18 Ноември, 2018 09:22 9 212 89

Протестите не спират! Пътища ще бъдат блокирани

  • протести-
  • българия-
  • пътища-
  • оставка-
  • софия-
  • горива

Очаква се блокиране на основни пътни артерии

Протестни демонстрации са организирани в неделния ден в десетки градове в страната. Вълната от недоволство бе породена от цените на горивата, но впоследствие прерасна до протести срещу цялостния начин на живот у нас - ниската покупателна способност, качеството на здравеопазването, образованието и начина на управление на България през последните десетилетия. На няколко места се очаква блокиране на основни пътни артерии, сред които магистрала „Тракия“ и гранични пунктове, предаде БНР.

София

Няколко протеста се очаква да се проведат днес в столицата. По обяд пред парламента ще се съберат протестиращи срещу високите цени на горивата и застраховката гражданска отговорност и срещу новите данъци. Към тях ще се присъединят и участниците в протест, на който ще поискат промяна на политическия модел на управление и намаляване на броя на депутатите. Срещу промените в Закона за вероизповеданията ще се обявят представители на Християнската общност на протестантските вярващи и църкви, които ще проведат молитвено шествие. И тази вечер ще се съберат майките на деца с увреждания, които смениха протеста си с присъствие, докато не бъде гласувана от Народното събрание оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Пловдив и Пазарджик

В Пловдив протестиращите се събират в 8 часа, за да потеглят половин час след това в шествие по основните булеварди в града. От полицията оповестиха и маршрута, по който ще преминава автоколоната. Той включва булевардите „България“, „Васил Априлов“, „Шести септември“, „Източен“ и „Христо Ботев“. Очаква се след това част от участниците в протеста да се съберат пред сградата на общината. Миналата неделя шествието блокира за близо два часа централната част на града като в него се включиха над 1000 автомобила. Блокада имаше и на автомагистрала „Тракия“.

За днес е предвиден пореден протест и в Пазарджик. Протестиращите ще се съберат в 9 часа на паркинга пред парк „Стадиона“. Оставката на Валери Симеонов не е достатъчна, обяви организаторът Веселин Енчев. Недоволството е срещу бедността и ниските заплати. След автошествие по улиците на Пазарджик протестиращите ще потеглят към София.

Бургас

В Бургас за днес е насрочен един от най-мащабните протести срещу цените на горивата. В 12 часа недоволните ще се съберат на паркинга на хипермаркета на един от входовете на града. Към този момент не е обявено официално посоката на шествието и дали ще бъдат блокирани централни булеварди или магистрали. Росинка Бъчварова, която е сред хората повели недоволството, обяви, че тя и нейни колеги са подложени на натиск от полицията. Тя допълни, че протестът в Бургас е на целия народ и няма нужда от организатори, а надсловът му трябва да е „Социалното убиване на българина“. "Около 20 стотинки паднаха цените на горивата. Това не е заради световния пазар, а защото (властите) с това нещо се опитват да потушат народа", смята Бъчварова.

В Ямбол и Сливен планират блокиране на Тракия

Две протестни автошествия са обявени в Ямбол. Едната част от недоволните предвиждат да блокират международния път към Граничен пункт Лесово до село Тенево около 11,30 часа. Другото автошествие ще се отправи към автомагистрала „Тракия”. В посока Бургас се очаква магистралата да бъде блокирана около 12,30 часа. В Сливен протестиращите ще се съберат на ТИР-паркинга на „Дамарски мост“, след което от 11,00 часа е предвидено протестно автомобилно шествие в града. След него протестиращите отново ще се отправят към автомагистрала „Тракия“ и ще се опитат да я блокират, така както успяха миналата неделя.

Организаторът на протеста в Сливен Доника Мангова съобщи: „След протеста, той може би към 12.30 часа ще свърши, всички коли, по лично усмотрение, ще се присъединяват към нашите събратя от Ямбол. Една част от тях ще затварят магистралата, а другата част ще затварят международен път I-7 в участъка, след село Окоп, където е самолетната писта“. Миналата седмица полицията спря колоната от протестиращи при село Крушаре и те трябваше да стигнат пеша до магистралата, за да я блокират за близо два часа. За днес не е ясно, какви ще бъдат действията на полицията и как ще реагират на намеренията за блокади от страна на протестиращите.

В Ловешко не предвиждат блокиране на пътища

Жители на Ловеч, Троян, Тетевен и региона също планират протести срещу високите цени на горивата и за по-добри условия за живот в страната. Протестът в Ловеч ще е от 14.00 ч. пред сградата на общината. След това е предвидено автошествие по централния булевард „България“. Жители на Троян се събират на па мирен протест в 12.00 ч. на пътя Ловеч – Троян, на разклона за село Калейца, а по-късно протестът им ще продължи с шествие по основните улици в Троян. За втора поредна неделя протест ще има и на пътя София-Варна. Предвидено е мотошествие, което ще тръгне в 14.00 ч от бензиностанцията на пътен възел Боаза до бензиностанцията на входа на село Български извор. Не се предвижда блокиране на пътища в районите на заявените протести.

От Хасково потеглят към Свиленград

Протестът в Хасково започва в 8 часа. След автошествие в града колоната ще се отправи към Свиленград. Организаторите Пламен Пейчев и Николина Гьошева обясниха, че се събират в 8 часа на паркинга на „21-ви век“. След кратко шествие из града те ще се отправят към село Крепост. Там протестиращите от Хасково трябва да се съберат със съмишленици от Димитровград и Кърджали, след което колоната заедно да потегли към Харманли и Свиленград. Демонстрантите в Свиленград плануват да затворят движението през граничния пункт „Капитан Петко Войвода“ към Гърция. Не е ясно колко полицаи ще охраняват протестите в Хасковско, но от полицията обявиха, че ще вземат всички необходими мерки за осигуряване на безопасността.

Благоевградчани имат намерение да блокират Е-79, петричани искат да затворят "Кулата"

Жители от всички общини ще се включат в протестите на територията на Благоевградска област. Четири са локациите, където се очакват блокади на пътища. Организаторите на протестите в Благоевград заявиха готовност да блокират международния път за Гърция Е-79 днес, без да отменят официално обявената дата на протеста – 19 ноември, понеделник. Всички протестиращи в района потвърдиха, че оставка на правителството и смяна на политическия модел е основното им искане. Протестиращите от Сандански и Петрич са категорични , че ще затворят подхода към граничния пункт „Кулата“. Те се обединяват в протестно автошествие, което ще тръгне от паркинга пред болницата в Петрич към ГКПП „Кулата“. Въпреки информацията за концентрация на полицейски части в района хората са категорични, че ще спрат движението към и от Гърция.

В Разлог и Гоце Делчев също са обявени протести с намерения за блокади. Организаторите в Разлог заявиха, че той е обявен като мирен, но не е изключено да блокират пътя в посока Банско. Недоволни от поскъпването на живота и невъзможността да посрещнат по-високите данъци и застраховки, жители от Гоце Делчев и района се събират пред сградата на Пътна полиция в града.

МВР ще разположат екипи на входовете на градовете

Сериозни мерки за сигурност ще вземе полицията заради предстоящите днес протести. От МВР ще разположат и екипи на пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията. От пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестни шествия. Пред парламента и Министерски съвет ще има засилено полицейско присъствие. Екипи на МВР ще има и по пътя Перник-София, тъй като се очаква някои от протестиращите да пристигнат в столицата. От МВР призовават участниците в демонстрациите да не се подават на провокации, за да може всичко да премине мирно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ашколсун

    31 101 Отговор
    Протестите помагат на ДПС да управляват и стават по богати.

    Коментиран от #42

  • 2 АНАЛлизатор

    32 79 Отговор
    Да протестират и затварят пътища колкото искат. В събота и неделя съм на ракия с туршия.

    Коментиран от #41

  • 3 гостенче

    132 19 Отговор
    Много пъти се казваше, че мизерията и корупцията ще избият нанякъде, но ГЕРБ разчиташе на овчедушието на българина и продължаваше постарому. Докато откара държавата на самото дъно, докато обърка всяка сфера от живота ни. И отприщи енергията на оределия и измъчен народ. Сбогом Бойко! Ще подадеш оставка като поп, но това ще е само началото на мъките ти. Следват съд и разстрел!

    Коментиран от #5, #43

  • 4 Малка Шишка

    121 13 Отговор
    ОСТАВКА, забрана на всички участвали досега в политиката да се занимават с Държавни дела! Чухте ли хрантутници ?

    Коментиран от #86

  • 5 9.09.1944

    18 85 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Айде партизаните се върнаха като от 9и искат да разстрелват.Мизерия автопоход с БМВ 2012бензин2.50 вчера 2.11Някой търси друго,но ББ си е виновен щото е много мек не държи на сълзи и все той да е добър.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 onq s konq

    18 75 Отговор
    Ора бес работа!Отивам да претакам зелието!

    Коментиран от #64

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Неро

    79 10 Отговор
    Браво! Блокада на всичко! Да изгоним мафията! Долу олигарсите и монопола на Лукойл!
  • 10 гостенче

    75 6 Отговор

    До коментар #5 от "9.09.1944":

    Не съм партизанин, не съм бил и член на БКП, но съм съпричастен със съдбата на народа си. А тя е нелека и тъжна. Това е - няма друго. Всичко друго е предателство и егоизъм.
  • 11 Добри

    20 78 Отговор
    Абе да се намесва жандармерията и бой до посиняване,а талигите им директно в пунктовете за скраб.

    Коментиран от #13, #17, #25, #87

  • 12 моко бъчвата

    33 65 Отговор
    Не искате Тиквата? Да ви са честити Мустафа Карадайъ и крадлата Курнелия импексова!
  • 13 Вуте

    63 3 Отговор

    До коментар #11 от "Добри":

    Та викаш 500 години българина така е разсъждавал и си е бил добре?Браво бе Добри!!!Ти си дете на прогреса....добре че не жив прадядо ти че такъв шамар щеше да изядеш че щяха да ти се стегнат китките

    Коментиран от #19

  • 14 ОСТАВКА

    53 6 Отговор
    Хората са по пътищата и площадите , защото търсят партийната ( БКП) книжка на другаря Бойко Борисов - Буда! Ама той упорито я крие ! Власт дава 2 пъти вече,но книжката не дава!

    Коментиран от #39

  • 15 Писна ми

    13 59 Отговор
    Да протестират вместо да работят. Ако бяха толко бачкали цяла седмица, сега нямаше да им е до това. Аз отивам на планина.

    Коментиран от #21, #28

  • 16 Ттттт

    21 60 Отговор
    Тия от протестиращите ако знаят какво искат па на. Като децата искам и това е. Няма ли кой да ги срита и айде дома щото сигурно и на работа не ходят.

    Коментиран от #18, #23, #51

  • 17 Мърша

    59 9 Отговор

    До коментар #11 от "Добри":

    Ти си един страхливец или имаш роднини в администрацията на страната,червей.
  • 18 Дебил

    47 4 Отговор

    До коментар #16 от "Ттттт":

    Мръсен наял се чорбажия

    Коментиран от #22

  • 19 Добри

    25 57 Отговор

    До коментар #13 от "Вуте":

    Абе Вуте,омръзна ми всяка неделя да не мога да изведа децата на разкодка заради шепа лумпени,сега протестират а като дойдат избори всички се крият и "братята" роми са най-активни.

    Коментиран от #20, #70

  • 20 Дедо Йоцо

    25 3 Отговор

    До коментар #19 от "Добри":

    Пълно щастие няма моито момче
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Disela

    48 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ттттт":

    Заради такива неща ато тебе сме на това дередже..,Пожелавам ти да се допреш до болничните услуги да видиш за какво става на въпрос ..Тия на погребаха живи .

    Коментиран от #35

  • 24 Ушанков

    36 6 Отговор
    Бойко, чергата ти гори. Хващай маркуча, за да не хванеш дедовия си.
  • 25 Коментар

    41 5 Отговор

    До коментар #11 от "Добри":

    Ти Не РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЖАНДАРМЕРИЯТА И АРМИЯТА Е С НАРОДА.

    Коментиран от #57

  • 26 Първанов

    31 2 Отговор
    Нещата се върнаха към 14 ноември 1989 г. Първия митинг пред А. Невски.

    Коментиран от #34

  • 27 Morgoth

    17 37 Отговор
    Ще излязат още 2-3 пъти по инерция и толкова. До вчера протеста имаше цел - Симеонов вече подаде оставка, а всичко останало което се показва като искания е или твърде абстрактно или просто няма как да им бъде дадено. А това със смяна на системата звучи много добре, само че аз вече преживях една такава и не искам повече. Започва с добри думи и много ентусиазъм и свършва с корупция, разпродадена държава и една камара скапаняци, които са си пробили път нагоре и са станали милионери докато останалите тънат в мизерия. Със същата тази система западните държави са станали богати - значи може. При нас проблема не е системата, а хората които я изграждат. Ако изведнъж ги изритаме, ще получим други, които ще станат същите, защото такъв ни е манталитета. Докато ние самите не се променим, няма да има от къде да се вземат честни политици.

    Коментиран от #45

  • 28 Антигробар

    36 4 Отговор

    До коментар #15 от "Писна ми":

    Върви и не се връщай. Хората се борят за по-добър живот, но кухата ти тиква явно не го разбира. Никой няма нужда от такива закърнели мозъци като теб.
  • 29 КАЗАХ

    39 3 Отговор
    Този път даже свръх големите успехи във външната политика на Бойко няма да помогнат.
  • 30 Ех, Ганьо

    14 30 Отговор
    Все някой друг му е виновен на неудачника. Едва завършил средно ама иска минимална 1500.....обаче ако трябва той да плати, повече от 20лв.надник не дава. Толкова са кухи, че за тях добър живот е да си общак на запад.

    Коментиран от #83

  • 31 onq s konq

    6 27 Отговор
    Преточих зелието ! И са кво ше праиме ?
  • 32 питам

    35 4 Отговор
    Питам аз, кое ,ако не оставането на Свинетка Павлова на поста си, е корупция. Беше министър на евро председателството, то си отиде, а тя остана с голямата заплата да си пълни чантата от 4000 лв.
  • 33 Човек от редиците на ДОАН

    42 3 Отговор
    Имената на дупетати които трябва да влязат в Затвора задължително за да въри тая държава напред!!!!

    1Ахмет Доган.
    2Делян Пеевски
    3Бойко Борисов.
    4 Иван Искров

    Пълна конфискация на имуществото им в полза на държавата .
    Тука трябва да са и имената на шефове на ДАНС и Дъжавна сигурност , но тях няма да ги споменавам!!!!
  • 34 Morgoth

    15 35 Отговор

    До коментар #26 от "Първанов":

    Така им се иска да изглежда на протестиращите, само че няма нищо общо с 89-та, нито дори с протеста срещу Орешарски. Тогава протестираха интелигентните хора и цялата средната класа. Сегашния протест е на по-бедните и по-необразованите и едва засяга долните слоеве на средната класа. Тогава имаше ясна и по-добра алтернатива, която трябваше да дойде - сега няма. Надяват се евентуално един чалгар или една безскрупулна адвокатка да донесат ново начало, а те самите дори не смеят да заявят, че желаят да го правят. Да не говорим, че половината от протестиращите дори не искат оставка, защото им е ясно, че след това идват БСП и ДПС.

    Коментиран от #38, #75

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 оставка

    32 2 Отговор
    ОСТАВКА на мафията
  • 37 Капитан П Войвода

    30 2 Отговор
    "те продадоха България"

    Коментиран от #81

  • 38 антисоросоид

    32 6 Отговор

    До коментар #34 от "Morgoth":

    сега протестират обикновенните хора , народа на българия а тогава протестираха платени от сороските НПОта гендари и заблудени софииски овце. Точно сега тия обикновенните нормални хора ще донесат промяна. те трябва да блокерат софия от четирите страни и пиле да неможе да прехвръкне и тотално прочистване на пстолицата от отпадъците

    Коментиран от #63

  • 39 смях в залата

    25 1 Отговор

    До коментар #14 от "ОСТАВКА":

    НЕ не сега кръв дава но власт не дава ...свършиха му номерата за печелене на избори ...пък се отвориха очите и неговите избиратели
  • 40 кеф

    28 3 Отговор
    Ткво,отиваш си,герберски вой навсякъде
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 смях в залата

    21 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ашколсун":

    ДПС свали Орешарски от власт като му отказа подкрепа и докара Тиквата на власт ...затова трябва да им целувате задниците

    Коментиран от #47

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 тоя с гъските

    9 2 Отговор

    До коментар #41 от "бял":

    Да ама докато ходи в тъмницата до кенефа си свети с IPHONE
  • 45 ГосТ

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "Morgoth":

    Не знам защо са ти писали минуси,като това което си написал е вярно. Това правителство обаче е пълна пародия ! Срам и резил за страната. Освен това ми се струва много крадливо. Иначе, единственото което си заслужава като смяна на системата е замяна на парламента с изкуствен интелект. Неведнъж съм го писал ;)
  • 46 Иван

    12 1 Отговор
    до onq s konq КОНЬ ПРЕТОЧИ И БЕНЗИНА НА БЕЕМВЕТО БЕЛКИМ ТРЪГНЕ
  • 47 Ашколсун

    11 12 Отговор

    До коментар #42 от "смях в залата":

    Като те кефи целувай.Не Орешарски беше най голямото зло а това че предложиха Пеевски за шеф на Данс .От това започна всичко другото е режисура и договорки.И пак те сухи излязоха, дори Христо Бисеров.Сега бият по патриотите и ГЕРБ ама имат пристанище и ТЕЦ .Продължавайте така да протестирате и до 20 години мистър председателя ще е Асан,Мемет или Ибрям
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пиявица

    18 5 Отговор
    Ако Боко не сдаде властта и протестите затихнат,то това ще е затишие пред буря защото тогава ще протестират и
    тия, подкрепящи ГЕРБ.Те не могат да разберат, че като се подпали къщата на комшията огъня ще дойде и при тебе защото сме свързани, фалита или изчезването на едни видове води до изчезването на други.Тъй, че ако Боко и баднда искат да оцелеят трябва веднага данамалят данъците и таксите и съкратят драстично администрацията като освободят хорста малкия и среден бизнес от ненужната административна тежест и вдигнат пенсиите.
  • 50 Пиявица

    11 6 Отговор
    Ако Боко не сдаде властта и протестите затихнат,то това ще е затишие пред буря защото тогава ще протестират и
    тия, подкрепящи ГЕРБ.Те не могат да разберат, че като се подпали къщата на комшията огъня ще дойде и при тебе защото сме свързани, фалита или изчезването на едни видове води до изчезването на други.Тъй, че ако Боко и баднда искат да оцелеят трябва веднага данамалят данъците и таксите и съкратят драстично администрацията като освободят хорста малкия и среден бизнес от ненужната административна тежест и вдигнат пенсиите.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Dumbs

    12 10 Отговор
    Автошествие срещу скъпите горива?! Ще купят гориво защото им е скъпо. Малоумно. Да направят велопоход, пеша да ходят. Ама селяндурите не могат да се отдалечават на повече от 100 метра от любимият си пълнолетен баварец.

    Коментиран от #56

  • 53 ГОГО

    12 4 Отговор
    Убеждавам се , че оня комунист е прав-ДЕБИЛИТЕ СА ОКОЛО 80%.
  • 54 Хер Отто Флик

    3 14 Отговор
    Време е жандармерията и полицията да защитят Родината от болшевишкия ви преврат!
  • 55 Ханко от село Осеня

    6 15 Отговор
    300 - 400 човечета , мащабен протест ли е , те не стигат и за сватба , ташаци на рояци са тва , тия протести
  • 56 Хохо

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Dumbs":

    Не ми стигат плюсовете, човече.
  • 57 СссереМ

    7 17 Отговор

    До коментар #25 от "Коментар":

    Сто лумпена народ не правят,не го ли разбра,това правителство е избрано с милион и половина гласа,ако се вдигнем всичките само да ви плюем ще ви удавим,лумпенаци.

    Коментиран от #61, #69

  • 58 Протестите са организирани

    10 12 Отговор
    Добре ве като искат да протестират що не спрат кортежа на Бат Бойко и край............какво е виновен обикновения българин че да го карат да чака навсякъде из страната само защото на някой му е скимнало да прави протести..............
  • 59 присмехулник

    8 5 Отговор
    Ша спрат,ама ша ядат бой..само тук са силни..като онова прасе дето сваля власта от Лондон :)
  • 60 коко

    7 17 Отговор
    Каква тренировка могат да си направят баретите и жандармерията с тези безделници. :)

    Коментиран от #68

  • 61 Коментар

    10 2 Отговор

    До коментар #57 от "СссереМ":

    Браво бе ПЛЮВАЛНИК
  • 62 Ппп

    6 11 Отговор
    И аз ще правя протест пред вкъщи. Който иска да заповяда. Нинова чакам си 50те лв.
  • 63 1947

    5 9 Отговор

    До коментар #38 от "антисоросоид":

    Точно като 1944 после народен съд кундурджията директор ,тъкачката министър и тн

    Коментиран от #65

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Бойко Борисов

    2 9 Отговор
    Да протестират и затварят пътища колкото искат. В събота и неделя съм на ракия с туршия.
  • 67 Хер меркел

    2 9 Отговор
    Ора бес работа отивам да погледам порненце
  • 68 Хер Отто Флик

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "коко":

    То и ние националистите може да си направим тренировка! И без това, скоро не съм си лъскал New England кубинките с металните бомбета!
  • 69 Хер Отто Флик

    2 11 Отговор

    До коментар #57 от "СссереМ":

    Жалко, че г-н Симеонов ни призова да не правим контрапротести! Ама не е късно! Тия червени дрипели, искат да ни върнат в орбитата на черната дупка Русия! Да не забравяме, че зад хоризонта на събитията няма връщане назад- ще бъдем погълнати!
  • 70 111111111

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "Добри":

    Небой се и за разходки ще остане време, един два месеца няма да ти стане нищо и на децата ти също без разходка. Ти знаеш ли има хора които то 30 години не са си позволявали да ходят на разходка
  • 71 ???

    2 12 Отговор
    Защо не видите на тези протести какви се събират?!? Сбирщина от идиоти,лумпени и наркомани...... Б
  • 72 Граф Монте Христо

    31 2 Отговор
    Напълно очаквано... В предизборната кампания на Герб Бойко ги подлъга гласуващите че приоритет ще бъдe сега изграждането на фабрики и заводи, а не на пътища?? Нищо не направи от обещанията си!! Цените се вдигат на всичко!! Народа тъне в мизерия, защото няма работа в малките и средноголямите градове!! Не знам какво очаква този човек, ръкопляскане ли, за нищонестореното за добруването на масите?? То е ясно че бензина и цените зависят от пазара, но той не прави абсолютно нищо за по-доброто състояние на масите, а точно обратното - хората около него буквално унищожават дребния бизнес в България С АБСОЛЮТНО НЕПОСИЛНИ И ГЛУПАВИ НЕЩА. Единствено доволни са хората от средния и едрия бизнес, олигарсите и хората с високи заплати. НАПЪЛНО ОЧАКВАНО НАРОДА СЕ ВДИГА ДАЖЕ С ЗАКЪСНЕНЕ БИХ КАЗАЛ!!!
  • 73 ГосТ

    11 2 Отговор
    Орешарски беше класи,ама много класи над тоя тупан, който на всичко отгоре има криминално минало. Става въпрос за сегашния премиер. Слава на Бога,че цецето не стана президент...

    Коментиран от #85

  • 74 ГосТ

    10 0 Отговор
    Как беше,"умните, красивите и успелите" -електората на ББ и ЦЦ...ааааХАХАХА 😂....пази Боже от такъв "елит"
  • 75 ГосТ

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "Morgoth":

    Остави 89 и ми кажи,кои хора са интелигенцията в България протестирали срещу Орешарски? Много ми е интересно. Защото аз съм от интелигенцията. Определено. Що за интелигенция е това да подкрепя правителство от калинки и полуобразовани ? Да ви и на....
  • 76 Наско защото

    2 2 Отговор
    Аве, аз като пиша, че на Бойче му скойха шапка пак, както 2013 г. ми слагате минуси . Защо?
  • 77 Хер Отто Флик

    1 7 Отговор
    Бронираните машини да тръгват да разчистват пътищата! Организаторите превратаджии да бъдат незабавно арестувани и съдени за подривна дейност срещу Родината и да им се потърси отговорност за връзките им с службите на русия!
  • 78 Temida

    10 0 Отговор
    Кефи ме как никой ама никой не посочва тоталната безнаказаност и липса на ефективни присъди (дори и за убийство), като проблем. Протестите трябва да са пред съдебните палати не на бензиностанцийте.
  • 79 Токту

    3 1 Отговор
    Във „Вести" са гербаджийски подлоги! Исках да напиша нещо за протестите, без нищо обидно, а те не го пуснаха. Затова искам да напиша тук за тази брутална цензура! Надявам се, че тук медиите са свободни и достойни.

    Коментиран от #80

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Хер Отто Флик

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Капитан П Войвода":

    А ти кажи, с колко стотици хектара земя край Одеса те оземли императора за чуждопоклонничеството?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Един извън регистрираните

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ех, Ганьо":

    Какво искате, управляващи? Много ясно, че ще има протести докато не се махнете от публичното пространство. То, че ще пишат за вас по вашите медии го знаем. Махайте се, оставка, за да бъде по-ясно. Махайте се, оставете ни да живеем в България! Без вас ще възродим България, знаем как!
  • 84 Гневен

    3 1 Отговор
    Какво искате, управляващи? Много ясно, че ще има протести докато не се махнете от публичното пространство. То, че ще пишат за вас по вашите медии го знаем. Махайте се, оставка, за да бъде по-ясно. Махайте се, оставете ни да живеем в България! Без вас ще възродим България, знаем как!
  • 85 СЕВАР

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "ГосТ":

    Всички , които са били на власт досега са убийци на Народа ! Гласувайте за Човекът Стела Банкова !
  • 86 ГОСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Малка Шишка":

    ма той човека и предния път си подаде оставката и кво?
    ами пак го избрахме защото сме бедни и прости
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Симо

    1 0 Отговор
    Събудете се!
    "Комунизмът иде с глада" е лозунгът от как има Комунизъм.
    Затова унищожиха цялата индустрия на България.
    Да няма нито един работещ промишлен отрасъл.
    За да ви докарат до мизерия и глад.
    За да гласувате само за тях.
    За да ви грабят лицемерно.
    Искайте високи заплати, а не ниски цени.
    Ако имате високи заплати, ще можете свободно да ходите по света на почивка където и да е.
    Ако имате ниски цени, ще ви се наложи да стоите само зад "желязната" завеса.
    Това иска Комунизмът.
    Да сте му роби до живот.
    Събудете сe!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове