3 Ноември, 2018 19:44 2 295 28

Майките си протестират, Симеонов си стои...

  • майки-
  • деца с увреждания-
  • хора с увреждания-
  • валери симеонов

Родителите на деца с увреждания отдадоха молебен за "вразумяване на вицепремиера"

Майките си протестират, Симеонов си стои... - 1
Снимка: БТА

За 13-а поредна вечер родители на деца с увреждания и граждани, които ги подкрепят, се събраха пред сградата на Министерския съвет в София с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Участниците в днешната акция подготвиха молебен за Задушница и отделен молебен за вразумяването на Валери Симеонов, предаде БНР.

Протестът ще завърши със шествие по столичния булевард „Витоша“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Далавери

    44 5 Отговор
    Далавери чака да падне снега и да няма протестиращи.
  • 2 Тръмп

    20 29 Отговор
    Няма да ви мине номера и много поздрави на Путин и Сорос!!!:):):)
  • 3 Тръмп

    23 42 Отговор
    Майките къде бяха при Орешарски?Той какво им даде?:):):€ € € €€€За благодарност,че ви дават 150милиона искате да отрежете ръката която ви храни!!!Сидеров,Кутев и Манолова вече ви употребиха,като мръсен парцал!Да дойдат те на власт и да ви доубият,това искате с тъпия си протест!€€€€€€

    Коментиран от #5

  • 4 onq s konq

    18 28 Отговор
    Никой не пречи на майките да си протестират,защото България е демократична страна.А трябва да е ясно че ТЕ ИМАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ПОРАДИ СТАБИЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и ЛИПСА НА ВЪВЕДЕНИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ВЕЧЕРЕН ЧАС което пък е свързано със забрана на всякакви демонстрации...както в много държави по света!

    Коментиран от #6, #15, #26

  • 5 Иван

    33 10 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    Теб този тарикат хранил ли те е.... Това което искат тези майки им го дава народа.... Този нищо НЕ МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ... Той е от днес до утре... Няма незаменими хора... (извинявайте това не е човек)

    Коментиран от #14

  • 6 катъра

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    много скоро ще стане и тук само че повечко ще ни бият а и кръвчица ще ни пуснат

    Коментиран от #7

  • 7 onq s konq

    6 19 Отговор

    До коментар #6 от "катъра":

    Ами щом си сигурен в това което казваш-бягай далече от БГ!Аз оставам тука за да "поддържам огъня",щото трябва да има и такива.

    Коментиран от #8

  • 8 аз съм българин

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    следователно мазохис всички знаем че ще става все по зле но си стоим тук така е било така и ще бъде затова я има тази страна
  • 9 Фронт

    16 3 Отговор
    Догодина има избори.Кой каквото иска да го изрази чрез гласа си тогава.Сега енергията се хаби напразно
  • 10 МАЙКИ

    22 20 Отговор
    ПРЕБИРАЙТЕ СЕ ПРИ СЕМЕЙСТВАТА И СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ, ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО , КОЙ ВИ ГЛЕДА ДЕЦАТА, А УЖ СТЕ МНОГО АНГАЖИРАНИ С ТЯХ ! ХАРЕСА ВИ ДА ХОДИТЕ ПО УЛИЦИТЕ, И ДА ПУФТИТЕ ЦИГАРИТЕ РЕВЕЙКИ , ЧЕ ПАРИТЕ НЕ ВИ СТИГАТ ЗА НИЩО, А МОЖЕ И БЕЗ ЦИГАРИ !

    Коментиран от #23

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пешо

    16 13 Отговор
    Тия паразити не им ли писна вече? Махайте им всички помощи да видим кон боб яде ли.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Apple

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Дрънкаш глупости
  • 15 Кратун

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Отново ти казвам да си пиеш хапчетата редовно,а иначе пълна подкрепа и браво на майките.

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 onq s konq

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "Кратун":

    Аз СЪЩО отново ще ти отг че пия МАРКОВО БЯЛО С ФИЛЕ ЕЛЕНА,а хапчетата в комплект с прилежащите им здравни пътеки ВЕЛИКОДУШНО оставям на тебе:)
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Краен

    10 7 Отговор
    Не искам пари от моите данъци да отиват за изроди и мутанти , а умните и талантливите деца да няма какво да ги задържи в България !

    Коментиран от #21

  • 20 Така де

    4 2 Отговор
    За жалост живеем в несправедлив свят! Боклуците са добре, а добрите са зле. Това е така, защото добрите не се обединяват и не избиват злите!!! Всички бездушни хора, които са между 50-70% от населението трябва да се елиминират ПОИМЕННО за да няма Далаверковци и Тикви на власт!!!
  • 21 До 19 умствено болния

    5 6 Отговор

    До коментар #19 от "Краен":

    Да помагаш на нещастник е символ на духовност, а духовността е символ на зрялост!!! Умните и талантливите ще се справят сами, ако наистина са умни и талантливи!!! Едно време да не би Аристотел, Микеланджело, Бетовен, Галилей, Колумб, Да Винчи и прочие таланти да са били субсидирани, пращани на курсове и прочие?? Тези хора са били талантливи и са се борили сами да постигнат всичко, а ние да се учим от тях!!! Така че истинските умни и талантливи са лесни за оправяне!!! Но да убиваш нещастниците имали лош късмет да бъдат превърнати в ненужна био маса показва, че си звяр, който дори майка си, баща си и децата си ще захвърли при първата проява, че са непотребни. Такива хора като теб се наричат СОЦИОПАТИ-ИЗПОЛЗВАЧИ, които ценят само хората от които имат изгода!!!

    Коментиран от #22

  • 22 Краен

    1 7 Отговор

    До коментар #21 от "До 19 умствено болния":

    Вземи си в къщи и се грижи за човек-растение , ще запееш друга песен ! Демагог !
  • 23 SSSSSSSS

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "МАЙКИ":

    Стискам Ви ръка за този точен коментар!Мнооого грижи "уж"имат,а къде са майките?Пуфтящи цигари на площада..
  • 24 Нинова

    10 2 Отговор
    Вродените увреждания са в резултат на междуроднински връзки,алкохолизъм и наркомания.под 1% са следствие на биологична несъвместимост.много от тези протестиращи рябва да се замислят какво са ги вършили
  • 25 Ю Кортес

    11 0 Отговор
    Нали им дадоха 720 лева месечно за дете.сега всяка ромска фамилия ще направи по 5-6 такива,баща на дъщеря,брат на сестра,между братовчедските не се броят.ако се случи някое здраво го продават.
  • 26 Пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Надали ще има военно положение, ама мутренско положение има.
  • 27 БУММ

    1 1 Отговор
    Като чета форумите писани по горе , стигнах до извода , че майките и техните наистина болни деца са много по добрия вариянт , от безмозъчни същества без дух , вяра и човешки ценосттттти , които не виждат по далеч от носа си . Колкото до майките оставете ги на държавата за 1 година да видят управниците каква е цената за саможертва на собсвения си живот в името на едно дете инвалид и сами ще дадът на драго сърце всичко под 1500лв. на месец са им минимум разходите или като Симеоноввв ще ги оставят просто да умрат . По- лошото от един инвалид , са хората с болни мозъци в БГ това значи 90%.
  • 28 осъзнат

    0 0 Отговор
    този нагъл тип вън от парламента даже срам ме,че гласувах за гадовете от нфсб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове