Last news in Fakti

21 Март, 2012 18:39 1 141 5

Пръква се Атака 2

  • димитър стоянов-
  • учредява-
  • партия-
  • благовещение-
  • волен сидеров

Евродепутатът Димитър Стоянов ще учреди нова партия на 25 март. Това решение е взето от мен и колеги, които напуснаха по-рано групата на партия "Атака", тъй като в продължение на вече близо половин година след изборите с нас се свързаха много хора, от цялата страна, които са разочаровани от това, което се случи с "Атака" на местните избори и тези хора поискаха от нас да продължим патриотичната идея и да учредим нова партия. Това каза евродепутатът Димитър Стоянов в предаването "Нещо повече" по БНР.

В новата партия ще се включат Борислав Стоянов, Валентин Николов, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров, както и голяма част от общинските съветници, които са спечелили последните избори, обясни Стоянов.

Евродепутатът заяви, че все още е рано да се коментира дали новата партия ще се бори за място в Народното събрание. Това, което искаме да базираме като основна идея е, че поради икономическата криза в момента възможностите за развитие са сравнително ограничени. Ние смятаме, че шансът за България е да постави по-остро въпроса пред Европа за това, което трябва да получим, защото ние спазихме ангажиментите си за присъединяването. Разбира се ние също имаме вина затова, че европейските средства не се усвояват достатъчно добре и смятаме да базираме примера си върху Ирландия, която след присъединяването си към ЕС от най- бедната страна в Европа се превърна в пета по богатство в света, коментира Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Петров

    0 0 Отговор
    Новата партия ще се казва "сем. Капкини и продажните". Основна част от идейната програма ще включва изразходването за лични цели на държавните субсидии(по 17000 лв. месечно на дУпетат)и скромната заплата от 20000 EU. на Митето като евродУпетат. ЕЙ, Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ МАЛКО - ВОЛЕН ВИ НАПРАВИ ХОРА И ВИ ВКАРА В "А" ГРУПАТА. БЕЗ НЕГО СТЕ КРЪГЛИ И ПОСРЕДСТВЕНИ НУЛИ И ХОРАТА МОГАТ САМО ДА ВИ СЕ СМЕЯТ НА ГЛУПАВАТА И АРОГАНТНА ЕГОЦЕНТРИЧНОСТ. ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ. СРАМУВАМ СЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА КАТО ВАС, КОИТО СА СЕ НАРИЧАЛИ НАЦИОНАЛИСТИ!
  • 2 мако

    0 0 Отговор
    дано народа сие взел поука от атака1 задане допуска атака2-семейна откачена фамилия
  • 3 kiko

    0 0 Отговор
    nikoi nqma da glasyva za tqx
  • 4 кик

    0 0 Отговор
    ама мом4ето милиони евра има приходи и няма да иска да ги загуби....семейство си има партия ахахахахах ох мизерия българска...хи4 не им пука за никои ама ква българия бе секи си гледам банковата сметка
  • 5 томи

    0 0 Отговор
    сега и внуци кат се пръкнат ше има атака 3 ххаахахахахахахах