89 само главни букви

    5 3 Отговор
    и то половината са цигани
  • 90 ussr

    11 1 Отговор
    Страната на ниските заплати!
  • 91 Вирус

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Расулюлах":

    Важно е какво е решил най-висшия съдия.
  • 92 Абв

    17 1 Отговор
    Добре,мили съотечественици,на всички ни е ясно,че всичко е ясно,защото тогава стоим в къщи и пишем през устройствата,давайте кураж на останалите и да излизаме по улуците да поискаме обяснения от някои хора защо се стигна до тук.Вижте гърците,ето защо няма да изчезнат като нация,а ние......защо ли?
  • 93 дръндрън

    4 6 Отговор
    Естествено,че ще намалее хората да не са луди да стоят в тая кочина! Какво като ми е родина?
  • 94 Йозгюр Джемали

    7 4 Отговор
    То не че ср интетесувам от политика, ама ми стана смешно, че ГЕРБ били виновни, че нацията се стопила.
    Имам "блестящи" спомени от две управления на БСП.
    И кой да дойде на власт?
    Кой?
    Кой?
    Кой?
    Слави Трифонов?
    ДПС?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Osman

    5 18 Отговор

    До коментар #85 от "арджентата":

    Сега сте последна дупка на кавала. Няма ги братушките ви да ви помагат. То беше ясно на всички че икономиката ви се крепи на СССР. Сега си пролича какво некадърно племе сте

    Коментиран от #99, #100, #102, #116

  • 97 konservator

    8 8 Отговор
    Комунистите довършиха тази държава. Глупендери, Борисов е ваш кадър и Цветанов и всички, които са управлявали и които имат сериозен бизнес.
  • 98 Петър Андонов

    11 1 Отговор

    До коментар #58 от "Константин":

    Това са заучени фрази, остави тая работа. Давам ти пример - немците ( казвам го от личен опит) са хора единаци, егоисти, не се вълнуват от другите и са си самодостатъчни, но са с по-добри показатели,макар и на тях статистиката им да се попълва от турци и други. Не, причината за състоянието на България е единствено геноцида, налаган от много правителства ,на които се дърпат конците извън България!

    Коментиран от #161

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Буркан

    4 2 Отговор

    До коментар #96 от "Osman":

    И вас ще ви видим!!Както се перчите , една бомба и тишина в Анадолско море и връх Босфор Кая......
  • 103 Дядо Андрей

    7 0 Отговор
    Ще кажа, че тази статистика не ме интересува, защото живях достатъчно дълго и ми остана много малко на тоя свят. Да му мислят тези които са млади и тези по-големите, защото бъдещето на България е в техните ръце.

    Коментиран от #105

  • 104 соросоидни кърлежи

    11 0 Отговор
    гонят ,убиват българи...ще има първа циганска държава с цар БАТ САЛИ..

    Коментиран от #110

  • 105 Гошо Хазарта

    10 3 Отговор

    До коментар #103 от "Дядо Андрей":

    Абе дядо Андрей, за какво бъдеще на България ми говориш. Ние си отиваме като нация. До 2100 година сигурно няма да има държава България, българска нация и български език.
    Ще кажа само. Господи прости на България за всичко което е сторила. Прости Господи !!!
  • 106 Фатих Мехмет

    13 0 Отговор

    До коментар #23 от "Осъзнал":

    Ние турците отдавна започнахме да се изнасяме. Някои в Германия, някои в Турция. Сменяме гражданство и си водим и семействата тук. Не съм сигурен, но мисля че сме около 700 хиляди, но в България да са останали 200-300 хиляди и то повечето пенсионери.
  • 107 Мюмюн

    4 12 Отговор
    Българи вие сте си виновни като не ни изхвърлихте.след Освобождението . Давате ни пари и привилегии и как няма да ви серем на главите и за ви е б ем жените. Льольовци. За нищо не ставате, разединени сте и и сте крадливи.Ние циганите и потурнаците сме бъдеще то на Бг. Ще ви изчезнем.
  • 108 сесесере

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян":

    България се топи благодарение на твоите червенотиквеничковчета! Не са ти виновни Герб!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Юрий Гагарин

    5 1 Отговор

    До коментар #104 от "соросоидни кърлежи":

    Ей човече, напълно се съгласявам с теб. Но не съм съгласен с това, че бат Сали ще е цар. Цар ще бъде краля на Чалгата Азисчо.
  • 111 Валери Божинов

    3 0 Отговор
    Само едно ша каа: Тва на България какво и е, само тя си знае какво и е.

    Коментиран от #112, #113

  • 112 Комшията Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #111 от "Валери Божинов":

    Мноо си прав. Само България си знае какво е изстрадала 14 века и кой знае какво ще требва да изстрада. Господи помагай ни. Положението ни е мнооооо зле.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Доналд Тръмп

    7 2 Отговор
    За жалост Бойко и приятели не успяха да НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ВЕЛИКА !!!
  • 115 МАД

    13 1 Отговор
    ГЕРБ И БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦ НИ ИЗБИВАТ
  • 116 арджентата

    11 4 Отговор

    До коментар #96 от "Osman":

    Не можете, да ни понасяте, защото НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВИ ПРЕВЪЗХОЖДАМЕ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ! И ИНТЕЛЕКТ, И КУЛТУРА, И ЕВОЛЮЦИЯ, И ФИЗИКА - НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ СТЪПИТЕ НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ! СЕГА СМЕ В ТРУДЕН ПЕРИОД, НО ЩЕ СЕ СПРАВИМ И НИКОГА НЯМА, ДА ЗАБРАВИМ КАКВИ СТЕ... Ние няма да се гаврим с вас / както вие правите /, от горе ще ви дойде възмездието! АМИН!

    Коментиран от #121, #137

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Калин Орелът

    18 2 Отговор
    България е изгубена да си знаеме.
    И кой знае как ще я караме.
    Мирише ми, че ще избягаме.
    Родино мила, какво ти направиха.
    Лъжепатриоти те награбиха.
    И на Запада те продадоха.
    Продажни душици 29 години ни лъгаха.
    Гонеха ни и ни настигаха.
    Какво остана от великата държава.
    Слава и престиж на богати да се дава.
    Политици ни правеха коронния си номер
    Ляв-десен гледай как се граби,
    Джан-джун гледай как ги мамим.

    В допълнение бих им казал:
    Недейте пипайте звява, че ще стане.
    И дано никой от вас да не остане

    Коментиран от #119, #120, #158, #180, #181, #197, #198, #203, #204, #205, #206, #207

  • 119 Бате Борко

    10 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Страхотен коментар. Евала Калине, жив и здрав да си. Браво Орльо.
  • 120 Дядо Веско

    10 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Много яки рими. Това е тъжната реалност в България.
  • 121 Фатих Мехмет

    11 10 Отговор

    До коментар #116 от "арджентата":

    Нищо не сме ви направили. Цялата българска история е пълна с митове и легенди против турците, за да има омраза. Проблема е само това, че ние сме мюсюлмани, а вие християни. Не забравяй, че Бог е един. И той наистина си знае работата. Затова на нас ни върви, а вие сте толкова много напреднали по всичко, че скоро ще изчезнете. След време няма да може да се ходи и на почивка там, заради циганите... Стига сте ни клеветили за неща от преди 500 години. Не е имало робство. Сумати народи са дошли да живеят в Османската империя. За да станат роби ли?

    Коментиран от #125, #127

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Луд Коч

    8 0 Отговор
    Аз знам Българийо аз знам,
    Че друга няма като теб.
    На колене Би паднала ти в тоя свят,
    И в теб Не Се кълнем.

    Без Теб какво бих бил Дърво със Корен.

    Само още нещо ще кажа:
    Майка България си заминава.
    И не знам как ще го преживеят бъдещите поколения.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Крум

    9 2 Отговор

    До коментар #121 от "Фатих Мехмет":

    Човече, да знаеш, че твоите думи дълбоко ме накараха да се замисля за много неща.
    Ние трябва да се обединим като народ.
    Ако това ще е последното нещо което ще направим като народ то е да изхвърлим тези индивиди от парламента.
    Дано дойдат по-добри времена.
    ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #129, #131

  • 126 Отец Григорий

    9 0 Отговор
    Както сме я подкарали, на България ще и бъде нужна заупокойна молитва.
  • 127 арджентата

    6 2 Отговор

    До коментар #121 от "Фатих Мехмет":

    хаааааааааааааа Добре сте си живеели ... Крюрдите отлично се справят! Пожелавам им успех!
  • 128 гост

    3 0 Отговор
    Коментар 58 ,най -добрия коментар !
  • 129 Людмил Яворов

    5 3 Отговор

    До коментар #125 от "Крум":

    Круме, говориш хубави и истински неща, че трябва сами да вземем съдбата в свои ръце.
    Но правил ли си си сметката, че ние винаги сме разчитали на готово някой да ни оправи, да ни спаси.
    То не беше Костов, то не беше Царя, то не беше Бойко, то не бяха разни други.
    Сега пък Слави се напира да влиза в политиката. Съветът ми е той да не влиза в ГОЛЯМАТА ЛЪЖА И ИЗМАМА наречена политика, защото някъде ще сгреши и жестоко ще съжалява ако има съвест, че е измамил народа си гласувал му доверие.
  • 130 Бай Спас

    15 0 Отговор

    До коментар #58 от "Константин":

    Изкам да поздравя лицето Константин за неговия точен, правилен и прецизен коментар. Признавам си, че аз не съм допринесъл за родината си. Аз също смятам, че народ който е завистлив, егоистичен и продажен няма бъдеще. Не съм Живял прекалено дълго за да видя как родината ми умира.
    Не искам да надживея родината си.
    Дано България я има и след мене.

    Коментиран от #159

  • 131 Фатих Мехмет

    22 1 Отговор

    До коментар #125 от "Крум":

    Аз живея отдавна в Германия. Добре съм си. Не правя лошо на никого. Имам доста приятели от България - българи и турци. Нямаме никакви проблеми помежду си. Съгласен съм да се обединим. Никой не избира какъв да се роди. Всички сме хора.

    Коментиран от #142, #187

  • 132 Тотален бунт

    16 2 Отговор
    Тотален бунт срещу властта е нужен. 30 години България се управлява без грам визия за развитие. Тотален разпад на всичко съградено преди това. Заедно с лошото се изрина и доброто. Политиците са откровени мафиоти, престъпници и марионетки на бизнеса, който никога не се е интересувал от народ и нация, а от евтини наемни работници. Изборите се купуват, а властта се крепи на парите от еврофондовете и престъпното послушание и дупене в ЕП. Парите от еврофондовете, които не се крадат, се изразходват по най-безумния начин. Пример - прави се фитнес-площадка в село Горно-нанадолнище, чието население наброява 10 жителя със средна възраст от 75 години. От Европа не знаят какво е състоянието от нас и казват - даваме ви пари за облагородяване на селските райони, но тъя като си мислят, че селските райни у нас са като при тях и липсва само финтес - плащодка, дават парите именно за това. Нашите политици и общинари, всичките мафиоти, вместо да откажат тези пари и да кажат, че ни трябват пари за инфраструктура, за канализация, за училища, за болници, за осигуряване на поминък на населението, взимат тези пари, крадат от тях половината, построяват някаква тъпа фитнес-плащадка, която след два месеца е счупена и окрадена от циганите и това .
    Докога народът ще спи и мълчи??? Докога????
  • 133 Плашещо е и това

    10 1 Отговор
    че никой не знае или по-точно не казва колко точно са циганите. По мои наблюдения при пътуванията ми из провинцията, циганите много повече от над 2 милиона. В провинцията, извън големите градове над 50 000 жителя, не само в Северозапада, но и в Североизтока, в Централна България и т.н. циганите са преобладаващото мнозинство.
    Никой не казва тази истина.
  • 134 Нннн

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Osman":

    Българските турци са максимум 380 хиляди циганите около 1 милиона Официално 360 хиляди Българите мохамедани колко са
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Йозгюр Джемали

    5 3 Отговор
    Абе лека полека ще станем наравно и заедно и задружно ще мааме кючеци
  • 137 Osman

    8 11 Отговор

    До коментар #116 от "арджентата":

    Така си мислиш ти. Всъщност сте най некадърното племе в света. Мелези между 100 народности. Никакви българи не сте. Истинските българи бяха изклани преди повече от 1000 години от княз Борис по поръчение на ромеите. Насила приехте християнството. О тогава до сега който е минал през земите ви той си е оставял семето. Получил се е един буламач който го няма никъде по света. Единствения прираст на населението в булгаристан идва от циганите и отчасти от турците. Като прибавим и тотално простите ви политици които си избирате , не е чудно защо сте най бедната държава в Европа.

    Коментиран от #138

  • 138 JPower

    6 0 Отговор

    До коментар #137 от "Osman":

    Ти си болен бре , оди в туркия да ти извадят някой зъб.....
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Бай Иван

    8 0 Отговор
    30 години демокрация!
  • 141 ТОЧКАТА

    13 0 Отговор
    Преди 30г оня с едното око РАН и колегата ЪТ/от РАНДКОРПОРЕЙШЪН/ по искане на Луканов написаха,, доклад за очакваните резултати от прехода към демокрация и пазарна икономика,,.../ДОКЛАДЪТ РАН/ЪТ/....Хората си свършиха СЪВЕСТНО работата и....ПОЗНАХА ВСИЧКО....което стана и става....Та по техни преценки , ще станем около 5/6 милиона!!!!!!за период от 30/50 години.....Значи...назад ни е теглото......
  • 142 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #131 от "Фатих Мехмет":

    Да де ама нали се сещаш, че идеята на глобалната политика е да не сме обединени чисто по човешки. Те и затова вероизповеданията са отделно (ужким) от държавите. Та и те да сеят смут и паника! Няма ли религия, свършват и войните и други проблеми. Де е Киро на кирия...
  • 143 Dimitrina

    13 0 Отговор
    Винаги се дразня, когато за такива жизненоважни проблеми, обвиняваме ГЕРБ, БСП, Бойко и другите, съседа Кольо, дето си грабнал челядта и заминал за майната си, без да поглежда никога повече назад, и ни е виновен кой ли още не. Всички вкупом сме виновни! Всички! Днес прочетох, че необитаемите къщи в България са 1 000 000. Някаква стряскаща цифра имат и необитаемите села. То лошо, лошо, ама чак пък толкова лошо не е очаквал и най-черногледия песимист. Но това са фактите. Никой не може да ги оспори. Всички виждаме, че е така. Виновни сме, защото позволяваме да изчезва нашата България буквално пред очите ни, а ние само пишем по форумите. Още Вазов писа по онова черно и страшно време на турското робство: Стресни се, племе закъсняло!.. Неговите думи с пълна сила са валидни и днес.

    Коментиран от #145

  • 144 ggg

    1 0 Отговор
    http://www.worldometers.info/world-population/bulgaria-population/
  • 145 Фатих Мехмет

    15 1 Отговор

    До коментар #143 от "Dimitrina":

    Над 10 години работих в България. Имам висше образование. Изгубих си 10 години от живота. Съседа Кольо нормално е да замине. Тук в Германия първите 3 години постигнах много повече отколкото за около 10 години в България. И като се има в предвид, че дойдох без да знам думичка на немски. Точно правителството в виновно за всичко. Не ги защитавай...
  • 146 Реалист

    13 3 Отговор
    Няма страшно, ние по време на войната сме били под 3 милиона и пак сме се увеличили, ще намаляваме до време и пак ще се оправим, тази несправедливост не може да продължава вечно, може да е след 100 години, но имаме шансове да се оправим. Само не трябва да губим надежда, защото това е най-лошото...
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Yavuz

    11 0 Отговор
    Много са проблемите които отвратиха хората-здравеопазването, съдебната система, държавният терор върху малкия и среден бизнес, корупцията по всички етажи на властта, циганските набези.На един организъм храна и вода се дава когато е живо, а не когато е на смъртно легло.

    Коментиран от #157

  • 152 Aldin

    2 2 Отговор
    Bilgarite mraziat ziganite edin svetil den ziganite ste sa pove4e ot bilgarite togava bilgarite ste rabotiat za ziganite
  • 153 ббб

    5 0 Отговор
    В БГ. отдавна сме под 5 мил.....

    Коментиран от #167

  • 154 Дядо Митко

    5 1 Отговор
    България е на доизживяване. Тази ТЕРИТОРИЯ ще бъде обезлюдена още 21-ви век.
  • 155 Цар Борис III

    2 2 Отговор
    Защо избрах да се родя в тази страна.
    Защото майка и татко дойдоха тука от
    Италия и Свещената Римска империя.
  • 156 Янко партизанина

    4 1 Отговор
    Нас Червеното Знаме роди ни.
    И Герберското затри ни.
  • 157 Цанко Келменски

    5 1 Отговор

    До коментар #151 от "Yavuz":

    Държава с много проблеми и без никакви решения на тях е много ясно, че тази държава няма да я има занапред. Евала за правилните разсъждения придобити най-вероятно от богат житейски опит.
  • 158 Кальо Лидера

    3 1 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Адаша е много прав. България е загубена кауза.
  • 159 Ицо справката

    4 1 Отговор

    До коментар #130 от "Бай Спас":

    Четох коментарите на лицата Константин и Бай Спас. Мисля,че те двамата заедно с още 20-30 души оттук имат най-правилната преценка за ситуацията в родината.
  • 160 225593

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    Всички сме виновни за ситуацията с демографията ,ко ми развивате философски карти ,дето нямат нищо общо с реалността.
  • 161 Константин

    9 0 Отговор

    До коментар #98 от "Петър Андонов":

    Относно немците - те също така бързо изчезват. Както казах народите съставени от единаци нямат бъдеще. За добрата икономика на немците - това е друга тема.

    Има един мъдрър човек който е казал " Съединението прави силата"
    Не случайно от древни времена хората живеят в племена.
  • 162 stupid dog

    5 0 Отговор
    То котки няма вече,те Човеци търсят!!!

    Коментиран от #173

  • 163 Димитър

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "това ти е проблема":

    Аз не чакам никой за нищо не си ме разбрал правилно. Казвам че държавата я управляват депутатите а те би трябвало да мисля за народа а не за себе си и да ми строят метро и пътища. Вдигат данъци ток вода и тн. После дават 5лв за пенсии и 20 лв за заплати. Те ти взимат 50лв дават ти 10, кел файда.
  • 164 Дядо Благоев

    3 2 Отговор
    Мързелът е причината, и безотговорносттс.
  • 165 777

    2 3 Отговор
    циганите са българите на бъдещето !
  • 166 Jjjjjjk77777

    5 0 Отговор
    Ако още десет години управлява герб може и един милион да останем и два милиона магистрали да има

    Коментиран от #168

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Кога ще ги стигнеме сърбите?

    5 0 Отговор
    Сърбия има същият демографски проблем като нас, но работят хората за разрешаването му. Имат специално министерство за демографските въпроси. От днес 01.07.2018 г за всяко първо дете еднократна помощ от 100 000 динара/около 850 евро/. За второ дете - две години по 10 000 динара/85 евро/ месечно. За трето дете по 12 000 динара месечно /малко над 100 евро/ ЗА 10 ГОДИНИ. За четвърто дете по 18 000 месечно/малко над 150 евро/ ЗА 10 ГОДИНИ.
    Кога ще имаме и ние таково министерство? Кога ще започнеме да решаваме този НАЙ-ВАЖЕН ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪПРОС?

    Коментиран от #171

  • 170 Бунтар

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Справедливост":

    Прави сте! Унищожават ни години! Унищожават ни "гладните деца" на социализма! Да, имаше прираст в социализма, имаше "равенство", имаше определени облаги, но не за всички! Партията беше "майка" и ръководеше! За последните 30 години /и особено последните 10/ мутрите доунищожиха малките и средни бизнеси, природата със презастрояване, народа с мачкане, страната с грозната си политика! Няма човек, който да не е засегнат от лудостта в образованието, абсурда в социалната сфера, страхотиите в здравната сфера, безочието в данъчната и правната система и т.н. Деца, пенсионери, трудещи се наемници или бизнесмени - всички са ощетени! Високи сметки, данъци, такси, лихви по кредити, измами СРЕЩУ ниски заплати, пенсии, печалби и нулева грижа от държавата! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ! Време е да се вдигнем всички и да излезем на улицата! Аз съм родител на 22 год.младеж с увреждане и съм отвън в палатковия лагер. Присъединете се към нас всички вие и изкажете НЕДОВОЛСТВОТО СИ ОТКРИТО! Да свалим и да съдим ТИРАНИТЕ! ПРЕДИЗВИКВАМ ВИ! АПЕЛИРАМ КЪМ ЕФЕКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ГРАДОВЕ! Да обединим протестите - "Системата ни убива", " Да спасим Корал", "Срещу КЕВР", "Срещу нов лифт и застрояване", с потърпевшите от Садово, Чепеларе, Роман, Монтана, превозвачите, пенсионерите /за увеличена пенсия с цели 4 лв./, таксиметровите услуги, българите в чужбина "Против геноцида на Борисов" и кой ли още не. ВСИЧКИ! ДА КАНАЛИЗИРАМЕ ЕНЕРГИЯТА и ОБЕДИНИМ ИСКАНИЯТА! ОЧАКВАМ ВИ ОТВЪН всички ВИЕ недоволни! Зна
  • 171 Фатих Мехмет

    5 0 Отговор

    До коментар #169 от "Кога ще ги стигнеме сърбите?":

    Ти се радвай, че не дават такива помощи. Защото ей тогава ще видиш как се множат още повече циганите.
  • 172 кинокритик

    3 1 Отговор
    Гледайте филма Последния мохикан БГ вариант.

    Коментиран от #179

  • 173 СссереМ

    1 1 Отговор

    До коментар #162 от "stupid dog":

    Те и Русия ги изядоха....
  • 174 Айде

    3 0 Отговор
    без излишен плач! След като вече три поколения се отглеждат и възпитават предимно диви егоисти, неспособни на колективно усилие, резултатът е закономерен. Аз съм пушач, знам че се тровя, най-вероятно ще се спомина от инфаркт или рак, ама от това никой не прави трагедия, и аз включително. Щом сам си избираш самоубийствен модел, ще си му сърбаш попарата и няма да проглушаваш ушите на околните, че се самозатриваш.
  • 175 Г.Георгиев

    3 0 Отговор
    Аз,мога да кажа само едно.
    И то е че Гърция постигна своята цел промениха името на Македония.
    Сега е наш ред с тези 5,6 млн.г-н Борисов да ни предаде на г-н Ердоган и старата песен на нов глас. ДА ЖИВЕЕМ КАТО РОБИ ВЕЧЕ МУ СНИКНАХМЕ.

    Коментиран от #196

  • 176 Непознат

    2 0 Отговор
    Няма страшно,колко по малко хора,толкова по малко пари от бюджета,това е важно за тях,всичко е пари и сметки за тях.За тъпите ни и прости политици не е важно да сме повече хора защото разходите скачат,важно е да сме малко.

