Last news in Fakti

13 Март, 2012 11:49 775 0

Авария спря трамваите за Илиянци и Обеля

  • трамваи-
  • илиянци-
  • авария

Временно е спряно движението на мотриси с номера 6, 11 и 12

Временно е преустановено движението по трамвайни линии с № 6, 11 и 12 в участъците от спирка "София – север" до кв."Илиянци" и от "София - север" до кв."Обеля", съобщиха от Столична община.

Причината е липса на напрежение към подстанции "Военна рампа" и "Надежда". Няма информация дали изграждането на втория лъч на метрото не е причина за аварията.

За обслужване на пътниците са осигурени допълнителни автобуси, които ще се движат от Централна гара, по бул."Мария Луиза", "Рожен", "Илиянско шосе" до кв. "Илиянци". Автобусите по линия 150 ще обслужват пътниците до кв."Обеля".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА