Last news in Fakti

14 Март, 2012 15:01 1 867 3

Моника Йосифова ще съди Мирослав Найденов

  • моника йосифова-
  • мирослав найденов

Моника Йосифова ще съди Мирослав Найденов за изказванията му. Тя каза, че е изненадана, че името й се споменава в корупционен скандал в Австрия. Йосифова предупреди, че всеки, който твърди, че е замесена в подобен скандал, ще го подведе под отговорност.

Аз съм работила за имиджа на България – нямам от какво да се притеснявам и абсолютно нямам за какво да се срамувам за нещата, които съм свършила, заяви Моника Йосифова по повод договора на известния лобист Петер Хохегер с българското правителство.

Преди няколко дни Найденов каза, че "в Австрия има разследване, което се отнася до България". "Разследва се за пари, които са отивали към австрийски политици чрез българското правителство от времето на Тройната коалиция", каза още тогава Найденов и спомена името на Йосифова.

Някой в момента се опитва да измисли и да създаде изкуствен скандал в България, а причината за атаките Йосифова вижда единствено в това, че живее с лидера на БСП Сергей Станишев.

Моника Йосифова посочи, че по никакъв начин нейното име не е замесено в никакъв скандал в Австрия по отношение на дейността на фирма на лобиста Петер Хохегер. "Моето име се споменава във връзка с мониторинга и обществената дискусия, която има около дейността на Хохегер, но по никакъв начин моето име не е споменато с нещо незаконно, което се случва там", каза тя. Йосифова посочи още, че има два договора, които е сключила с фирмата през 2006 и 2008 година.

Единият е за 240 000 евро, а вторият за 150 000 евро. Тя заяви, че е работила с три правителства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koroin

    1 0 Отговор
    Когато вземаш "бонуси" въпреки , че те са напълно законни според законите приети от господата от тройната коалиция е неморално , но когато любовницата на бивш министър председател вземе 390000 евро за да раздава брошури и да организира "моабеди" на разни журналисти си е напълно в реда на нещата и всеки който мисли друго ще бъде съден...........НАГЛОСТ,НАГЛОСТ,НАГЛОСТ
  • 2 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Как се не ядодохте бе...................помнете,че събата ДАВА,но и взима
    Това го пише Н.И.без да ви кълне!Народа изнемогва а те лобират..............
  • 3 на гости

    0 0 Отговор
    Ние едно време на село знаехме , че "оператор на биологична единица" си означава кравар.Ама високо-ерудираната Моника ни учи ,че "споменава във връзка с мониторинга и обществената дискусия" не означава замесен , ами е била там случайно и за гъби в гората.