Last news in Fakti

16 Март, 2012 09:10 1 555 2

Оставка и на зам.-шефа на ДАНС Иван Драшков (Обновена)

  • иван драшков-
  • оставка

Драшков: Решението за оставката ми е лично

Оставка и на зам.-шефа на ДАНС Иван Драшков (Обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на ДАНС Иван Драшков си отива. Това изненадващо обяви премиерът Бойко Борисов в края на едночасовото си интервю по БНТ. Той съобщи, че днес ще приеме оставката на Драшков.

Борисов отказа да даде повече подробности и заяви, че не иска да отнема „времето на новините” в 9 часа.

Решението за оставката ми е лично и няма връзка с оставките на двамата министри. Това съобщи пред БНР по-късно заместник председателят на ДАНС Иван Драшков. Той уточни, че, според него, 27 години в системата на сигурността са достатъчни.

Иван Драшков съобщи още, че оставката му не е продиктувана от скандали. Според заместник-председателя на ДАНС в края на годината изтича мандатът на сегашното ръководство на Агенцията. Това също е причина Дражков сам да поиска да бъде освободен.

Иван Драшков беше вече уволняван от ДАНС. Съдът обаче го върна на работа през декември 2009 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    0 0 Отговор
    С това лице трябва да се занимаят прокуратурата и съдът!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.