24 Юли, 2018 08:17 3 817 15

Сидеров: Симеонов е олигарх! Как се бори с богатите?

  • волен сидеров-
  • валери симеонов-
  • проверки-
  • шум

Защо под ръководството на Симеонов няколко пъти в седмицата се правят акции само в определени заведения

Сидеров: Симеонов е олигарх! Как се бори с богатите? - 1

„Питайте Сидеров." С тези думи вицепремиерът и лидер на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов отказа пред "Дневник" коментар на проверките по морето на коалиционния си партньор и председател на "Атака" Волен Сидеров.

На въпрос каква ще е съдбата на коалиция "Обединени патриоти" и дали НФСБ ще я напусне Симеонов отвърна: "На такъв елементарен въпрос в момента не мога да ви отговоря."

Миналата сряда той заплаши да напусне управлението заради приети промени в закона за приватизацията, за които смята, че са в полза на братята Кирил и Георги Домусчиеви.

След това Сидеров заподозря Симеонов в тормоз над бизнеса и обяви свои проверки по морето. Днес той публикува във "Фейсбук" видеозапис от интервю за в. "Черноморски фар", в което казва, че ще продължи проверките, за да разбере защо под ръководството на Симеонов няколко пъти в седмицата се правят акции само в определени заведения.

Според Сидеров се убивала част от най-големия курорт у нас - Слънчев бряг, въпреки че можел да стане известен в цял свят. По думите му атакуваните заведения били в колапс, а приходите им спадали.

"Каква отговорност ще поеме Валери Симеонов за това? Валери Симеонов се прави на герой, че води битки срещу олигарси. Той самият е бизнесмен милионер", казва още Сидеров.

Пред партийната телевизия "Алфа" той обясни, че не води война със Симеонов, а иска да предотврати войната с определени заведения и обекти.

Във видеото във "Фейсбук" Сидеров допълва, че и той, и третият коалиционен партньор в "Обединени патриоти" - Красимир Каракачанов, искат трите партии в коалицията да се явят заедно на изборите за евродепутати и местния вот догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вече бивш симпатизант на АТАКА

    46 2 Отговор
    Г-н Сидеров реших да напиша този пост, за да ви покажа колко много съм разочарован от Вас. Аз съм националист и патриот в дъното на душата си и се гордея с това. Винаги съм гласувал за Вас въпреки, че от избори на избори все повече губех вяра. Надявах се, че се лъжа, като наблюдавам действията Ви през годините, но явно не съм се лъгал, а просто съм искал да заглуша гласът на разума в мен. На последните избори отново гласувах за Вас и останах крайно разочарован, че се обединихте с ГЕРБ само и само, за да се докопате до властта. А помнихте ли, какви пламенни речи държахте срещу ГЕРБ и Борисов, защото аз всичко помня? Вие сте най-голямото разочарование за мен. Ако исках да гласувам за ГЕРБ, щях да гласувам за тях, но понеже съм патриот и националист винаги гласувах за вас, а вие ме предадохте, както предадохте и всички останали гласували за Вас като се присламчихте към ГЕРБ. ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТЯ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС. ВИЕ БЯХТЕ ПОСЛЕДНАТА МИ НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ТАЗИ БЕДНА И ИЗТЕРЗАНА СТРАНА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 варна

    20 9 Отговор
    Смятам, че всички политици в България не са стока.
    Но все пак единствения политик от когото имам пряка полза - мога да спя въпреки че живея на метри от Морската градина- е Валери Симеонов.
    Сидеров за пари и майка си ще продаде.
  • 3 Преброяване на бесните язовци

    27 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вече бивш симпатизант на АТАКА":

    Уж всичко помниш, ама май не помниш за златния пръст на Болен... Ако помнеше, защо гласува пак за него на последните избори? Иначе и аз като теб съм националист, патриот и бивш атакист. Ама аз лично спрях да гласувам за тоя пудел още след президентските избори 2005-2006 г. Забравих кога точно бяха.
  • 4 Азазело

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вече бивш симпатизант на АТАКА":

    Кат си пееш Пенке ле,кой та слуша.
    Дреме му на Волен.
    Нали далаверата върви.
    А пак гласувайте за тая шайка!
  • 5 Ех, човече

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вече бивш симпатизант на АТАКА":

    Колко добронамереност и искрено разочарование! Май няма място за свестните хора на този свят, особено в България!

    Коментиран от #6

  • 6 Вече бивш симпатизант на АТАКА

    23 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ех, човече":

    Разочарован съм от дъното на душата си от Волен и Атака. До №3 - Не, не съм забравил и за златния пръст просто не исках да споменавам всички моменти на моето разочарование през годините, но както казах се опитвах да си обясня логично тези му действия и по някакъв човешки начин да ги оправдая. За това написах в горния си пост, че заглушавах гласът на разума си.
    А сега, който иска нека да ме плюе колкото му душа иска.
  • 7 Волен е продажник

    16 9 Отговор
    Не съм гласувала за патриотите заради Волен. Сега ще гласувам за Валери Симеонов. Всичко което прави е правилно. И за шума и за БМ.
    Волен е продажник.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 гост

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Волен е продажник":

    Кухар не виждаш ли, че е популист и играе театри да вземе гласовете на кратунки като теб щото манговците за него няма да гласуват понеже преби баби циганки на границата.
  • 9 Волен не е продажник

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Волен е продажник":

    Но явно Домусчиев и ДПС плащат много…...и като е със слабо сърце ❤… ..

    Коментиран от #11

  • 10 Опаааа

    8 0 Отговор
    Е повече не бих гласувал за този .
  • 11 плевен

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Волен не е продажник":

    Преди няколко месеца се направи опит за създаване на истинска националистическа партия.Демокрацията го ликвидира само както тя може-с пълно медийно мълчание.Как създадоха партиите си Сидеров и Симеонов? По телевизията. Но те бяха удобните "националисти" за Демокрацията. А такива не съществуват.
  • 12 00359

    14 3 Отговор
    Аз че съм националист- националист съм, но не партиен! - А, че има раздор в групата на ОП съм щастлив! Защо ли? - Ми защото тази коалиция не струва! Всичките се оказаха по- глупави от пожарникаря. Да влезеш в коалиция с най- наглото, тъпо и крадливо животно, но на практика да си под негово командване бе възможно най- тъпият ход! Желанието за властта им замъгли мозъците и поради тази причина трябва да си ходят, както и Биби. -Той е най- продажното животно и съсипа страната буквално! Само си помислете колко време ще ни трябва да му върнем заемите от 25 милиарда без лихвите при условие, че събираме от данъци около 27 милиарда на година? - Аз ще Ви отговоря! - Ще ни трябват около 50 години! Имате ли време да ги чакате? - А пари да ги връщате?
  • 13 Ivory

    4 1 Отговор
    Не се притеснявайте,когато наредят на Долен Сидеров пак ще се сдобри с Най големия разпространител на гей порно.
  • 14 Истината

    3 0 Отговор
    На Болен Сидеров пак са му свършили хапчетата
  • 15 Доброжелател

    3 0 Отговор
    Пий си хапчетата и си гледай жената и детето. В крайна сметка това е най-важното
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове