27 Февруари, 2012 09:05 688 0

Пишат тройки на министри

  • министри-
  • депутати-
  • герб
Пишат тройки на министри - 1
Депутати от ГЕРБ. Снимка: БГНЕС

Тройки са най-ниските оценки за работата на министрите, дадени им от депутатите от ГЕРБ, научи в. "Стандарт". Резултатите от анкетата в парламентарната група на управляващите са почти готови и ще бъдат предадени на Бойко Борисов след завръщането му от Тунис.

Допитването е анонимно, но този път се посочва от кой регион са депутатите, обясни шефът на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Така ще се получи представа и как се справят чиновниците от съответното ведомство с проблемите по места. Всеки от герберите депутати е запечатал в плик бележките си за кабинета. Те ще бъдат отворени само от премиера, който ще прецени в какъв състав да ги обсъди. Сред депутатите обаче вървят коментари кои са отличниците и слабаците сред министрите.

Общите сметки сочели, че средният успех на правителството е паднал почти с единица. "Пак ще има разправии, защото депутатите искат да трупат на наш гръб дивиденти за предстоящите избори", коментира министър, който бе сред най-слабо оценените в предишната анкета. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА