Last news in Fakti

25 Юли, 2018 10:19 35 856 82

Министър яхна червено Porsche

  • долорес арсенова-
  • порше-
  • porsche

Ех, хубаво е да си министър! Дори и бивш! На практика го показа Долорес Арсенова, министър на околната среда и водите в правителството на Симеон Втори, пише в. "България днес".

Освен къщичката, която си вдигна в полите на Витоша, сега бившата министърка се е обзавела и със суперскъпо и супергъзарско червено Porsche за близо половин милион лева, видяха топпапараците на в. “България днес”. Откъде точно идват парите на богатата бивша министърка, не е много ясно. Знае се само, че мъжът ѝ се занимава с бизнес, като преди време се появи информация, че продава лекарства за онкоболни на държавата с 300% надценка. Дали това е така, можем само да гадаем, но като гледаме какви коли кара Арсенова, очевидно до какъвто и бизнес да се докосне, той ѝ носи огромни приходи. Случайно или не, материалното положение на фамилията рязко дръпна нагоре след участието на Долорес във властта.

Колата, която струва близо половин милион, освен всичко друго е и със специални номера. За да се отличава от простолюдието, возилото на министърката е обозначено със СБ 121212. С дванайсетки са и останалите коли на фамилията, които не падат под ауди.

Всички коли на семейството на Арсенова са с еднакъв регистрационен номер.

Долорес, която тази година навърши 54 г. и от миналата година се радва на внуче, освен със спортния звяр, който шофира, привлича внимание и с младежкия си спортен вид.

В модерен тесен клин, маркови маратонки и екип, решен в свежи цветове, министърът на екологията от правителството на Симеон Сакскобургготски слезе от поръчковото кабрио, за да си напазарува от близката аптека.

След това Арсенова се разходи във видимо добро настроение в компанията на брадат мъж в квартал “Лозенец”, близо до мястото, където през 2017-а синът ѝ Калоян Арсенов беше арестуван за пиянска стрелба с боен пистолет след празненството по случай раждането на бебето му.

Гъзарското Porsche е собственост именно на Калоян, подарък от мама Долорес по повод 30-ия му рожден ден през 2015-а, установи проверка на в. “България днес”.

Младият Арсенов явно е заменил модела “Turbo S”, който се оказа индивидуално изпълнение с гравирани инициали на седалките, с Rolls – Royce - а, който получи отново от майка си и отново като армаган през 2017-а, по повод сватбата му.

Аристократичната лимузина струваше на щедрата родителка около 1 млн. лв.

Арсенови могат да се похвалят и със спортно Audi А8, както и с BMW X5 в колекцията на семейния им автопарк.

Общото между возилата на царската министърка и фамилията ѝ е фактът, че освен бързи и скъпи, колите винаги са и с еднакви регистрационни номера - 12 12 12.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 двулична

    211 5 Отговор
    уж министърка на околната среда, а товари атмосферата с СО2. Що не кара Приус или тесла, или друга брадва?

    Коментиран от #54

  • 2 жури

    236 4 Отговор
    Наглее щото е безнаказана, ама бих искал да я видя на Видовден, в тесния клин и свежите цветове.

    Коментиран от #55, #78

  • 3 всички около царчето забогатяха

    283 3 Отговор
    всички около царчето забогатяха от министерстването си !
    за 800 дни добре оправи нацията тоя !

    Коментиран от #4, #37, #82

  • 4 кореняк

    143 4 Отговор

    До коментар #3 от "всички около царчето забогатяха":

    То да бяха само "всички около царчето"...
  • 5 чубака

    196 4 Отговор
    Какъв е тоя чубанин, който се качва в Поршето? Бивш политик с коли за 2-3 милиона лева...Трябва да се разследват до дупка. Проблема е, че след определен момент разследванията стават невъзможни, защото вече са откраднали толкова много, че могат да подкупят всичко и всички...

    Коментиран от #21

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ха ха

    100 4 Отговор
    едва ли от това ще стане по-красива... все ще си мяса на крокозъбел )))
  • 8 гост

    124 1 Отговор
    Аз си мислех,че има е държава и ще почнат едни"проверки"ама както е казал народа:Гарван гарвану око не вади!
  • 9 Бай Ой

    55 5 Отговор
    Ето на това се вика журналистически изказ - "Гъзарсо Порше" ;-)
  • 10 1111

    110 7 Отговор
    Дано всички крадени пари не им стигнат за лечение!
  • 11 Бат Сали

    115 3 Отговор
    Дано си е купила лекарства за онкологично заболяване ,от тия който продаваше мъжът и на нещастните болни , а и тия който трябваше да разследват случая и те да стигнат до такива лекарства.Ония от горе не забравя.
  • 12 Премиер

    95 0 Отговор
    Пожелавам и всичко хубаво.Господ си знае работата
  • 13 NAZI

    99 8 Отговор
    А разправят, че народният съд е бил лошо нещо.

    Коментиран от #57

  • 14 Монтреал

    86 7 Отговор
    Вместо да ги линчува, раята само мучи, а най големите юнаци се осмеляват да заканват по форумите, ха ха ха
  • 15 Alfa Rome 156 TI

    42 4 Отговор
    Олеееее, СБ 121212! Това коя община е?
  • 16 Eколог непрактикуващ

    45 1 Отговор
    Да живей екологията...тия коли са баш еко...
  • 17 кофа

    16 14 Отговор
    Audi a8 не е спортно.

    Коментиран от #22, #24

  • 18 БАЙ ГАН4О

    38 1 Отговор
    Приятелю не всички само мучат,ще има и продължение,колкото и да не ви се ще и то скоро анадънмъ
  • 19 ба ги другарко

    39 1 Отговор
    може би на снимката е Злати Златев-Златистия ... от вис-2 ...
  • 20 гост

    64 1 Отговор
    Моята майка ми подари тениска.
  • 21 прав си

    52 1 Отговор

    До коментар #5 от "чубака":

    нали станишев прие закон да не се търсят престъпления и да не носят наказателна отговорност!Сега в пес лиже евро за..ници - тука е НЕизбираем и след 100 год.
  • 22 onq s konq

    21 8 Отговор

    До коментар #17 от "кофа":

    Ауди А8 може да бъде с до 430 коня дизел и 500 коня бензин .И както е казал шопа-"мога да спортувам,мога и да си почивам".
  • 23 Сталин

    75 2 Отговор
    Айде да и направят проверка за произхода на парите.Ако бяхме народ трябваше да сме запалили парламента и министерски съвет 100 пъти.

    Коментиран от #79

  • 24 Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "кофа":

    А и все още няма как да го е получила,дяже и да е поръчано ..предполагам че са се объркали с R8
  • 25 Ахаха

    54 10 Отговор
    Ами партия ГРОБ те я създадоха, сега грабят с пълни шепи от властта. Гроцарите всяка година дават повече за здравеопазване, като повечете отива в джоба на Долоресчетата, а за народа все по-малко пари има, макар че ужким се води увеличение. Това докозва Гробаджиите колко нагли управленци са. Това са хора без капка морал. За тях е възбуждащо да правят скъпи подаръци купени с кървави пари на свой приятели или рода, с което да се правят на Дон Корлеоне фамилния благодетел
  • 26 PlimP

    18 1 Отговор
    Бѐлимел е село в Северозападна България. То се намира в община Чипровци, област Монтана.
  • 27 Гост

    46 0 Отговор
    То и обикновените пазачи забогатяха,та вие за министърка се хабите.В МБАЛ Света Анна Варна,шефа на пазачите има Мицубиши Лансер и Мерцедес СЛК,почти нови и с хубави номера.Охранителите също не лъжат с коли.И това всичко от кражба от такса паркинг.Държавата ни е такава.За министрите милиони,за слугите им хилядарки.
  • 28 дедо Шишарко

    36 0 Отговор
    Страхотна КОМПЛЕКСАРЩИНА!
  • 29 ПРОСТ

    36 3 Отговор
    С ПРОСТ НАРОД НЯКОЙ ЖИВЕЯТ КАТО КРАЛЕ БОКЛУЦИ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ
  • 30 Българин

    47 0 Отговор
    Идваш и си отиваш на крака, не на порше или каквото и да е такова. Другото е снобизъм, тъпоумие и прахосване на огромни ресурси за задоволяване на болното им его. Те обаче няма как да го разберат, защото са по наклонената плоскост и се спускат без да го разбират.
  • 31 Тъпи Българе

    40 5 Отговор
    Щом не протестирате,значи сте добре.Нека да карат Поршета!
  • 32 ТЪП НАРОД

    57 1 Отговор
    ...НЕ ХОРА,ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТЯХ ЧЕ КРАДАТ....,ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАС,В МЕН И В ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КЛЕТИ ХОРИЦА НА ТОВА,ИНАЧЕ РАЙСКО,ПАРЧЕ ЗЕМЯ,КОИТО ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА.....И САМО СИ ПИШЕМ КОМЕНТАРИТЕ ТУКА....
    АКО НЯКОГА ИСКАМЕ ДА СЕ ОПРАВИМ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ СОПИТЕ И КАТО ПО ВРЕМЕТО НА Виденов....."УДРИИ' БЕЗ ДА ГЛЕДАШ КЪДЕ....."
  • 33 Йосип Броз Тито

    29 0 Отговор
    Хах, каквото и да си купи, няма да осъзнае, че ковчег джобове няма...
    Където ще отидем ние обикновените хора, там ще отидат и такива индивиди, които парадират, че са нещо повече от нас... Сега нека се радват, но и те ще легнат в една дупка 2 на 2...хахаха

    Коментиран от #65

  • 34 Кучето

    28 2 Отговор
    Роби ще сме, докато не се уважаваме като народ! И ще си седим по форумите и ще лаем, пак те нека си карат ''поршетата''...
  • 35 Велики Преслав

    38 0 Отговор
    Елате да видите от къде идват парите на Долорес. Докато беше министър тя си направи на язовир Тича, който е за питейни нужди, малък ВЕЦ. Майната им на селяните от Шумен,Преслав и Търговище и околните села.
  • 36 ба ги другарко

    31 5 Отговор
    Калоян Арсенов е на снимката :) извинявам се :) синът на тая крадла е това... но го раздава и той гангстер :) от брадичка катинарче е минал на брада... трудно се разпознава :) колата е порше 911 карера ес ...
    хора на вис-2 са :)
  • 37 Майка им мръсна крадлива

    40 3 Отговор

    До коментар #3 от "всички около царчето забогатяха":

    Тоя мръсен комарджия, наричащ себе си цар незнам защо, за мене е един пропаднал бастун търсещ навремето някой лев които БСП щедро му обещаха естествено в замяна на безусловната му любов и финансова подкрепа когато се възкачи на трона!! А тая що не гние в затвора незнам, явно прокуратурата и съда бездействат за пореден път!!
  • 38 Стефан

    35 1 Отговор
    Помня че когато свалиха Костов казаха че идвал НОВ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА, сега като се сетя, братя Велчеви, тази особа, Любка Качакова, Владо Каролев, че и най големия морал сегашния премиер, Никито Василев, имаше един грездей дето беше на яхтата с доктора, абе морал, Емел Етем с държавния резерв, дето сега го няма че и царя с неговите имоти и претенции, но такива сме си ние,
  • 39 ба ги другарко

    22 3 Отговор
    е, няма как да се опълчим срещу такива поради простата причина, че сме смъртни :) мил ни е живота :) ако можех да оживявам като на филм и да съм екшън герой, то да съм ги изтрепал такива още преди години :) нямаше да има нито един престъпник, освен мен килъра им :) ама тъй като живетецот си ни е мил и си лаем само из нета :) и да иде някой срещу подобни, то ще го хванат и после убият или убият на момента, така че няма смисъл да се хабим :) а и заграбеното не можем върна... те имат внуци дори... кой по-напред да очистим? как ще им вземем заграбеното? кой може да върви с/у дс? не става!
  • 40 ХХХ

    10 8 Отговор
    "Не падат под ауди" - как така да падат под него други коли? Авторката е просто скандална и съмненията за неграмотност и простота на изказа вече са не само съмнения. Научете се да пишете според общоприетите правила, ако не искате да изгниете в жълта медия...успех!
  • 41 маймун

    20 2 Отговор
    то нали комарджията това им обеща , че ще ги оправи за 800 дни!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Георгиев

    16 0 Отговор
    По мое мнение Арсенова е кръстена на очарова на легендарната испанска комунистка Долорес Ибарури! Само й петни името!
  • 44 Онкоболен

    35 0 Отговор
    Ще Ви посоча един от начините за кражба на гърба на онкоболните: - лекарството "Зитига" или арабиратеронова киселина в България се продава от 6 500 до 6 800лв. То се използва за лечение на рак на простатата. В Русия то струва 800-1100$. Производителят е една и съща италианска компания!!!
    Нещата са същите със всички скъпо струващи онколекарства. Примерно "Золадекс" - когато в България струваше 900 лв., в Париж по аптеките беше 120-150€.
    Проверено!
    Бъдете здрави и да не Ви трябват такива лекарства!!!
  • 45 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 0 Отговор
    На гилотината тая и котилото и и всички заемали управленски пост от 1989г насам
  • 46 Някой

    17 2 Отговор
    Около това нищожесъво царя нямаше един свястен човек всички бяха интересчий. Със самото идване на царя му беше обещано да крадът на корем иначе комунягите и ДС.нямаше как да премахнат Костов.
  • 47 Ташеfffff

    15 0 Отговор
    Е Няма Такава Държава!!!
  • 48 From USA

    31 0 Отговор
    Тази мърла, точно преди да стане министър, живееше в кв. Слатина в двустайна панелка. Сами си правете сметката как се краде в България и как Ви правят на маймуни такива, като нея!
  • 49 Гост

    8 1 Отговор
    Ако направят летище да Банкя след години да се появи заглавие, бивш премиер си купи самолети. Да им е честито.
  • 50 666

    13 1 Отговор
    Да ги обесим !
  • 51 Венцислав Христов

    5 0 Отговор
    Е къде отиват данъците и таксите за застраховка,на старите автомобили които се движат по пътищата на България.
    Това пиша в разрез на друга статия,в която се споменава че ще се,вдигат цените на застраховката на автомобилите.
    А там се споменава за милиарди лева.Главата ми него побира.Просто незнам какво да си мисля.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 vasik atanasova

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "двулична":

    ЗАЩОТО КАКВОТО ЕМОЦИЯ ЩЕ ТИ ДАДЕ ПОРШЕТО И АУДИТО
    ТОЙОТАТА НЕ МОЖЕ
    НИЩО ЧЕ Е НАЙ ЗДРАВАТА
    НО ТОЙОТАТА СИ Е СЛУЖЕБНА КОЛА
  • 55 цоле

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "жури":

    видов ден има само за раята не за господарите
  • 56 Gotik

    3 1 Отговор
    Всите Българи сме от същото тесто, "вари ги печи ги - все тая" завиждайте на воля и си чесайте езицие, след още някоя година всички ще сме на социални и с БМВета 😁
  • 57 Консерватор

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "NAZI":

    Лошо е, защото на такива като тази им даваха по още едно "порше".
  • 58 ИЯО

    4 0 Отговор
    ....коментар отнякъде педи около 10 и повече години по повод на министърката:
    "....... със звучното българско име Долорес Арсенова......"
  • 59 гнида

    10 0 Отговор
    Да разбирам ли , че това порше е купено с пари от онкоболни хора ?
  • 60 00359

    14 0 Отговор
    Ей това е пример за състоянието на цялата държава. Чиновниците влизат някак бедни в управлението, а после изведнъж техни роднини и или пък съпрузи и съпруги се оказват много "успешни бизнесмени" ... - Защо така някак "странно" забогатяват... -Само че проблема не е в тяхната наглост, недобросъвестност и кражби! - Проблемът е в нас! До като стоим и гледаме безучастно ще се случва именно това! -Стойте си по къщята и гледайте как този или онзи нагъл държавен чиновник се оказва със сметки, дебели и активи за милиони. - Стойте си в къщи! Не онези които рушат обществото ще съсипят държавата, ние всички останали които гледаме безучастно ще я съсипем. Защото по цял ден блеем и гледаме как най- безцеремонно най- противната част от населението ни краде и заробва.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 666

    6 8 Отговор
    Ако може, всеки ще се възползва, така че тихо!!!
  • 63 666

    13 0 Отговор
    Нещо май забравихте Милен Велчев и тия от НДСВ
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Грабвайте телата

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "Йосип Броз Тито":

    Само дето простите хорица умират почти всеки ден по веднъж, а богопомазаните - и те ще се гътнат, ама само веднъж...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Християнин

    13 1 Отговор
    Някога, някъде прочетох един израз: всичко което притежаваш - притежава теб. Имал съм много наблюдения върху заможни и успешни хора. Вярвайте ми, че въпреки лъскава та опаковка, не бихте искали да сте на тяхното място. Истината е, че големите пати носят и големи ядове. В най-добрият случай тези, които свършват като алкохолици са меко казано помилвани от съдбата. Бог си знае работата. Аз за себе си съм осъзнал една стара житейска истина "по малко с хлебец". Вярно е, че ние от простолюдието живеем бедно, оскъдно, но съм осъзнал, че Бог винаги е с нас в трудните моменти. То е като природен баланс. Бог никога не оставя добрият човек, спазващ десетте Божи Заповеди - абсолютно никога. А видов ден винаги идва, дори и за министърката- той също е част от природният баланс.

    Коментиран от #80

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Бакша

    5 0 Отговор
    Бойко легализира откраднете пари и сега хората живеят хубаво ама не мога да си обясня защо са толкова прости и правя тая показност крал крал ял ял трай те си бе иначе сте живи и здрави три Живота няма истина да ги изхарчите тия пари обаче и акъла ви работи за да успеете стискам ви палци
  • 70 Bil

    3 0 Отговор
    Усвоила,усвоила и се успокоила,че делата и са приключили.А иначе на дърт г.з -БЪЗ
  • 71 Въйй

    7 0 Отговор
    Въйй, много важно че някой във властта крал крал пари и си позлатил гза и не влязал във затвора, такива бол с лопата да ги ринеш..
  • 72 Непознат

    6 0 Отговор
    Ееееееее ясно е от къде се парите,всички искат да са във власта.
  • 73 Онкоболен

    6 0 Отговор
    До 00359
    Това е начина, простете за сравнението, но трябва като през септември 1923, с вилите и брадвите!!!
    Бъдете здрави!!!
  • 74 Зелено

    1 0 Отговор
    Че може ли да има повече от една кола с напълно еднакви номера- 121212 и то ако са с СВ отпред?
  • 75 Obay

    3 1 Отговор
    До като си има балъци,ще има и тарикати!!!
    Айде на Поршето ооооо ооооо
  • 76 А БЕ

    1 0 Отговор
    И кУрни е лидер на социалистическата партия, но и тя е омразен КАПИТАЛИСТ , и за още капитализъм се бори със зъби нокти и с гол гъз !
  • 77 Биде

    4 0 Отговор
    И тя и мъжа и сина й са един дол дренки боклуци!!!Системата позволява на нея и мъжа й да трупат все повече и повече пари! И няма ли по дяволите да им приседнат всичките имоти, коли и пари? Голямо крадене пада, хей, но за милиони няма закони, а пък НАП за такива спи своя зимен сън.....
  • 78 ванката

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "жури":

    колега този видов ден за който мечтаете е мит тук е българия такива неща не се случват!!
  • 79 ванката

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сталин":

    много много точно казано "ако бяхме народ" но ние сме единици тип свободни електрони блуждаещи в нищото и правещи нищо за ближните си затова сме така можем само да плюем по форумите и до там!!!
  • 80 ванката

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Християнин":

    блажени са вярвящите нали така беше и така ще си умрат вярващите с вяра и надежда и нищо друго няма видов ден няма божия помощ има само илюзии!!!
  • 81 Тото милионера

    1 0 Отговор
    Тя ми е колежка парите са от от майката на прасето от депесето
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове