Last news in Fakti

16 Март, 2012 12:01 1 390 3

Станишев: Когато Иван Драшков се освободи от ДАНС, идват избори

  • иван драшков-
  • данс-
  • сергей станишев-
  • трайчо трайков

"Не знам каква е истинската причина Иван Драшков да напусне ДАНС, очевидно във властта по върховете има голямо напрежение – не знам за какво точно, там всичко е зад завесата", заяви в кулоарите на парламента лидерът на БСП Сергей Станишев.

Но се очертава една тенденция - когато г-н Драшков освободи ДАНС идват избори и правителството си ходи". Държавата става непредсказуема и това е най-опасното, е неговата оценка за ситуацията в страната.

Станишев не вижда особена промяна в министерските рокади, защото председателят на здравната комисия поема поста министър на мястото на Константинов, а заместник на Трайков става титуляр.

В България липсва ефективната държава и през последните месеци страната се движи от скандал на скандал, но като цяло средата е безумна, посочи червеният лидер. Има основания за оставки, тъй като резултатите на двамата министри Трайков и Константинов, Станишев нарече отчайващи.

Но проблемът да смениш пешки без да се промени посоката на развитие на страната не решава нищо, каза той. Няма светлина в тунела, България затъва в блато, посочи Станишев. Той отново подсети за министъра на вътрешните работи, който "системно злоупотребява с държавната власт за партийни цели".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европейско развитие ? къде ?

    0 0 Отговор
    ще гласувам против герб но НИКОГА ЗА БСП !
  • 2 дони

    0 0 Отговор
    Да изчистим блатото от от боклуците както направиха в Полша например и нещата ще потръгнат.Но кой ще се наеме с това начинание? Трябва да върнат и бонусите и хонорарите .Че това си е обогатяване без труд от нешата партия любима.Спасиба значи!
  • 3 Лазо

    0 0 Отговор
    Омръзна ми тая ревлива фуста все да не е на кеф, то за това и страната е била толкова време така. Поне сега всичко си личи, докато при този кирта му е била винаги на скрито. Кога ли ще се обединим най-сетне за да се оправим, чакам този ден когато такива типове ще бъдат изметени от всякакви политически формации!