    Коментиран от #178

  • 177 Радко Рядков

    3 0 Отговор
    Всички тези ужасяващи данни за България са в резултат на много години бездействие.
  • 178 Дон Сесар

    3 0 Отговор

    До коментар #176 от "Непознат":

    Всичко казано от вас е много вярно.
    За нашите управници не е важно дали има хора, важно е дали има достатъчно мъртви души с които да си попълват графите на гласували. Изборите са за това: просто една изкуствена фасада запред хората.
    Всичко е решено предварително от задкулисието и мафията.
  • 179 Слави

    3 0 Отговор

    До коментар #172 от "кинокритик":

    Най-вероятно ще го гледаме около 2040 година. Може и по-рано. Всичко си зависи от нас.
  • 180 Агент Коце

    2 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Браво на Калин Орелът за неговият безкомпромисен и правилен коментар.
  • 181 Проф. Калпашки

    2 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Между другото четох коментара на този човек. Смятам, че има много добри поетически заложби. Сигурно е много начетен.
  • 182 Полк. Симеон Антонов

    6 0 Отговор
    Едно време имахме и армия, а сега ...
    Не искам повече да задълбавам с традиционни клишета.
    Проблемът си е в нас, че стигнахме до това положение.
    Ще е добре да се спра, че може да кажа нещо не както трябва и може да обидя някой.
    Разочарован съм. Това не е моята родина България.

    Коментиран от #183

  • 183 Чудомир Радков

    4 0 Отговор

    До коментар #182 от "Полк. Симеон Антонов":

    Този човек със сигурност иска да каже много неща по адрес на някои висши субекти.
    Но явно този мъж е със много добро възпитание и затова сам казва, че е по-добре да си замълчи.
    Съветът ми е като видим нередност да не си мълчим, а за се борим.
    Лек ден.
  • 184 Нямате мозък

    4 1 Отговор
    Хората са си съвсем живи и си родиха деца в чужбината.
    Моите съседи отидоха двама, а сега са 4ма.
    Какви българи са изчезнали
  • 185 Нямате мозък

    3 0 Отговор
    Докато няма причина да си дойдат,.няма да си дойдат и още ще бягат.Те и мангасарите избягаха.Проверете колко чаавета са циганския квартал в Търговище и т.н
  • 186 АНТОАН

    5 0 Отговор
    Седем милиона, ама от тях над два милиона реално работят и живеят постоянно в чужбина,
    така че в България вече са останали по-малко от пет милиона, от които около два милиона цигани, един милион турци, два милиона пенсионери, половин милион инвалиди.
    Но броя на депутатите се е запазил
    и си остават пак 240 кратуни
    с по четири хиляди лева месечни заплати
    и десетки и стотици хиляди лева и евра
    от рушвети, лобиране, корупция, присвояване
    от еврофондове и обществени поръчки
    предателство и продажност
    на националните интереси.
  • 187 Живеещ в чужбина

    3 0 Отговор

    До коментар #131 от "Фатих Мехмет":

    Напълно съм съгласен с теб!Аз също живея в чужбина и съм от така наречените чисти българи!Мога уверено да кажа ,че 90% от живеещите с българско гражданство хора са с турско циганско самосъзнание и техните деца говорят отлично турски,цигански и езика на държавата в която живеят,но не и български!
    Това значи,че след около 20 год. половината население с български паспорти няма да говори български език,а след още 20 год . Българския ще се изучава като втори език в училищата след майчиния!Това всичко е в резултат на антибългарската политика на управляващитев последните 75 год.!
  • 188 Свой

    4 0 Отговор
    Какви седем милиона като сме вече пет, пет и половина. Честито Баце плана ти се осъществява!

    Коментиран от #193

  • 189 Бай хойДД

    4 0 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ НА ТИКВАТА И ЩЕ ОСТАНЕМ 3 МИЛИОНА ОВЧИ ДУШИ КОЙТО ЩЕ ЖИВЕЕМ В ПЪЛНА МИЗЕРИЯ И 80 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ ОТ КОИТО ПОЛОВИНАТА ОТКРАДНАТИ ОТ ПРЕСТЪПНИКА БУДА
  • 190 K N

    1 0 Отговор
    ДО АНТОАН МНОГИ СИ ПРАВ БРАТ ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПП ГЕРБ И КРАДЕЦА ББ
  • 191 Хойхой

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ефтини сензации":

    Щото преди комунизма какво имаше? Кал, къща в която на първия етаж бяха козите и пълна пазва с бълхи. Неблагодарна работа

    Коментиран от #192

  • 192 Дон Сесар

    3 0 Отговор

    До коментар #191 от "Хойхой":

    Да прав си, но поне е имало хора. А сега се броят на пръсти по селата, а градовете и те леко по леко обезлюдяват.
  • 193 Чудомир Радков

    2 0 Отговор

    До коментар #188 от "Свой":

    Ако Б. Б. остане на власт примерно до 2032г със сигурност ще бъдем между 2,500,000 и 3,700,000. От тези примерни цифри едно 40% ще са на възраст над 60 години.
  • 194 Агент Боце

    1 0 Отговор
    България както я е подкарала до 50 години е извън картата на света.

    Коментиран от #195

  • 195 Любо Ланеца

    1 0 Отговор

    До коментар #194 от "Агент Боце":

    Или може би по-малко?
  • 196 Ники Отворкото

    1 0 Отговор

    До коментар #175 от "Г.Георгиев":

    Ние сме роби. Роби на собствените си комплекси за малоценност.
    Такъв народ като нашия си е заслужил всичко което му се случва е което ще му се случи.
  • 197 Тома Неверни

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Аз по принцип се съмнявам във всичко, но на този коментар просто няма как да не повярвам.
  • 198 Ернесто Че Гевара

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Я го гледай ти. Този Калин Орелът разсъждава като мен революционно. С теб съм брато.
  • 199 Тодор Живков

    2 0 Отговор
    Преди щях да кажа следното:
    "Това което аз съм построил, вие не може дори да го боядисате" !
    Сега ще кажа:
    "Това което аз съм направил за този народ, вие не може дори да си го помислите" !!!
    Също ще добавя, че социализЪмЪт беше едно Недоносче, а демократизЪмЪт е едно огромно Бедствие.

    Коментиран от #200, #201

  • 200 Дядо Марин

    1 0 Отговор

    До коментар #199 от "Тодор Живков":

    При този човек на име Тодор Живков, живях и бях най-щастлив, защото бях млад.
    Никой от сегашните управници не може да се сравнява с него, камо ли да му стъпи на малкия пръст.
    Този човек никога няма да бъде забравен.
    Почивай в мир бай Тошо, липсваш ни много.
  • 201 Дядо Марин

    2 0 Отговор

    До коментар #199 от "Тодор Живков":

    При този човек на име Тодор Живков, живях и бях най-щастлив, защото бях млад.
    Никой от сегашните управници не може да се сравнява с него, камо ли да му стъпи на малкия пръст.
    Този човек никога няма да бъде забравен.
    Почивай в мир бай Тошо, липсваш ни много.
  • 202 един от всички

    3 0 Отговор
    Е,да ,ама тогава (1946-1989г) това беше Златният Век на България! Бумът в икономическото,културното и научно-техническото ни развитие, увеличаването благосъстоянието на населението .. бе последвано и от бум в неговата численост!
  • 203 Веселин Маринов

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    България си отива. Аз знам Българийо, аз знам. Че друга няма като теб. На колене БИ ПАДНАЛА ти в тоя свят. И в теб НЕ СЕ кълнем.
  • 204 Дядо Георги

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Днес излезе статия, че през 2080г ще сме под 5 милиона. Аз казвам: Ние ще сме тогава под 5 хиляди. Браво Калине за коментара.
  • 205 Любо Ланеца

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Браво на Калин Орелът. Няма по-як коментар от твоя.
  • 206 Ники Отворкото

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Мноо си прав брат. Нема ко да каа вече. Тва е.
  • 207 Слави

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Калин Орелът":

    Калин Орелът-президент на България.
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове