Last news in Fakti

25 Юли, 2018 14:34 11 226 29

Почина единият от пометените от щерката на млекарския бос

  • камион-
  • чистота-
  • софия

Починал е единият от пострадалите мъже при жестоката катастрофа, причинена от щерката на млекарския бос на „Пършевица“.

Припомняме, че Силвия Зорова отнесе двама чистачи с лъскавия си джип на Околовръстното шосе в столицата.

Кървавият инцидент стана миналия месец. 24-годишната дъщеря на млекарския бос управлявала лъскав „Мерцедес GL ANG”.

Първо помела два камиона на „Чистота“, след това и двама мъже, които миели шосето с маркучи. За кончината на мъжа съобщи съпругата му в социалните мрежи, пише Блиц.

"След едномесечна невероятна борба за живот, моят съпруг Митко Иванов почина благодарение на Силвия Зорова дъщеря на млечния БОС. За съжаление нито мъката, която изпитваме аз и синът ми, нито сълзите ми ще го върнат", пише почернената жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахмак

    142 1 Отговор
    Мир на праха му!
    А малката убийца къде е сега - на Бали, или в Доменикана?
    Предполагам ,че прокуратурата ще докаже, че работниците са скочили групово пред джипа.
    ВЕНДЕТА
  • 2 Бай Благой

    62 5 Отговор
    Бог да прости човека!
    Заглавието на статията просто кърти!-
    "Mercedes GL ANG" - не съм чувал за такъв модел до сега....да не е AMG?
    Не знам как на тази госпожа/госпожица Атанасова и дават заплата въобще?!?

    Коментиран от #7, #14

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    90 0 Отговор
    Какъвто е "БОСа" такава е и щерка му! БОКЛУЦИ!
  • 5 ттт

    34 4 Отговор
    Абе Мария, ограмотете се най-сетне, че от обща култура би трябвало да знаете, че доработката се казва AMG.

    Коментиран от #10

  • 6 гост

    29 1 Отговор

    До коментар #3 от "Един капитан":

    Трябва да се заведе граждански иск, прокуратура и застрахователи нищо няма да направят по обезщетението на семейството.
  • 7 Авто спеца

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Благой":

    А по-добре ли щеше да звучи АNG- J klas!
  • 8 Млекарят

    33 1 Отговор
    ЗарДи такив млекарсми щерки българия ще се превърне в една млекарница.
  • 9 Teo

    56 4 Отговор
    Жалко за човека, дано колегата му има късмет... За девойката съм сигурен, че нищо няма да й направят, тати ще плати и тя пак ще кара кола с на 500 к.с., която само за протокола е GLE 63 AMG S, редакторката е смотана... И ако сте истински журналисти трябва да натиснете колегите си от Нова и БТВ да дадат гласност на случилото се и тази пикла да влезе в затвора за дълго време, а не утре да се надруса пак и да убие повече хора.
  • 10 гост

    22 4 Отговор

    До коментар #5 от "ттт":

    Абе галфон, какво значение има каква е доработката на тоя Мерцедес?
  • 11 Кирил

    33 1 Отговор
    Просто трябва да стане кой е БОСА и съответната марка - БОЙКОТ - да спре да се купува
  • 12 Asо

    33 3 Отговор
    Това полубожество ще погуби още хора.Да ,съдиите са богове и няма как щерка на бог на млеката да бъде осъдена за смъртта на човек.Ние хората сме безсилни пред боговете.
  • 13 Irmao

    39 1 Отговор
    След като вече има убийство, няма ли да арестуват това човекоподобно?!
  • 14 Да да

    24 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Благой":

    Това е AMG на метан CNG и за по-кратко пишат ANG! Забавен момент в една трагична история! Бащата има пряка вина за случилото се! Дано я вкарат в затвора!
  • 15 ванкта

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "Един капитан":

    хората са го измислили много много отдавна но наще "умни" управници се правят че не го знаят ГО се прави на книжка а не на автомобила и тогава гледай цени на застраховки с всяко следващо нарушение застраховката скача за дадената шофьорска книжка но по-този начин няма да могат да рекетират хората които не си карат колите също така броят на автомобили е много по-голям от броя на книжки и мафията със застраховки ще обеднее ... всички знаем че тъпата кифла няма да получи наказание и пак ще си кара новия джип
  • 16 filo

    14 2 Отговор
    Тая да осъдят освен да полежи и да забавлява загорелите до краен предел затворници. По време на цялото и пребиваване в затвора всички дупки ще и бъдат запълнени. Така ще съчетава полезното, приятното и справедливото. Дано като излезе да се е вразумила.
  • 17 Гого

    24 1 Отговор
    Малката глезла трябва да и дадат 5години в сливенския затвор и да платят 200бона кръвнина!
  • 18 възмутен гражданин

    26 1 Отговор
    първо искам да изкажа моите съболезнования на семейството на загиналия човек бог да го прости това е самата истина братя БЪЛГАРИ нашите некадърни управници начело с Бойко да видят че ако е в някоя друга държава няма да гледат кой е и какъв пост заемат родителите на водача причинил ПТП направо го закопчават а в нашата Мила Родина мотото е за кокошка няма прошка а за милиони няма закони
  • 19 Пламен

    2 7 Отговор
    Случва се, трудова злополука.
  • 20 Дон Падроне

    16 1 Отговор
    Революция трябва и национализация на всичкия "частен" капиталистически бизнес на т.нар.босове . Докато те забогатяват главоломно за сметка на обикновения работещ човек ,който тъне в мизерия няма да има нормален живот .
  • 21 Ттт

    11 0 Отговор
    Синът на Трайков транс,като утрепа хората какво му направиха,НИЩО а го хванаха пиян и дрогиран
  • 22 Чък Норис

    10 1 Отговор
    От тоз момент спирам да си купувам мляко и кашкавал Пършинг.
  • 23 666

    0 4 Отговор
    И двамата са виновни!!!
  • 24 Тъп

    1 2 Отговор
    Не така на всеки може да селучи които не кара само на него няма как да се случи не е лесно и на самото момиче и на семеиството на този човек мир на прахъмо.....
  • 25 Кокошка и прошка

    6 0 Отговор
    И кооо?? Станало ли е нещо?? Девойчето си е зад граница, даже поства снимки от лятната почивка - някой провери ли и профилите по социалните мрежи?!? Да, да - това е ТЯ! Кво се пените и газирате, щом отсреща ви се бутат милиони, бе - знайте си мястото ! Ще мрете и ще негодувате, докато не легализираме ловците на глав - това е решението!!!
  • 26 Бакша

    1 9 Отговор
    Абе много сте прави .Чета вашите постове и се плаша.Нарича се трудова злополука че мият планото няма знаци на 300 метра .Хванете се да карате в тоя продънен град и ще разберете колко е зле организацията.А че това Дете ще пие хапчета роне 5 години за това че е згазила човек .кои го е грижа .Това че много хора си отидоха заради това бесхаберие на общината .Хора по спирки сгазиха после слагат предпазни колчета .Мият улици се едно че няма движение .Задайте си правилните вэпроси .Стиго с ная завист пропадняци .Кой как пишел .Незнам Причината заради която сме на това дередже .Сеирджии само плюете не се слагате в 2 те ситуации.да не е ударила линейка или патрулка .Няма означения на правилно разстояние и миячите го знаят не се пазят няма кои да ги пази .Човек да седи на 200 метра и да маха да се намали скороста .Та Галки сте AMG ANG това е новинота за вас .Мъка Булгаристан пълен с нещаснеци които само гледат другите и мечтаят .Помислете ПЕШЕХОДЦИ ТАКИВА НЕГРАМОТНИ!!!!
  • 27 Jek

    4 0 Отговор
    Момиченцата почнаха да се мислят за момченце. Нямаше да я боли главата ако караше Клио, Ярис, Джаз или нещо от сорта. За българите колата е все още статусен символ и на пиедестал, което е нелепо.
  • 28 гощо

    4 0 Отговор
    Сега част от печалбата на Пършевица ще се отклони за известно време към правилните места и ще се докаже,че човека е искал да се смоубие.
  • 29 Бай хойДД

    1 0 Отговор
    АБЕ ТИЯ НАПУРЛЕНИ КИФЛИ ДОКОГА ЩЕ ИЗБИВАТ ХОРАТА ТИЯ СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ АКО СМЕ БЕЛА ДЪРЖАВА ЗАТВОР И 200БОНА НА ОПЕЧАЛЕНИТЕ КОЕТО МАЛКО МЕ СЪМНЯВА НАЛИ ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ И ТИКВИТЕ И ТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове