21 Декември, 2018 11:00 19 280 26

Погребват племенника на Гала в събота

  • гала-
  • племенник-
  • бъфало

Момчето бе простреляно от полицай в американския град Бъфало

Водещата на Нова телевизия Гала, както и цялото семейство на брат ѝ Петър, който от дълги години живее в САЩ, бяха потресени от внезапната смърт на Георги (Джордж) Пенев.

Момчето бе простреляно от полицай в американския град Бъфало. Малко след това сестра му Мария (Мари) направи сърцераздирателна изповед за брутално убития ѝ брат.

В личния си фейсбук профил момичето разкри кога и къде ще бъде погребан брат ѝ.

"Hey friends, my brothers service will be held on Saturday the 22nd at 10am at Crossroads Church (1050 Girdle Road, East Aurora). If anyone would like to share a story or say some words please let me know", написа тя в акаунта си.

В превод от думите ѝ става ясно, че погребението на брат ѝ ще бъде в събота - 22 декември. То ще е от 10 часа, а Мари призовава всеки, който иска да сподели история за Джордж, да присъства. Поклонението ще е в църквата "Crossroads". Мари е подала и точния адрес на църквата, която се намира в предградие на Чикаго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    85 7 Отговор
    Когато в щатите се държиш, като истинско българско леке...приключваш земния си път по този начин.
  • 2 Иванов

    19 54 Отговор
    Мойте съболезнования. Явно повечето хамерски куки са си чисти психопати избрани с конкурс от Ханибал Лектър. Защо досега не застреляха нито един милионер, а само хора от простолюдието? Защото явно не им стиска. Боклуци!

    Коментиран от #4, #6, #21

  • 3 Шерлок Холмс

    63 3 Отговор
    Друг случай от 2006г. българин взима на бензиностанция служителка за заложница след 2 ч. преговори му пускат коршум между очите Александър Божилов му е името, но там е така имат висока престъпност и се действа според правилата!
  • 4 НКВД

    71 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    На щатите не им харесвам външната политика но вътрешната с престъпноста им е на ниво! Всяка година в престрелки с престъпници загиват по 300 полицая. Няма време да чака да му извади патлака и тогава да действа! Слушаш какво говори или си носиш последствията! И полицая го чака семейство в къщи! За наркоманите никаква жал.
  • 5 ЪРП

    31 24 Отговор
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА МОМЧЕТО......БЪЛГАРИН Е !!!
    ЧУДЯ СЕ, КАКВО БИ КАЗАЛО СЕГА СЕМЕЙСТВОТО МУ... , ГОЛЯМ ЛИ БЕРЕКЕТ ВИДЯХА ОТ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО СА ЕМИГРИРАЛИ???

    Коментиран от #25

  • 6 мислещ

    12 20 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Точно така е. Всеки, който има поне малко мозък и е поне малко инфоррмиран, а не "мисли" с клишета от преди 20+г, знае, че там положението е страшно и не им е проблем постоянно да убиват или тормозят и пенсионери, и инвалиди, и деца. Случайни на такива места няма - щом е одобрен, значи има най-малкото потенциала да е психопат, иначе в конкретния случай не знам, може и българинът да е бил виновен, просто не бих го твърдял наизуст като "умниците" по-горе.

    Коментиран от #13

  • 7 Радо

    33 6 Отговор
    Бог да го прости! За Щатите знам, че наркотиците се продават както печените семки у нас, при положение, че имат толкова служби, тайни и явни, и да не могат да се справят с този проблем, явно правителството няма нищо против наркотиците, и свободната им консумация.

    Коментиран от #9

  • 8 тцтц

    14 11 Отговор
    тия гърмят за спорта там

    Коментиран от #26

  • 9 ЪРП

    28 5 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    АЙДЕ СЕТИ СЕ, КОЙ КОНТРОЛИРА ОТГЛЕЖДАНЕТО И ЖЪТВАТА НА МАКОВИТЕ ПЛАНТАЦИИ В АФГАНИСТАН И ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ......!!!
  • 10 Пейчев

    45 2 Отговор
    Само дето никой не видя Гала да е потресена, освен че с розова рокля се нахвърли с широка усмивка да честити имения ден на Юлиан Константинов. Стига сте писали глупости за тая безчувствена и алчна, противна и тъпа жена!
  • 11 Усмивката

    13 2 Отговор
    Прравителството да отпусне пари и да организира пътуване до Чикаго ,на седмица по два три автобуса ,от тая пасмина и България ще се почувства по спокойна
  • 12 Тоя с Ху.

    13 15 Отговор
    Съболезнования на близките ! Жалкото в цялата история е че са гръмнали бял и то наше момче! Друг е въпросът че е полицейщина в сащ и никакви човешки права не зачитат , гърмят чернилките а , вече и белите подкараха. Можеха да го ранят в краката нали ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ОНЯ СЪЩИЯ

    21 2 Отговор
    НАИСТИНА,ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИЯ НЕЛЕПО МЛАД ЖИВОТ...ПРИ ТОВА БЪЛГАРИН....НО ДОНЯКЪДЕ И ТОЙ САМ СИ Е ВИНОВЕН,СЛЕД КАТО ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЖИВЕЯТ В ЩАТИТЕ,БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И СПАЗВА ЗАКОНИТЕ...
  • 15 гост

    16 0 Отговор
    Току-така без никакво основание или заблуда не е станало. Със сигурност са предубедени към черните и там стрелят по-смело, но бял, да е на мушка и да буде гръмнат без причина много рядко се случва. Публикувайте защо се е стигнало дотам. Все пак и на Бербатов брат му превозваше наркотици в детската седалка на колата, ама ако се случи това в САЩ то превозвача ще е на мушката и всяко рязко движение може да доведе до инцидент.
  • 16 Хайл

    27 1 Отговор

    До коментар #13 от "Дидо":

    Не си прав,само в България можеш да посегнеш на полицай и да ти се размине...в германия,италия,франция ще те гръмнат като куче и хич окото им не мига-имат си закони хората,не като при нас...колко пъти цигани бият полицаи а те немогат да гърмят защото тях ще изкарат виновни...за това правилно са постъпили-не може да нападнеш полицай с нож и той да ти стои мирно...

    Коментиран от #20

  • 17 Grammar Nazy

    1 1 Отговор
    Brother's*
  • 18 Зелено човече

    6 2 Отговор
    Е лека му пръст на момчето и жалко че толкова млад си е отишъл от този свят. Със сигурност се е родил добро момче, но уви наркотиците не прощават. Да виним него или пък полицаите, не мисля, че има смисъл. Просто трябва да погледнем реално на ситуацията, а именно, че там е САЩ. Това не е България да нападаш полицаите с нож, да те приберат за 24 часа, а да не изкараш и половината понеже леля ти ще се обади тук там и накрая всичко да се потули. Просто на запад си има установени строги закони и порядки.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Патерсън

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    В Америка когато помислиш да нападнеш полицай те застрелват,а да му посегнеш с нож три пъти ще те убият
  • 22 Ричо

    4 0 Отговор
    Кво момче това си е темерут !
  • 23 Жорката

    0 2 Отговор
    “ To serve and protect” ..... по скоро Kill them All !!! Ако ще е така то нужда от полиция нямат имат си войници за тази работа. Може ли да викнат тея бездарници да помогнат на момчето че е неадекватно и може да се самоубие и те да го застрелят бе...... Ебахти резила!!! Дошли 100 полицай ,пожарникари и лекари с цялото обурудване на света и накрая тва да е резултата. Бездарни свине... Толкова ли не можаха да препречат вратата двама с по един щит или каквото имат под ръка и столове ще свътшат работа тва е нож не е джадайски меч и да му треснат един теизър набързо. За няколко секунди всичко щеше да е свършило. Радвайте се, че наще полицай все още не са си изгубили ума съвсем, и да почнат да стрелят по всеки пиян или надрусан ,че няма един да остане жив тука. Абе кво да си говориме—America, land of the free, home of the brave........ and dumb- ass motherfuckers!!!!
  • 24 V for Vendetta

    0 0 Отговор
    Fredonia Police Department officers wear body cameras, though Swanson isn't revealing information on the footage from Scriven's camera.

    "They're (body cameras) a valuable tool if they're functioning properly," said Swanson.
  • 25 Вик

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЪРП":

    Като вадиш нож на полицаи така се процедира в държави със закони.
  • 26 Вик

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "тцтц":

    За спорта вадене на нож гърмят със сигурност.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове