Last news in Fakti

23 Март, 2012 10:34 11 311 14

Багата е на хемодиализа

  • благой иванов-
  • багата
Багата е на хемодиализа - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов - Багата e на хемодиализа. Вече втори месец 25-годишният спортист е в "Пирогов", като прилагането на изкуствено дишане продължава.

Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари. Багата беше с прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето. Инцидентът стана на столичната улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". В заведението са нахлули 7-8 души с палки, разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой, в суматохата е бил намушкан и Багата.

На 13 март 25-годишният Багата е бил подложен на втора операция.

За нападението над Багата е задържан 23-годишният Д.С.–Дъмпела, който остана окончателно в ареста. Софийска градска прокуратура му повдигна обвинение по чл. 115 във връзка с чл. 18 от НК. Разследващият екип е разпитал 17 души, сред които участници в свадата, очевидци и служители на нощното заведение. От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички членове на двете групи.

25-годишният Благой Иванов е ММА боец, както и състезател по самбо. Багата стана популярен през 2008 година, когато победи на световното първенство по бойно самбо най-добрия тогава – руснака Фьодор Емеляненко и спечели световната титла. Багата започна кариера в САЩ, където подписа договор с американската компания "Bellator". В ММА боевете Багата няма загуба, след като от седем мача е печелил шест, а един е завършил без победител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петров Петров

    5 0 Отговор
    "Вече втори месец..." Mдаа, намушкаха го на 25 февруари, днес сме 23 март, още няма месец, но според статията вече е втори месец в болница...евала на простите журналя!
  • 2 Владимир Атанасов

    3 1 Отговор
    ama samo preovelicheniq i gluposti na garba na drugite
  • 3 Акага

    3 2 Отговор
    един месец е минал, сега тече втори
  • 4 смолата

    4 0 Отговор
    Багата сигурно ще прескочи трапа, защото е много здрав физически, но едва ли ще може да се състезава повече - сърдечния мускул не се възстановява, а раната зараства за сметка на съединителна тъкан
  • 5 UNIT

    6 0 Отговор
    Намушкан на 26 февруари, а на 13 февруари му били направили втора операция. Зле е състоянието на Багата, ама и на журналиста състоянието е тежко, следзапойно явно.
  • 6 Гост

    3 0 Отговор
    "На 13 май 25-годишният Багата е бил подложен на втора операция." От 13 Февруари стана 13 Май... Да не говоря и за това, че даже и месец не е минал от инцидента... Г-це/Г-жа Георгиева, моля, сменете си професията!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Bobi

    0 0 Отговор
    Дано се оправи момчето ! Много пъти съм го гледал и много му се кефя . Дано се върне отново на ринга , но по-важно е да се оправи . Той е спортист и трябва да се оправи !
  • 9 гост

    0 0 Отговор
    боби След 1 месец кома, хемодиализа и прободна рана на сърцето - РИНГ? Явно си нямаш и най-бегла идея колко са сериозно всяко един от тея проблеми. Той трябва да е радостен, ако може да се придвижва без инвалидна количка след 5-6 години. Състоянието му е изключително тежко.
  • 10 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Днес разговаряхме с един боец,който гарантира невиността на
    БАГАТА.....Някой от отвъдното, ЯНКО ДИМОВ/САМБИС/потвърди невиността на това момче...........С този коментар ако има възможност, молим организаторите да предадът подкрепата за
    живот на БАГАТА от един от най-големите приятели на ЯНКО от
    времето кагато са били НАЦИОНАЛИ...ИРАКЛИ!
  • 11 .......

    0 1 Отговор
    "Багата е на хемодиализa."
    Това нов вид алкохол ли е ????
  • 12 spravedliviat

    1 0 Отговор
    I tazi Balgarska "Gordost" mai si otide,naistina mnogo e jalko takav boec tolkova nelepo da postrada taka,i za kakvo...? Spored men tozi dampela trqbva da bade naragan po sa6tiqt na4in,i togava da go vidime...Mnogo jalko za sportista.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кави журналисти се Вие БРЕЕЕЕ

    0 0 Отговор
    Вече втори месец 25-годишният...................
    .............бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари.
    Цветана Георгиева не може и да смята.