Last news in Fakti

17 Август, 2018 00:00 22 890 36

ВИЖТЕ как КАТ ни следи за скорост (ВИДЕО)

  • радар-
  • полиция-
  • скорост-
  • контрол

5725 моторни превозни средства са проверени вчера в хода на спецакции по пътищата в страната

ВИЖТЕ как КАТ ни следи за скорост (ВИДЕО) - 1

Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол по пътищата на страната. Вчера акцентът на екипите бe проверки за скорост, ползването на обезопасителни колани и системи, техническа неизправност на автомобилите, неправилно изпреварване и невръчени фишове, като и вчерашният ден е рекорден по отношение на контролната дейност.

В хода на операцията полицейските екипи са проверили 5725 моторни превозни средства и 7682 души. Установени са 4673 нарушения, като са издадени 2208 фиша, 917 акта за установени административни нарушения, констатирани са 1548 случая на превишена скорост. Проверките ще продължат до края на месец септември, уточни главен инспектор Росен Рапчев от отдел „Пътна полиция“, ГДНП.

Отнети са 82 свидетелства за управление на МПС по причина неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 546 електронни фиша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ефект зироу

    175 18 Отговор
    Това не спира касапите по пътя - факт ! Просто на Боко му трябват свежи пари в хазната, които после да разпредели и оползотвори по "братски" !
  • 2 В Дубай е лошо идвайте хранете кози

    114 3 Отговор
    Тъй, тъй, спират за непуснати фарове посред бял ден в града. А ония с АТВ-тата, които нямат място на пътя продължават да ни пукат тъпанчетата!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 onq s konq

    32 88 Отговор
    Некои хора РЕВАХА ТУКА че имало джигити и КАТ не си вършели работата.Е СЕГА Я ВЪРШАТ,ОБОРУДВАНИ СЪС СВРЪХМОДЕРНИ КАМЕРИ от ВАШИТЕ ДАНЪЦИ!Е да,ама подбраха и вас за неизправните таралясници които карате и не само че пречите на движението,ами и замърсявате тотално ЛАНДШАВТА със трошките си!И е добре да си го знаете:Хората с бързи и сигурни коли ще продължат да си карат КАКТО ДО СЕГА,защото ИМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ ВСЯКАКВИ ГЛОБИ,но ВИЕ...ще "преустановите движение" защото като си платите глобите няма да ви останат пари за гориво.Аман от тъпи прошляци,дето искат НА ВСЯКА ЦЕНА да учстват в управлението на България!

    Коментиран от #6, #8, #27

  • 5 Леле-мале

    44 4 Отговор
    Петко, Петкооооо, прав си за всичко, но трябва да си оправиш правописа! Системата се "оправя", а не "управя" и "вас", а не "ваз" ! 😯
  • 6 Дон Кихот

    65 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Росинант, ти гУем баровец се изкара! Гледам и нови думи като ЛандшаФт си научил! 😀 Ако вземе да се научиш и да ги изписваш правилно, грешка няма да имаш! А знаеш ли колко сравнително нови, но неизправни таралястници има?!

    Коментиран от #9

  • 7 Ники

    64 8 Отговор
    От всички държави в ЕС ние контролираме , най здраво движението по пътища , мобилизирани яко полицай , акция след акция , спиране на автомобили масово ... Полицейската палка е СОЦ ... пособие което трябва да бъде забранено ... никъде няма палки .. щото не се спират коли , 3 години в европа да караш няма да те спре полиция .... при нас по 2 пъти на ден
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    6 36 Отговор

    До коментар #6 от "Дон Кихот":

    Не съм баровец,щото ако бях-нямаше да карам БМВ,а Порше.Друго ме шокира обаче-Що за човек е тоя,който ловко и без никой да го забележи ще изтрие Ф-то в употребената от мен дума "Ландшафт" и ще го замени с В,за да може после да ми прави ЗЛОБНИ ПРАВОПИСНИ ЗАБЕЛЕЖКИ?!
  • 10 Бай Тошо

    14 2 Отговор
    Който е решил да се трепе ще намери начин, камерите няма да го спрат
  • 11 Бай Онзи

    21 2 Отговор
    Санкции може да се налагат, сама ако има нанесени щети някому или на друг обект.Без видими щети, видимо тези наказания са извънреден способ за формиране на бюджет.

    Коментиран от #13, #29

  • 12 Ефтини сензации

    12 12 Отговор
    Вкарване на простолюдието в пътя е тежка задача. Най трудно е да се накара простолюдието да спазва законите.
    За простолюдието е много важно да нарушава законите и то демонстративно, защото така става по велико в собствените си очи. За това са и тия ревове, олеле взеха ми парите, простолюдието е свикнало законите да важат, ама за някой друг.
  • 13 Ефтини сензации

    3 10 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Онзи":

    Простолюдието думата превенция познава ли, или си поредния пропагандатор?
  • 14 Байкето

    4 3 Отговор
    Проблемите ги решава този, който има пари!
    Какво ще решиш ти, след като нямаш пари ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Марио Ангелов

    32 3 Отговор
    Еничари от Кат ,да сте живи и здрави изедници и дано ви е сладък хляба!
  • 19 789789

    37 2 Отговор
    Половината им патрулки са неизправни и с изгорели фарове и стопове (астрите), ама иначе спират за проверка на същото..
  • 20 пишман политици

    6 1 Отговор
    КАК Е ОБРАТНОТО НА POLICE ?
    ПОЛИЦЕ?
    Те това е!
  • 21 astyuiop

    16 3 Отговор
    НА МОЙТО СЕЛО АСФАЛТА Е ОТ ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА И НЯМА ДАЖЕ РЕЙСОВЕ.ПАТРУЛКА АКОСЕ ЗБЪРКА И ДОЙДЕ ЩЕ ТРЯБВА С ПЪТНА ПОМОЩ ДА СЕ ВРЪЩА.
    ЗАПОЯ ГО ПОЧВАМЕ ОЩЕ 7 ЧАСА САБАХЛЕЙМ НА БИРИ ДА СЕ ОПРАВИМ ОТ МАХМУРЛУКА НА РАКИЯТА.
    ЦАЛ ДЕН СЕ ПИЕ И СЕ КАРАОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ КОЙ КАКТО МОЖЕ И КОЛКОТО ДА НОСИ.НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗАЩОТО АЛЕСКИ СТРАТИЕВ И ТЪПОТИИТЕ КОЙТО ГОВОРИ СИ ОСТАВАТ НА 200 КИЛОМЕТРА.
    ЗА ТОЛКОЗ ГОДИНИ ТОНОВЕ РАКИЯ СЕ ИЗПИХА И НИКОЙ НЕ СЕ Е УБИЛ ОЩЕ.Е ДВА ТРИ ДИРЕКА ИМА ИЗКРИВЕНИ АМА ТОВА Е МЕЗЕ РАБОТА.ДО ДУПКА ГАЗ МИНАВА ВСЕКИ ПРЕЗ ПЛОЩАДА А ОБЛАКА ПЕПЕЛ ЗАД НЕГО Е 100 МЕТРА.
    НИКОЙ И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА РАЗВАЛИ НАШАТА ИДИЛИЯ И НАШИЯ КЕФ ЩОТО НИКОЙ НЕ МИСЛИ ДА НАПРАВИ АСФАЛТА ПЪК И ЗА КАКВЪВ ГРЕЗДЕЙ ДА НИ Е ТОЙ.
  • 22 onq s konq

    7 8 Отговор
    Мене камера ме не снима оти фучим като бесен с беенвето и камерата дока се сети кво да праи язе съм отлетел вече

    Коментиран от #33

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 112

    22 1 Отговор
    не е ли време кат да премине към нап.основната цел е събиране на пари,а не помощ на водачите и организация на движението
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Енцо

    6 0 Отговор
    аа как ни смучат парите ли.. даа
  • 29 Бай Тошо

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Онзи":

    Точно казано браво, ама никой не го проумява понеже мозъците са яко промити и каквото ни кажат ние сме съгласни
  • 30 Driving pleasure

    14 1 Отговор
    КАТ го играят просто като втора приходна агенция! Освен да събират пати нищо друго не правят! НИЩО!!!
  • 31 Пурко

    6 1 Отговор
    Лошо няма да има контрол,ама кога и как ще си съберат парите от глобите за чужденците,че и без винетки карат... А ние нито можем да влезем нито да излезем от България,ако нямаме винетки или имаме неплатени глоби...
  • 32 от милицията

    11 0 Отговор
    Това не е полиция, а държавна милиция! Тези хора нямат правозащитно отношение към гражданите, а репресивно. Подържат се в структура и численост единствено за защита на държавните структури, към населението имат само протоколна функция.
  • 33 аборигена

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Бпазя ти, коне! И мен не може да ме засече камера, защото с валяка толкова бавно минавам, че камерата първо се чуди, какво е това, после връща записа да провери да не се е заблудила, че нещо минава, после започва да сравнява б
    Аза данни що за чудо е това, характеристики, пшатени ГО, винетки, после докато чака да мина под камерата или настрани почва да снима такива като теб фурии и накрая забравя за мен с валяка, плнеже решава, че усвоявам средства по оперативни програми на Винету и докато се щуди аз се прибирам. Впрочем наистина тази държава неизличимо обсебена от арогантна мафия и от соца и досега. Колкото до КАТ, това им е работата да снимат, но относно ръководството им загубих уважение към него, щом и сега следжкато местни мафиоти чрез държавна шапка и гаранция, която не спазва, успяха да откраднат пари от ГО, и не се арестуват разследват и да върнат парите.
  • 34 незнайко

    2 0 Отговор
    Видях, че са се СКАТАЛИ през две платна разстояние на успоредната улица и са влезли в насрещното !!!
  • 35 Хасанчо

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това не е полиция, а държавна милиция! Тези хора нямат правозащитно отношение към гражданите, а репресивно. Подържат се в структура и численост единствено за защита на държавните структури, към населението имат само протоколна функция.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове