Last news in Fakti

13 Март, 2012 10:40 13 712 13

Втора операция за Багата, състоянието му-тежко

  • багата-
  • благой иванов-
  • пирогов
Втора операция за Багата, състоянието му-тежко - 1
Снимка: БГНЕС

25-годишният Благой Иванов - Багата е бил подложен на втора операция, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

Краткотрайната хирургическа намеса е в областта на сърцето и е извършена в понеделник. "Състоянието на пациента остава тежко. Той е на командно дишане, животът му все още е в опасност", съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари. Багата беше с прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето. Инцидентът стана на столичната улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". В заведението са нахлули 7-8 души с палки, разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой, в суматохата е бил намушкан и Багата.

За нападението над Багата е задържан 23-годишният Д.С.–Дъмпела, който остана окончателно в ареста. Софийска градска прокуратура му повдигна обвинение по чл. 115 във връзка с чл. 18 от НК. Разследващият екип е разпитал 17 души, сред които участници в свадата, очевидци и служители на нощното заведение. От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички членове на двете групи.

25-годишният Благой Иванов е ММА боец, както и състезател по самбо. Багата стана популярен през 2008 година, когато победи на световното първенство по бойно самбо най-добрия тогава – руснака Фьодор Емеляненко и спечели световната титла. Багата започна кариера в САЩ, където подписа договор с американската компания "Bellator". В ММА боевете Багата няма загуба, след като от седем мача е печелил шест, а един е завършил без победител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел Марчев

    4 0 Отговор
    Бага очакваме с нетърпение завръщането ти. Ти си ШАМПИОН ,ти си българин !!!
  • 2 дедо стефчо

    4 0 Отговор
    дано се оправи момчето
  • 3 Т-34

    4 0 Отговор
    Лоша работа.Не го познавам,но му пожелавам да се оправи и да е жив и здрав.
  • 4 Любопитен

    5 1 Отговор
    Дали не го сърби г..а на Дъмпела, като знай какво го чака рано или късно!?(бой и е..н)!
  • 5 филопат

    2 1 Отговор
    Абе кво ни занимавате толкова време тоя Бага, толкова стойностни хора си заминаха за последните месеци, и журналя отделиха само по 5 минути в емисийте, и по два реда в писанията си да ги отразят, а за този през два часа ни съобщават за състоянието му, като че е некъв национален грой паднал в жертва с борбата за вкултурясването на простия български народ.
    Всичко е ясно, днес да си прост и тъп е на мода, видно е от най-високо до най- ниското ниво на мизерното бг "общество".

    Коментиран от #8

  • 6 янко лудия

    1 0 Отговор
    ей филопат набий си го ......
  • 7 Кън40

    0 1 Отговор
    Дъмпела е лош. Искал да вземе на Багата територията. И е подъл. Напада с нож. Багата е честен дилър. Да го защитим !
  • 8 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "филопат":

    @5 shto s Stanishev li iskash date zanimavat a
  • 9 флопат

    0 0 Отговор
    Когато някой е прав за нещо - значи е прав !
    Както е видно доказателствата не закъсняват :)
  • 10 мартин акакка

    0 0 Отговор
    офф пак ли с този бееее ...
  • 11 николай плачков

    1 0 Отговор
    не е лошо момче предполагам няма смисъл от коментари на хора който ни най малко знаят как стоят нещата пожелавам му да се оправи
  • 12 стага

    1 0 Отговор
    стига с тая Бага,тука по селата циганите ни домляха
  • 13 Иво

    1 0 Отговор
    Ба..и имам чувството че би имал по големи шансове , ако не го държат в изкуствена кома , нали знаете че живот лесно се не дава , човек се бори до последно, ама как като е приспан ! Като спи и метаболизма е по бавен , атрофия вече след толкова време , да не говорим и колко техники има за дишане , ама само на командно дишане толкова време в кома и нормален да си може да си загубиш спонтанното дишане . Дано се оправи де , не вярвам докторите да не си знаят работата ,ама все пак в бг нищо не ме учудва.