Last news in Fakti

20 Декември, 2018 16:28 14 752 61

Лесбийките Вяра и Диляна очакват бебе

  • лесбийки-
  • вяра-
  • диляна

Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално

Нежната двойка Диляна и Вяра, които сключиха лесбийски брак през месец май, очакват първото си бебе. Малчуганът трябва да се появи точно година след сватбата им.

Това признаха самите те. Поводът бе нестихващото недоволство относно появилите се из страната билбордове за толерантност към еднополовите двойки. В публична кореспонденция с потребители семейството лесбийки признава, че е част от гей обществото, и разкрива, че ще има рожба, пише "България днес".

"Очакваме първото си дете. И какво, като порасне ще го прокудите в отделно училище или детска градина?! Ние ли сме най-големият проблем в тая държава", гневно скочи младото семейство срещу недоволни потребители.

Зачатието се случило чрез анонимно донорство. На него се подложила 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от семейството и ще износи плода. Към днешна дата Диляна е между 3-и и 4-и месец. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Двете лесбийки сбъдват обещанието си, че ще работят за наследник и казват, че предпочитат детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2.

Влюбената двойка сключи брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Двойката пусна снимки от специалния ден в социалните мрежи, на които ясно личат щастието и любовта помежду им.

Преди време момичетата категорично заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притесняват ни най-малко. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез ин витро процедури, но безуспешно.

Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.

За предишните си връзки Диляна споделя, че е имала сериозен приятел, но и духовно, и сексуално ѝ харесва да е повече с жена. Според нея мъжете не се стараели достатъчно и с жена е много по-вълнуващо.

Оказва се, че Диляна не е единствената в семейството, която има хомосексуални взаимоотношения. Доведената ѝ сестра също си пада по мадами, а 70-годишната им леля от 50 г. живее на семейни начела с друга дама.

Вяра твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете.

Любовта между двете пламва преди няколко години. Диляна работи в чужбина и се запознава с Вяра от социалните мрежи. Още тогава е наясно със сексуалната си ориентация. Вяра също не крие, че харесва жени. Двете поддържат комуникация близо 8 месеца във фейсбук. Когато Диляна се връща у нас, се срещат.

Дамите разказват, че са преминали през различни житейски неприятности, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи, защото са на път да посрещнат първата си рожба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и ТЕ ТАКА

    66 22 Отговор
    Да им се роди таралеж да не могат да го погалят.
  • 2 Капитана

    47 9 Отговор
    Куку Руку
  • 3 и ТЕ ТАКА

    50 20 Отговор
    Да им се роди стоножка да не смогнат да и купят маратонки.
  • 4 От кой ли мравуняк

    57 12 Отговор
    са вадили семе!? Долна работа, сбъркана! Да не ги изчукат и двете, щяха да дадат две деца, сега две крави ще отгледат едно теле, а на какво ще го възпитат, не ми се мисли, поне да не е момче, че джендърите ще станат много!

    Коментиран от #53

  • 5 Генералът

    73 12 Отговор
    Не е нужно да натрапвате извр*тените си наклонности на обществото, и дори е противно. Като сте болни, и различни си го запазвате за вас.
  • 6 Цецо

    71 8 Отговор
    Не разбирам защо давате трибуна на тези хора? Моля ви, нека са живи и здрави, да си живеят там, да си гледат детето, но не ми ги навирайте в очите!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 синя трева

    18 7 Отговор
    Това червенокосичкото бих го излекувал с удоволствие.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Готин ама не съвсем

    34 6 Отговор
    "Ние ли сме най-големият проблем на тази държава?"
    Ми не точно вие, но всички като вас, дето ни предават вече 30 години! Като се почне от педала ФД, та се стигне до днескашния Б.Б., дето нямат собствено мнение и човешко достойнство, защото просто са генетично увредени!
  • 11 смок

    36 3 Отговор
    Горкото дете!
  • 12 Колкото повече информация давате

    24 6 Отговор
    Толкова по-ясно става какво се е случило с тези хора. Наследствена обремененост към греховна сексуалност. Сексуалността се променя в ума чрез въздействие и провокация. Лелята. При други приятели, родители и т.н. Ако едно дете се възпитава правилно, не би следвало да обърне сексуалността си. Не можете да застанете пред Бог с този грях, първо трябва да се покаете. А като се покаете следва изцеление и няма да сте хомо. Може да си останете приятелки и толкова.
  • 13 Гошо

    18 12 Отговор
    Абе по-добре е бащати да се казва Вяра отколкото майкати Евгени!
  • 14 не син

    22 9 Отговор
    Изроди
  • 15 SAAB

    31 4 Отговор
    Ми.....кофти за лапето ! Още от 5ти клас ще го съсипят / душевно / комшии и съученици.......Щото лапе си иска и тати / щото другите имат / и щото козато си сака пръч ! Та сега сериозно .......извратени родители - извратено дете....щот крушата пада до дървото !

    Коментиран от #22

  • 16 Мишето

    24 4 Отговор
    Обратните са не само генетично увредени,но и гледат да си налагат техните гей простащини в нормалното общество,по всякакъв начин...!Аз съм пряко засегнат човек,когато мога винаги ще го споменавам....!!!!Не ми трийте коментара,тези са тук в сайта,нека си харесват това нещо ,което са си надробили,но на такива не им пука ,те са безочливо в името на нечовешката си страст...!!!!
  • 17 Антисоциалист

    34 3 Отговор
    Господа, четем лъжи и заблуждения. Дали поканеният от дамите свещеник се е отзовал на поканата или не, но "гей вричането им пред Бога" е заблуждение и измислица - пред християнски Бог, а и в православието "вричане" няма. В Родината ни пък не може да има еднополово семейство, а само съжителство и бъдещото дете няма да има семейство, докато то не го създаде. Заблуда е, че среда на хомосексуалисти "... няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално...". Хомосексуализмът е тежко и трудно лечимо болестно състояние на ума, основано е на придобити рефлекси и затова хомосексуалната среда неотвратимо го причинява.
  • 18 Горкото дете

    25 1 Отговор
    тази травма цял живот ще му тежи и цял живот това дете ще се бори с обърканите представи и схващания на своите "родители".
  • 19 коки

    17 1 Отговор
    много ми е интересно детето как ще се обръща,мамо и тате или мамо1 и мамо2
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 2 Отговор
    Дъртата може да мине за баба му кат порасне чавето муахахаха
  • 22 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "SAAB":

    Чавето го виждам като наркоман убиец
  • 23 Факт

    13 5 Отговор
    Новите българи!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    12 0 Отговор
    Не мога да разбера ,какво значи нежна половинка при обратните,естествено,като малки не са играли играта на майко и татко и сега им дошло време,закъсняли са,ето това е при тях генетичната изостаналост....!?Но все пак едната е по на кяр ,някой я опнал и тя разваля устната уговорка,защото това е брака при обратните...!Нека си се радват на живота и те са животни на този свят....!!!!!!
  • 27 ТОЧКАТА

    18 0 Отговор
    Изгонихме ,,ИСТАНБУСКАТА,, ,пък се оказа ,че ТЯ ,докато я гоним си нацвъкала закони и закончета !!!!!Едни такива...пълниии с ценнности/лезбийски например/...,,лили рибката ,,например.
  • 28 неЕС

    24 1 Отговор
    Ако моето дете има в класа дете на лесбийки, ще го съветвам да ограничи контакта с подобни луди. А за парите за самотна майка, които ще взимате, защото бащата е анонимен. Вие гей цигани ли сте? А социалните къде са? Това дете няма да расте в нормална среда, в САЩ доказаха, че 70% от гей децата стават гей.
  • 29 сори сорос

    25 0 Отговор
    Ако не бяха се афиширали хич нямаше и да ги забележа, но когато надават вой за разни права от които не са лишени и аз надавам вой, че са грешка на природата и са болни.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Али Реза

    16 0 Отговор
    Лошо ми е, лошо ми е...

    Коментиран от #34

  • 32 Uflaf

    24 0 Отговор
    За моето второ дете което чакаме с жената, кога ще пишете ? От сега се чудя кое да купя първо или данъците и застраховки да плащам. Тривиално и безинтересно нали. Нормално е и никой не го интересуват нормалните неща. Така се обезличаваме от циганията ,педерстаята и чалгата в живота. Понякога май да си с три крака или три ръце е по-добре та да рекламираш маратонки примерно .На двата една марка и защото си различен на третия крак втората марка. Една сесия ,един живот -двойна печалба. По интересно ми е какво ще получава майката и детето до 18 години от държавата и от гей организациите отрочето за да го сравня с моето първо или второто което чакам. Дали някой ще даде такава информация. ???
  • 33 Колю

    3 0 Отговор
    Към №8 , "Тревясъл" , ще ти се схване езика бе чоуек .
  • 34 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #31 от "Али Реза":

    Тъй като друго не можеш да кажеш,дано наистина ти е лошо....!!!!!!
  • 35 ай де бе

    16 0 Отговор
    Нали не си мислите, че тия двете никой не ги финансира!!?
  • 36 До религиозните

    2 25 Отговор
    Това са божии творения защо не се сърдите на бог ами на творенията му лицемери смачкани
  • 37 Жеко

    21 1 Отговор
    Това си е чисто извращение такива работи не трябва да съществуват.
    Мъжът е създаден да бъде с жена и жената да бъде с мъж. Всичко друго е отклонение от нормалното и не е редно да се толерира защото света е тръгнал към пълен упадък и крах на човешката душа.
  • 38 Orthodox

    18 1 Отговор
    "...детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2..." Отврат, гнусотия и безумие! Как ни търпи още Бог?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Osman

    1 9 Отговор
    Всемогъщия Аллах ни рече че жената е за потомство а момчетата и козичките за удоволствие и ние много се радваме че е така да е жив и здрав Аллах и да се свети името му , АМИН

    Коментиран от #56

  • 43 Стефан

    19 0 Отговор
    Децата отглеждани от хомосексуалисти по правило се сдобиват с психологични проблеми--полово ролевата им идентичност ще бъде затруднена, много ще са проблемите, доказана е ранната депресия при такива деца. Има отдавна изследвания и данни за вече пораснали такива деца. Представете си само ефекта от подигравките на другите деца в детската градина и училище. Само че тези изследвания не се публикуват.

    Коментиран от #44

  • 44 Данчето

    7 15 Отговор

    До коментар #43 от "Стефан":

    Добре разбрахме че тия не са нормални , а защо смятате че е нормално да възпитавате децата си да се подиграват на другите и не визирам само сексуално обърканите ? НЕ СЪДИ ДРУГИТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН -Исус Христос
  • 45 Хахо

    19 2 Отговор
    Какви деца за тези незнам как да нариам тези болни мозъци .Джендъри скапани,геичета мръсни,тъпи лезбоси.Държавата се напълни с изроди.
  • 46 Bubbles

    11 0 Отговор
    Е как да му се невиди тия кози са сключили брак в България като е НЕЗАКОННО?
    Или са го узаконили тихомълком?
  • 47 Шофьор

    4 3 Отговор
    Е ко,ако се роди и то момиче, поне никой няма да опикава кенефа, като пийне.
  • 48 Георги

    5 0 Отговор
    Деморализацията на обществото е факт, непрекъснато се внушава колко е нормално да си ненормален. Къде отиде нормалното християнското семейство християнските ценности любовта между мъжа и жената възпитанието на децата грижата за тях. Пред Бога това е огромен грях Содом и Гомор затова са изгорени не знам кой свещеник ги е венчал, но защо не брак между жена и кон или между мъж и коза все пак всеки има право да бъде различен нали.......
  • 49 Георги

    4 0 Отговор
    Послание на апостол Павел към Колосяните - 3глава 18стих:
    18 Жени, подчинявайте се на мъжете си, както е подобаващо в Господа.
    19 Мъже, любете жените си и не се огорчавайте срещу тях.
    20 Деца, покорявайте се на родителите си във всичко, защото това е угодно на Господа.
    21 Бащи, не дразнете децата си, за да не се обезсърчават.
  • 50 ЛОВЕЦ

    9 0 Отговор
    АХ МАМИЦАТА ВИ ДЪРЖАВНИ УПРАВНИЦИ ДО КЪДЕ ДОКАРХТЕ ДЪРЖАВАТА
  • 51 задръстен хетеро простак

    7 0 Отговор
    Демек искам да съм лесбийка, ама искам и сперма да имам дете. Или си лесбийка и гей или си хетеро. В природата мъж опложда жена и има бебе. Във трети клас ще съдят и училището, защото учителката ши каже на лапето ела с маика си и баща си. Ама то баща няма. И хоп дело за дискриминация. Каквото и да правят тия лесбийки и гейове има биологична майка и биологичен баща. Бракове между гейове и лесбийки не трябва да има и не трябва да се отглеждат деца от тях. Като си лесбийка ши си плащаш цената - няма дете. Гейовете също. Когато лъвица и лъвица отглеждат лъвчета елате ми се обадете.
  • 52 Диди 77

    0 8 Отговор
    Да е живо и здраво. По добре две майки отколкото баща мързел и алкохолик, които да те създаде само да страдаш . Това детенце поне ще бъде обичано

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мира

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Osman":

    Отвратителен си! Те може да са лесбийки, жени от един пол, ама се съмнявам да използват дете по такъв отвратителен начин. По-добре лесбийки отколкото педофили! Нормалните хора да си пазят децата от такива като тебе!
    П.с. Не подкрепям такива връзки, но не мога да съдя без да ги познавам, смятам, че всеки сам може да си избира!
  • 57 Анонимен

    2 1 Отговор
    Вие мъжете нали много се държите като мъже, то нормално да търсим утеха и да я намираме в женския пол. Каквото си посеете, това ще пожънете. Не всички жени в днешно време искат да ИМ е вътре. Ограничена работа навсякъде из тая държава... Всеки се меси в живота на другия и гледа да го обижда, колкото се може повече. Вземете се стегнете. Не знаете какво да дадете на една жена и не можете да я разберете 99% от времето, а после се оплаквате. Жалка работа.

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Без име

    1 0 Отговор
    Мале мале мале колко ограничен и прост е българския народ бе..колко сте глупави гнусни и елементарни...кво ви интересува кви са и кво правят бе ало? Вие безгрешните и благочестивите дето си оставихте родината да бъде ограбена и живеете като мишки вие сте тръгнали да плюете срещу хората...кои сте вие? Кои? Гей лесбийка и квото и да било влиза в работата стоите като малки гнусни мизерни мишлетата забили главата в телефоните цъкат и пулят очи и се чудят къде мамка му да си излеят злобата....смешни смешковци...никой не го интересува за вас. Не ме интересува и за двете лесбийки и знаете ли що? Щото си имам мой живот и не ме интересува кой кво прави!!!! Жалки сте бе...големи моралисти...ай сиктир
  • 60 Тъп народ

    1 0 Отговор
    И за пореден път българина показа колко е ограничен .Ужас и потрес .Защо ли се срамувам да се нарека българка ?Защото сте ограничени прости и гнусни .За вас мили ограничени хора ще кажа ,че най-голямите хомофоби се държат така заради факта ,че се възбуждот от хора от същия пол !ПРОУЧВАНЕ !НАУЧНО ДОКАЗАНО !Също така е научно доказано ,че няма човек който е 100% straight .Във всички вас ограничени хора има процент на хомосексуалност!Моля спрете да карате младите хора да срамуват ,че са българи! Бай Ганьовци такива!
  • 61 Ограничени са

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Анонимен":

    Тотално съм съгласна !УЖАСНИ ОГРАНИЧЕНИ ХОРА !СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове